123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Uitschuifbare mappen


Op deze pagina vindt u mappen die in breedte of hoogte verstelbaar zijn. Op die manier kan de dikte van de map aangepast worden naargelang de inhoud. Bestel een uitschuifbare map voor de laagste prijs en ervaar haar gebruiksgemak.


Bestel een uitschuifbare map en ontdek al haar toepassingen

Uitschuifbare mappen of bulkmappen zijn handig voor het opbergen van losse documenten, enveloppen of kaarten. U kan de rug van een uitschuifbare map namelijk tot wel 10 cm uitschuiven, zodat er een grote stapel van wel honderden standaard A4 vellen in opgeborgen kan worden.

De uitschuifbare mappen van Esselte zijn beschikbaar in twee formaten: A4 en folio.
  • A4 documenten hebben standaard een afmeting van 210 x 297 mm
  • Folioformaat heeft de afmetingen 210 x 330 millimeter. Een uitschuifbare map in folioformaat is dus handig wanneer uw gebundelde documenten net iets groter zijn dan A4-formaat, wanneer u er een stapeltje enveloppen in opbergt of wanneer uw documenten bijvoorbeeld in geperforeerde hoesjes zitten. 
De bulkmappen zijn voorzien van een stevige metalen gesp. Die zorgt ervoor dat de map gesloten blijft als de map goed gevuld is of zwaar wordt. Zo blijven uw documenten in elk geval goed beschermd. De bulkmappen zijn gemaakt van stevig karton, overtrokken met elegant grijs natuurlinnen. Hierdoor zien de mappen er niet alleen erg mooi uit, door het stevige materiaal kunnen ze ook tegen een stootje. Dankzij onze laagsteprijsgarantie koopt u hier Esselte uitschuifbare mappen aan de beste prijs. Koopt u liever een ander soort mappen om uw documenten in te ordenen? Kies dan uit ons ruime aanbod aan opbergmappen.
 

Veelgestelde vragen

Wat zijn uitschuifbare mappen?

Uitschuifbare mappen of bulkmappen zijn mappen die zich kunnen aanpassen naargelang de grootte van de stapel documenten die u erin opbergt. Door de gesp losser of vaster te maken, kan u de map aanpassen aan de inhoud.

Hoeveel documenten kunnen er in een uitschuifbare map?

De uitschuifbare mappen die u bij 123inkt kan kopen, hebben een uitschuifbare rug van 10 centimeter. Hiermee kan u makkelijk enkele honderden standaard A4-vellen opbergen in een uitschuifbare map.

Waar kan ik goedkope uitschuifbare mappen kopen?

De prijs van een map verschilt natuurlijk naargelang het soort materiaal en het merk. Bij 123inkt vindt u dankzij de laagsteprijsgarantie altijd de goedkoopste uitschuifbare mappen. Ook andere soorten opbergmappen koopt u bij ons aan de beste prijs.


Heeft u nog vragen over het bestellen van uitschuifbare mappen? Contacteer dan onze klantendienst, zij helpen u met plezier verder.