123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Styluspennen

 

Op zoek naar een styluspen voor het bedienen van uw smartphone of tablet? In ons assortiment vindt u verschillende soorten. Bestel een stylusbalpen óf een 4-in-1 exemplaar en ga direct aan de slag met elk touchscreen!


Goedkope styluspennen voor smartphones en tablets

Fijne bediening van touchscreens

De styluspen lijkt op een pen of potlood, maar in werkelijkheid is het compleet iets anders: deze speciale pen is ontwikkeld voor tablet- en smartphonegebruikers. Hij zorgt voor een fijne bediening van elk soort touchscreen. In onze webshop zijn verschillende stylos beschikbaar. Wij leggen u graag de onderlinge verschillen uit.

Bestel de stylus en balpen in één

Een balpen en stylus in één? U vindt het beste van beide werelden in de Schneider Slider Touch XB balpen. Zo schrijft u duidelijk op papier én bedient u eenvoudig uw tablet of smartphone. De styluspennen glijden soepel over verschillende papiersoorten dankzij de speciale penpunt. Ook hebben de Schneider-pennen een ergonomisch ontwerp, waardoor u urenlang door kunt schrijven.

De Cross Tech2 combineert ook de balpen en stylus in één. Wat hem anders maakt dan de rest? Het klassieke design! De styluspen ziet eruit als een ‘normale’ pen. Hierdoor houdt u hem vast zoals u bent gewend. Deze stylos zijn verkrijgbaar in effen kleuren.

Stylus met zachte penpunt

Met de Trust Stylus pen weet u waar u aan toe bent. Dit exemplaar is speciaal en alleen gemaakt voor het bedienen van smartphones, tablets en andere apparaten met touchscreen. De Trust Stylus heeft een zachte penpunt die zorgt voor een veilige aanraking op het scherm.

Meerdere functies met de 4-in-1 stylus

Deze multifunctionele pen is superhandig. Hij is een laseraanwijzer, balpen, stylus en zaklamp in één. Gebruik de laseraanwijzer tijdens presentaties, de balpen voor het maken van notities, de zaklamp voor licht in het duister en de stylus voor touchscreenbediening.

Naast stylos verkopen wij ook andere accessoires voor uw tablet of smartphone. Maak uw apparaten schoon met reinigingsdoekjes en bescherm het touchscreen met een tabletcase of smartphonehoesje.

Heeft u vragen over het bestellen van stylos? Bekijk onze ‘Vraag en antwoord’ pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.