123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.be B.V.
Telefoon: +32 (0)9 39 64 123
Onze klantendienst
is ma-vrij geopend van
08.00 tot 22.00 uur
bijna 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België 2021

Markers

Bent u op zoek naar een Edding permanent marker, whiteboardmarker, textielmarker of een navulling? U kan bij 123inkt terecht voor zowel zakelijke als creatieve doeleinden. Onze stiften zijn geschikt voor diverse ondergronden.

Markers

Vind en bestel de juiste marker op 123inkt

Markeren kan op steeds meer verschillende manieren en zodoende is er ook een ruim gamma aan verschillende stiften. Hierbij kan u kiezen uit verschillende diktes, punten en kleuren. U kan ook kiezen of u een permanente of uitwisbare marker wil gebruiken.

 

Zo kan u markers gebruiken op school of op kantoor om te schrijven op een flipchart, whiteboard of een glassboard. Ook zijn de stiften te gebruiken voor creatieve doeleinden zoals schetsen. Door de grote verscheidenheid aan markers kan u op verschillende materialen creatief aan de slag. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om met een textielstift ontwerpen te maken op kleding zonder dat deze verdwijnen bij het wassen. Met markers zoals de glanslakmarker, matlakmarker of de krijtstift kan u creatief aan de slag op bijna alle materialen zoals glas, kunststof, hout en metaal. 

 

Naast de standaard stiften verkopen wij ook speciale markers. Zo zijn er niet alleen huidmarkers, porseleinstiften en stickerverwijderaars beschikbaar in ons markerassortiment maar ook Securitas uv markers, röntgenmarkers en wasgoedmarkers. Ook in de gereedschapskist kan een stift niet ontbreken, denk hierbij aan meubelmarkers, de timmermanspen, de voegenmarker of de kabelmarker. Voor elke gelegenheid een marker dus!


Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag even verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten