123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.be B.V.
Telefoon: +32 (0)9 39 64 123
Onze klantendienst
is ma-vrij geopend van
08.00 tot 22.00 uur
bijna 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België 2021

Balpennen

Balpennen

Balpen nodig? 123inkt heeft alle merken en soorten voor de beste prijs!

Op elke werkplek en in elk kantoor is hij absoluut onmisbaar, de balpen. Bij 123inkt.nl vindt u alle soorten en merken voor de beste prijs.

U staat hier ongetwijfeld niet dagelijks bij stil, maar de balpen was een zeer bijzondere uitvinding. In 1938 vroeg de Hongaarse journalist Lászlo Biró patent aan voor zijn ontdekking. Toentertijd was de vulpen dé manier om te schrijven. Het grote nadeel is dat deze pen steeds bijgevuld dient te worden, vlekken maakt en soms zelfs het papier laat scheuren. Dat moest anders, vond Biró. Hij ontwikkelde een nieuwe pen en plaatste daarbij een kogeltje aan het uiteinde van de pen. Tijdens het schrijven draait dit kogeltje waardoor een inktspoor op het papier achter blijft. De inkt droogt snel en vlekken zijn daardoor verleden tijd. Met zijn uitvinding zorgde hij voor een nieuwe manier van schrijven waar wij elke dag nog van profiteren.

Bent u op zoek naar de beste balpennen voor school of kantoor? Maak een keuze uit bovenstaande artikelen.

Eenvoudig uw kantoorartikelen online bestellen

Profiteer van onze razendsnelle levering (voor 23:59 uur besteld is morgen in huis) en volledige garantie op uw aankopen. Onze klantenservice zit op werkdagen tot 22:00 uur klaar om uw vragen per e-mail of telefoon te beantwoorden.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten