123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Post-its, notes

Post-its zijn onmisbaar, thuis en op kantoor. U trekt een velletje van de stapel en schrijft er een korte boodschap op voor uzelf of iemand anders. Dankzij de opvallende kleuren zal de post-it zeker de aandacht trekken. Koop nu eenvoudig de opvallendste post-its.

1 - 0 van 0

Post-its, notes

Post-it notes kopen?

Met behulp van post-its heeft u altijd papier op uw bureau of nabij uw telefoon om korte boodschappen te noteren. Dankzij de opvallende kleuren waarin de post-it notes beschikbaar zijn, is het bijna onmogelijk om de notities over het hoofd te zien. Met behulp van de handige plakrand van de post-it hangt u de notitie vervolgens met gemak op een zichtbare plek voor uzelf, of bijvoorbeeld een collega of familielid.

Niet alleen zijn de post-its verkrijgbaar in extra brede of smalle formaten, er zijn ook post-its met een extra sterke plaklaag. Deze notes plakt u makkelijker op lastige ondergronden, maar zijn ook ideaal als u de notitie voor langere tijd wil laten hangen.

Maakt u vaak gebruik van post-its? Dan kan u overwegen om een post-it notes kubus te kopen. De kubussen zijn te verkrijgen in twee varianten in verschillende kleuren:
  • Standaard kubus post-its - formaat 76 x 76 mm, 450 vellen
  • Mini kubus post-its - formaat 51 x 51 mm, 4 gekleurde blokjes, totaal 400 vellen
Wil u graag uw post-its uit een dispenser? Bekijkt u dan eens ons assortiment Z-notes. Dit zijn post-its die zigzag zijn gestapeld. Ze zijn te gebruiken in een dispenser die de notities naar boven drukt, zodat u gemakkelijk met één hand een post-it note pakt.

Gerecycleerde post-its

Ook geschikt voor veelvuldig gebruik zijn de gerecycleerde post-its van 3M. Deze post-it notes vormen een toren van meerdere blokken post-its, welke niet apart verpakt zijn. De blokken zitten in een verpakking van 100% ongebleekt en ongekleurd karton. Door te kiezen voor de gerecycleerde post-its wordt de natuur minder belast. Ook deze post-its zijn te verkrijgen in verschillende maten en kleuren.

Grote post-its

Mocht u de post-its voornamelijk gebruiken voor het opschrijven van telefoonnotities, dan is een telefoon note ideaal. Deze papieren zijn speciaal ingericht voor het noteren van binnenkomende telefoontjes. Dit terugbelboek is voorzien van een format voor gespreksnotities, waardoor u alle informatie duidelijk kan noteren. Wanneer een post-it of terugbelboek niet genoeg ruimte biedt voor uw bericht, kan u ook kiezen voor een gelijnd of geblokt notitieblok. Wanneer u liever een groter vel heeft voor uw notities, kijkt u dan eens bij onze schrijfblokken.

Post-its index

Gebruikt u de post-its voornamelijk om pagina's in een document te markeren? Dan merkt u dat deze daar eigenlijk te groot voor zijn. In dat geval bieden indexen de uitkomst. Indexen zijn ideaal voor het markeren van pagina's of passages in een tekst. Naast het standaard formaat zijn ze ook te koop in een smalle variant of in verschillende vormen, zoals bijvoorbeeld een pijl. Heeft u de index nodig voor een document dat u gaat archiveren, koopt u dan extra sterke indexen. Deze indexen zijn voorzien van een plakrand die extra sterk is en hierdoor ook in uw archief stevig blijft zitten.

Veelgestelde vragen

Wat is een post-it?

Een klein velletje papier met een plakrand. Dankzij deze plakrand bevestigt u het stuk papier eenvoudig aan een oppervlak. Post-its zijn vierkant en hebben een felle gele, roze, groene of blauwe kleur. Sommige post-its hebben een andere vorm, bijvoorbeeld die van een pijl.

Hoe laat ik post-its beter plakken?

Trek de post-it langzaam los van links naar rechts (of andersom). Op deze manier krult het papier niet. Het papiertje plakt u vervolgens naar wens ergens op.

Wat is de standaard maat van post-its?

De standaard maat van post-its is 76 x 76 mm. Hiermee heeft u genoeg ruimte voor het noteren van herinneringen, afspraken en korte boodschappen.

Koop nu post-its in de felste kleuren bij 123inkt. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag even verder.