123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.be B.V.
Telefoon: +32 (0)9 39 64 123
Onze klantendienst
is ma-vrij geopend van
08.00 tot 22.00 uur
bijna 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België 2021

Post-its, notes

Post-its zijn onmisbaar, zowel thuis als op kantoor. U trekt simpelweg een velletje van de stapel en schrijft er een korte boodschap op voor uzelf of iemand anders. Dankzij de opvallende kleuren zal de post-it zeker de aandacht trekken. Koop nu eenvoudig de meest opvallende post-its bij 123inkt.

Post-its, notes

Post-it notes kopen?

Met behulp van post-its heeft u altijd papier in de buurt van uw bureau of telefoon om korte boodschappen te noteren. Dankzij de opvallende kleuren waarin de post-it notes beschikbaar zijn, is het bijna onmogelijk om de notities over het hoofd te zien. Met behulp van de handige plakrand van de post-it hangt u de notitie vervolgens met gemak op een zichtbare plek voor uzelf, of bijvoorbeeld voor een collega of familielid. 


De post-its zijn niet alleen verkrijgbaar in extra brede of smalle formaten, er zijn ook post-its met een extra sterke kleeflaag. Deze notes plakt u makkelijker op moeilijke ondergronden, maar zijn ook ideaal als u de notitie voor langere tijd wil laten hangen.

 

Maakt u vaak gebruik van post-its? Dan kan u overwegen om een post-it notes kubus te kopen. De kubussen zijn te verkrijgen in twee varianten in verschillende kleuren:

  • Standaard kubus post-its - formaat 76 x 76 mm, 450 vellen 

  • Mini kubus post-its - formaat 51 x 51 mm, 4 gekleurde blokjes, totaal 400 vellen

Wil u graag uw post-its uit een dispenser? Bekijk dan eens ons assortiment Z-notes. Dit zijn post-its die zigzag zijn gestapeld. Ze zijn te gebruiken in een dispenser die de notities naar boven drukt, zodat u gemakkelijk met één hand een post-it note kan nemen.

 

Heeft u liever gerecycleerde post-its?

Ook geschikt voor veelvuldig gebruik zijn de gerecycleerde post-its van 3M. Deze post-it notes vormen een toren van meerdere blokken post-its die niet apart verpakt zijn. De blokken zitten in een verpakking van 100% ongebleekt en ongekleurd karton. Door te kiezen voor de gerecycleerde post-its wordt de natuur minder belast. Ook deze post-its zijn te verkrijgen in verschillende maten en kleuren.

 

Grotere notitieblokken 

Als u de post-its voornamelijk gebruikt voor het opschrijven van telefoonnotities, dan is een telefoon note ideaal. Deze papieren zijn speciaal gemaakt voor het noteren van binnenkomende telefoontjes. Dit terugbelboek is voorzien van een format voor gespreksnotities, waardoor u alle informatie duidelijk kan noteren. Wanneer een post-it of terugbelboek niet genoeg ruimte biedt voor uw bericht, kan u ook kiezen voor een gelijnd of geblokt notitieblok. Als u liever een groter vel heeft voor uw notities, kijk dan eens bij onze schrijfblokken.
 

Indexen bestellen?

Gebruikt u de post-its voornamelijk om pagina's in een document te markeren? Dan merkt u ongetwijfeld dat deze te groot zijn om te markeren. In dat geval bieden indexen de oplossing. Indexen zijn ideaal voor het markeren van pagina's of passages in een tekst. Naast het standaard formaat zijn ze ook te koop in een smalle variant of in verschillende vormen, zoals bijvoorbeeld een pijl. Heeft u de index nodig voor een document dat u gaat archiveren? Koop dan extra sterke indexen. Deze indexen zijn voorzien van een plakrand die extra sterk is en hierdoor ook in uw archief stevig blijft zitten.


Koop nu de felste kleuren post-its bij 123inkt. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag even verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten