123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.be B.V.
Telefoon: +32 (0)9 39 64 123
Onze klantendienst
is ma-vrij geopend van
08.00 tot 22.00 uur
Meer dan 3,5 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België 2021

Printers

Wij helpen u kiezen! Door de vele soorten printers op de markt kan het kiezen van een printer erg lastig zijn. We laten u zien wat de belangrijkste verschillen zijn tussen inkjetprinters en laserprinters en leggen u uit wat de printerfuncties betekenen.

Klik hier om de bestverkochte printers te bekijken en vergelijken

Printers

Printer kopen? Bestel de goedkoopste printers direct online

Bij 123inkt.be vindt u de goedkoopste inkjet- en laserprinters voor zakelijk- en thuisgebruik. U heeft een ruime keuze uit o.a. A4 all-in-one inkjetprinters, wifi printers en A3-formaat printers. De meeste printers zijn multifunctionele printers, geschikt om te printen, scannen, kopiëren of zelfs te faxen. Zowel in kleur, als in zwart-wit.

Print u grote volumes? Let dan op printsnelheid en capaciteit van de papier- en uitvoerlade. Laserprinters hebben een gemiddelde printsnelheid van 20 pagina's per minuut, maar dit kan oplopen tot ruim 40 pagina's per minuut. Bij een inkjetprinter ligt dat aantal lager en varieert het van 10 tot 33 pagina's per minuut. Wanneer u vooral met afbeeldingen en foto's werkt, kan u een kijkje nemen bij onze fotoprinters, voorzien van aparte invoer voor fotopapier. Kies voor een wifi printer als u de printer eenvoudig wilt delen met collega's en anderen. In dat geval is het ook vaak mogelijk om rechtstreeks vanaf mobiele apparaten te printen, zoals uw smartphone of tablet.

U kan bij 123inkt.be o.a. terecht voor de volgende merken: Epson, Canon, HP, Samsung en Brother. Natuurlijk kan u bij 123inkt.be ook terecht voor een labelprinter, zoals de Dymo LabelWriter of een Brother labelprinter. Maar ook kantoorbenodigdheden kan u direct meebestellen.

Bestel direct de goedkoopste toner of inkt cartridges voor uw nieuwe printer mee. Met het 123inkt huismerk bespaart u tot 60% op uw afdrukkosten!

 

123inkt.be bezorgt uw nieuwe printer razendsnel en met de beste service af op uw adres. Uiteraard profiteert u van de laagsteprijsgarantie, zodat u uw printer snel en goedkoop in huis heeft.

Heeft u nog vragen over het bestellen van een printer, inkt, of een ander product? Onze klantendienst helpt u graag even op weg. U kan ook de pagina 'Vraag en antwoord' raadplegen, hier worden veel vragen reeds beantwoord.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten