123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Kassarollen of printrollen kopen? Bekijk ons ruime aanbod

Of het nu gaat om boodschappen bij de supermarkt of een zakelijke bestelling via een betaalterminal: een kassaticket is onmisbaar voor een sluitende administratie. Met onze kassarollen geeft u elke klant een duidelijk geprint ticket van de transactie. Er zijn diverse soorten kassarollen, waarvan de thermorollen mogelijk de bekendste zijn. Dit soort kassarollen is warmtegevoelig: de bon wordt met behulp van hitte bedrukt. U heeft voor deze manier van kassatickets printen dus geen inkt of inktlinten nodig!

Kassarollen: een kassaticket voor elke transactie

Kassarollen worden niet alleen in een kassasysteem gebruikt. Ook draagbare betaalterminals zijn vaak uitgerust met een functie om een kassaticketje te printen. Zoekt u printrollen voor uw betaalterminal? Bekijk dan onze thermische kassarollen. Gebruikt u een draagbare labelprinter om onderweg (aflever)bonnen of ontvangstbewijzen te printen, bijvoorbeeld op locatie bij een klant? Dan heeft u geen kassarollen nodig, maar thermische labels. Ook deze vindt u in onze webshop.

Kassarollen in diverse afmetingen

In ons assortiment vindt u kassarollen in verschillende soorten en maten. Zo selecteert u voor ieder kassasysteem een passende rol. De meeste kassasystemen gebruiken 80x80x12 mm kassarollen. Weet u niet welke rol geschikt is? Bekijk dan de handleiding van uw kassasysteem of meet een oude kassarol na met een meetlint.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen kassarollen en thermorollen?

De term ‘kassarol’ is een verzamelnaam voor alle rollen die in een kassa of betaalterminal gebruikt worden. Een ‘thermorol’ daarentegen verwijst naar een speciaal soort kassarol, namelijk het soort dat een thermische printtechniek gebruikt. Op deze hittegevoelige rollen wordt de afdruk met behulp van warmte gemaakt.

Waar kan ik goedkope kassarollen kopen?

Bij 123inkt hebben we een uitgebreid assortiment kassarollen van ons huismerk. Deze zijn scherp geprijsd en bovendien van hoge kwaliteit. U koopt onze kassarollen eenvoudig in grote of kleine aantallen in de webshop!


Heeft u nog andere vragen over het bestellen van kassarollen? Kijk dan of uw antwoord op de Vraag en antwoord pagina staat. Staat uw vraag er niet tussen? Dan helpt onze klantendienst u graag verder.