123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.be B.V.
Telefoon: +32 (0)9 39 64 123
Onze klantendienst
is ma-vrij geopend van
08.00 tot 22.00 uur
Meer dan 3,5 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België 2018

Toners (laserprinters)

De goedkoopste toner voor uw laserprinter vindt u bij 123inkt.be!

Met de toners van 123inkt.be drukt uw laserprinter op hoge snelheid documenten van perfecte kwaliteit af. Een goede toner is onmisbaar voor het maken van scherpe afdrukken. Gelukkig maakt 123inkt.be het heel makkelijk om de juiste toners te bestellen. Een passende toner cartridge vindt u door te zoeken op printertype of door direct op tonernummer te zoeken. U ziet dan direct alle artikelen voor uw laserprinter, zowel van het originele printermerk als van het voordelige 123inkt-huismerk. Zo weet u zeker dat u bij het kopen van zwarte en kleurentoners de juiste keuze maakt.

Toners voor zakelijke laserprinters

Zeker op kantoor is een goede toner onmisbaar. Op de werkvloer worden dagelijks grote hoeveelheden documenten afgedrukt. De laserprinter moet op elk moment klaar staan voor gebruik, maar eigenlijk zit niemand erop te wachten om de toner te verwisselen. De papierlade bijvullen gaat nog net, maar de toner vervangen? Daarvoor zullen de meeste collega's bedanken. De één weet niet hoe het moet, de ander heeft er geen tijd voor en weer een ander is bang voor vuile handen. Redenen genoeg dus om op kantoor te kiezen voor toners met hoge capaciteit. Tonercartridges met hoge of zelfs extra hoge capaciteit zijn gevuld met een grotere hoeveelheid tonerpoeder. Dat betekent dat er een groter aantal pagina's geprint kan worden voordat deze toner cartridges vervangen moeten worden. Natuurlijk is het nadeel hiervan dat uw collega's zo nooit zullen leren dat het vervangen van toners in de printer helemaal niet moeilijk is en ook geen vuile handen oplevert. Het voordeel is echter dat de productiviteit op de werkvloer hoog blijft. Laser toners met hoge en extra hoge capaciteit hebben als bijkomend voordeel dat ze in verhouding vaak goedkoper zijn per geprinte pagina. Zo bespaart uw bedrijf dus ook nog op de afdrukkosten.

De toner cartridge werkt perfect samen met de printer

De laser toner bevat fijn tonerpoeder dat verschillende kleuren kan hebben. Een monochrome laserprinter gebruikt alleen een zwarte toner, terwijl er voor een kleurenprinter 4 aparte toners nodig zijn. In elke toner cartridge zit dan een andere kleur poeder; samen kunnen deze elke kleur produceren. Wanneer er geen poeder meer in een toner cartridge zit, dient u een nieuwe toner te kopen. Om de goede afdruk op papier te krijgen, zijn er naast de toner nog meer onderdelen nodig. De drum is hiervan de bekendste. Deze zorgt ervoor dat het tonerpoeder wordt overgezet van de tonercartridge naar het papier. Ook een drum moet af en toe vervangen worden, uw laserprinter zal dit aangeven door middel van een melding. Een drum kan u net als goedkope toners heel eenvoudig bestellen bij 123inkt.be en ook de drum plaatst u eenvoudig zelf in de printer. Komt er een monteur om uw laserprinter te onderhouden of repareren? Ook dan kan u ervoor kiezen om de onderdelen niet via de monteur, maar zelf te bestellen. De meeste onderdelen bestelt u voor een lagere prijs bij 123inkt. Als een onderdeel door een monteur vervangen moet worden, dan kan u dit zien aan de melding bij het product op de website.

Uw toner, printer en kantoorartikelen morgen al in huis

De laagste prijs is niet de enige reden om toners te kopen bij 123inkt.be. Bij ons kan u ook rekenen op de beste garantie en de snelste levertijden. Wij bezorgen voorradige artikelen (dus ook toners en cartridges) die voor 23:59 uur besteld zijn namelijk de volgende dag al thuis of op kantoor. Dat betekent dat een nieuwe Canon toner, Brother toner, Samsung toner of HP toner morgen al in uw printer kan zitten. Wanneer u deze bestelt voor uw werkplek, kan u direct alle andere kantoorbenodigdheden meebestellen. Uiteraard vindt u het papier, de etiketten en het fotopapier voor de laserprinter bij 123inkt.be, maar ons kantoorbenodigdheden assortiment gaat veel verder. Van rugsteunen tot schrijfwaren en van classeurs tot bureaulampen. Bij 123inkt.be bestelt u alles voor op kantoor, uw werk- of studeerkamer voor de beste prijs. Heeft u nog vragen over uw toner, printer of andere aankopen? Dan zitten wij op werkdagen tot 22.00 uur klaar om u te helpen. U kan dus rekenen op de beste service. Ook krijgt u toegang tot ons uitgebreide Vraag en antwoord-systeem waar u uitleg en video's kan bekijken over uw printer en andere aangeschafte producten.
 

Voor het vinden van uw toner cartridges kan u via het menu op uw printer merk klikken en daarna het juiste printer type of toner nummer kiezen. U ziet dan direct alle geschikte producten.

Bestellingen die voor 23:59 uur worden geplaatst, heeft u met de snelle levering de volgende dag al in huis!

 

Heeft u hulp nodig met het bestellen van uw toner? De 'vraag en antwoord' pagina bevat veel gestelde vragen omtrent bestellingen. Mocht uw vraag hier niet bij staan, de klantendienst van 123inkt.be staat altijd voor u klaar of u kan een e-mail sturen naar klantendienst@123inkt.be.