123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Toners (laserprinters)

Eenvoudig toners voor uw laserprinter vinden

Toners, drums en andere onderdelen voor uw laserprinter bestelt u hier voor de laagste prijs. Wij hebben toners van onder andere HP, Canon en Brother. Ook toners en drums van ons voordelige huismerk bieden wij hier aan.

 

Toners voor uw laserprinter vindt u eenvoudig in onze uitgebreide webshop. U zoekt via uw printermerk en vervolgens via het printertype of het tonernummer. U ziet dan een compleet overzicht van zwarte en/of kleurentoners, XL-toners en voordeelverpakkingen. Deze zijn verkrijgbaar van verschillende merken, zoals HP, Brother en Canon. U kan ook voordelige toners van het 123inkt huismerk bestellen. Daarnaast vindt u in onze webshop drums, opvangbakken, transfer belts en fuser units voor heel wat printermodellen. Wat u ook bestelt: u ontvangt alles rechtstreeks uit voorraad!

Toner voor laserprinter zoeken via het printertype

Het printertype vindt u op de behuizing (de buitenkant) van uw laserprinter. Het type staat ook op de doos waar de printer in verkocht wordt en in de meegeleverde handleiding. U vindt de juiste toners als volgt:

  1. Kies uw printermerk.
  2. Kies ‘Zoek op printertype’.
  3. Vul uw printertype in de grote zoekbalk in het midden van de pagina in.
  4. Klik op uw printertype.

U ziet nu alle toners die in uw printermodel passen en werken. Staat uw printer er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantendienst. Zij kunnen u helpen de juiste laserprinter inkt te vinden.

Toners zoeken via het tonernummer

Het is ook mogelijk te zoeken via het nummer van de toners die in uw printer passen. Het is ook mogelijk te zoeken via het nummer van de toners die in uw printer passen. Het tonernummer staat op de voor- of zijkant van uw lege toner. De code vindt u ook in de meegeleverde handleiding van uw laserprinter. Volg dit stappenplan om snel de juiste toners te vinden:

  1. Kies uw printermerk.
  2. Kies ‘Zoek op tonernummer’.
  3. Vul het tonernummer in de witte rechthoekige zoekbalk in.
  4. Klik op het tonernummer.

U ziet nu meteen welke toners geschikt zijn voor uw laserprinter.

De voordeligste toners voor uw printer kiezen

U heeft net een nieuwe printer gekocht of u krijgt een melding dat de toners in uw printer leeg zijn. Veel printermerken hebben standaard en hoge capaciteit toners ontwikkeld. Drukt u af en toe een document af? Dan zijn de toners met standaardcapaciteit een prima keuze. XL-toners komen goed van pas als uw laserprinter intensief wordt gebruikt. Voor sommige printermodellen zijn er ook speciale XXL-toners. Deze hebben een nóg hogere capaciteit.

 

De originele hoge en extra hoge capaciteit toners zijn voordeliger dan de exemplaren met standaardcapaciteit. Deze toners bevatten meer tonerpoeder, maar u betaalt een lagere prijs per pagina.

 

In uw zoektocht naar goedkope inkt voor laserprinters komt u waarschijnlijk ook onze 123inkt huismerk toners tegen. Wij hebben deze voordelige tonercartridges speciaal ontwikkeld voor uw printer. Ze passen perfect in uw laserprinter, precies zoals de originele toners. Onze huismerktoners hebben daarnaast een hogere capaciteit en printen dus nóg meer pagina’s. Met de toners van ons eigen merk betaalt u altijd de allerlaagste prijs per geprint document.

 

Doordat we onze huismerktoners zelf produceren, zijn ze een stuk goedkoper dan originele tonercartridges. Onze toners worden uitvoerig getest door de printerspecialisten van onze kwaliteitsafdeling. Hierdoor zorgen we ervoor dat ze voldoen aan de hoogst mogelijke kwaliteitsnormen (ISO/IEC 24711). U krijgt altijd levenslange garantie op alle huismerktoners. Dit is een win-winsituatie voor u: goedkope toners van hoge kwaliteit, die ook nog eens langer meegaan!

Wat is een toner?

Bij laserprinters zorgen de toners ervoor dat uw afdruk op het papier terechtkomt. Inkjetprinters daarentegen, werken met inktpatronen. Toners bevatten tonerpoeder dat met behulp van een speciale techniek op het papier gedrukt wordt. Binnenin de laserprinter voltrekt zich daarvoor een uniek proces.

 

Verschillende onderdelen, zoals de drum en fuser, hebben hierin een belangrijke rol. Het tonerpoeder wordt met statische elektriciteit op de drum geladen en vervolgens op precies de juiste plaatsen op het papier aangebracht. De warmte en druk van de fuser zorgen ervoor dat het tonerpoeder zich aan het papier hecht.

 

Hoeveel toners uw printer nodig heeft voor dit proces, verschilt per laserprinter. Sommige monochrome laserprinters printen alleen in zwart-wit en gebruiken daarom alleen een zwarte toner. Wanneer uw laserprinter kleur print, heeft u ook 3 toners nodig: cyaan, magenta en geel. Met behulp van deze standaardkleuren én de zwarte toner kan de laserprinter elke mogelijke kleur produceren.

druppie geeft een tip
TIP!
Lees ook ons uitgebreide artikel over de verschillen tussen toners en cartridges.

Vervangen van de drum

Naast de toners heeft uw laserprinter zo nu en dan ook een nieuwe drum nodig. Doordat een drum wat langer meegaat dan de toners, hoeft dit gelukkig niet zo vaak. Wanneer het zover is, geeft uw printer dit aan via een melding. U bestelt de nieuwe drum bij ons voor de allerbeste prijs. Vervolgens plaatst u de drum eenvoudig in uw laserprinter. Zo kan u snel weer verder printen.

Toners voor zakelijke laserprinters

Op kantoor wordt doorgaans meer geprint dan in de meeste thuissituaties. Bovendien zijn dat vaak zwart-witte documenten met veel tekst. Daarom is een laserprinter met toner populair in zakelijke omgevingen. Een belangrijk verschil tussen inkjetprinters en laserprinters is namelijk dat toners een hogere capaciteit hebben dan inktcartridges. Hierdoor drukt u dus veel meer pagina’s af. Enkele duizenden pagina’s zijn voor de meeste toners geen probleem!

 

Grootverbruikers kopen bij ons ook speciale hoge of zelfs extra hoge capaciteit toners. Zo kan u echt veel printen. In de onderstaande tabel vergelijken we de capaciteit van veelgekochte originele HP, Canon en Brother toners.

 
Merk en type Standaard capaciteit Hoge capaciteit
HP 415A (W2030A)
zwart
2400 pagina's 7500 pagina's
Canon 054 BK
zwart
1500 pagina's 3100 pagina's
Brother TN-2410
zwart
1200 pagina's 3000 pagina's
 

Met XL-toners drukt u aanzienlijk meer pagina’s af. Deze exemplaren met een hoge en extra hoge capaciteit bevatten meer tonerpoeder, waardoor u de toners minder vaak hoeft te vervangen. Daarnaast zijn de XL- en XXL-toners altijd voordeliger dan toners met standaardcapaciteit: u betaalt namelijk een lagere prijs per geprinte pagina.

Bestel direct mee

Veelgestelde vragen

Welke toner past in mijn printer?

Bij 123inkt.be hoeft u alleen het juiste printermerk te kiezen en vervolgens het typenummer van uw laserprinter in te voeren. Wij laten u dan de geschikte toners voor uw printer zien. Het typenummer vindt u meestal op de voor- of bovenkant van uw printer.

Waar kan ik goedkope toners kopen?

De goedkoopste toners vindt u bij 123inkt.be. Dankzij onze laagsteprijsgarantie is er geen betere webshop om uw HP toner, Brother toner of Canon toner te bestellen! Als u nóg meer wil besparen, kan u kiezen voor toners van het 123inkt huismerk. Door de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding van de huismerk toners is dit een erg interessant alternatief!

Wat is het verschil tussen huismerktoners en originele toners?

Het belangrijkste verschil is natuurlijk de prijs: huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan originele toners. Daarnaast hebben toners van het 123inkt huismerk meestal een hogere capaciteit, zodat u er meer pagina’s mee kan printen. Doordat de pasvorm hetzelfde is als de originele toners, passen ze perfect in uw laserprinter.

Zijn 123inkt huismerk toners betrouwbaar?

Ja, de toners van het 123inkt huismerk voldoen aan alle kwaliteitseisen en hebben de juiste pasvorm. Hierdoor werken ze uitstekend in uw laserprinter. Met de toners van ons huismerk print u documenten van hoge kwaliteit voor de allerlaagste prijs per pagina.

Hoe controleer ik de hoeveelheid toner in mijn laserprinter?

Dit hangt af van uw printermodel. Vaak kan u dit zien via het scherm van uw printer, op uw computer of in een speciale print-app. Pak de meegeleverde handleiding van uw printer erbij om te zien hoe u dit controleert.


Heeft u vragen over het bestellen van toners voor uw laserprinter? Bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantendienst u natuurlijk graag verder.