123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Labelprinters

1 - 0 van 0

Labelprinters

Labelprinter kopen? Bestel snel en voordelig online!

Een labelprinter gebruikt geen inkt of toner: het is een thermische printer, wat wil zeggen dat de labels met behulp van hitte bedrukt worden. U gebruikt de labelprinter om zelf etiketten, verzendlabels, naamstickers, barcodes of andere labels te printen. Op kantoren en in magazijnen komt dit goed van pas, bijvoorbeeld bij het organiseren van administratie, het verzenden van pakketten of het printen van tickets. Ook thuis zijn er veel handige toepassingen voor een labelprinter: wat dacht u van het labelen van uw kabels of andere spullen in huis? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Verschillen tussen labelprinter en beletteringsysteem

Voor u begint met labelen, is het belangrijk om te weten dat er twee soorten apparaten zijn om labels mee te maken: een labelprinter en een beletteringsysteem. Wij zetten de drie belangrijkste verschillen op een rijtje, zodat u de juiste keuze maakt.
  • Soort label
    Een labelprinter maakt labels en etiketten in een specifiek formaat en voor een bepaald doel, bijvoorbeeld verzendlabels of barcodes. Deze labels zitten op een rol, die u in de printer plaatst. Een beletteringsysteem daarentegen werkt met speciale doorlopende tapes, waarop u een korte tekst van maximaal enkele regels afdrukt. U bepaalt zelf de labellengte.
  • Toetsenbord
    Een labelprinter sluit u aan op de computer, zodat u vanaf daar uw labels afdrukt. Net als uw inkjet- of laserprinter voert een labelprinter slechts uw printopdrachten uit, dus beschikt deze niet over een toetsenbord. Een beletteringsysteem heeft wel een toetsenbord, omdat dit een onafhankelijk apparaat is een soort mini-computer voor labels. U creëert de labels op het beletteringsysteem zelf en drukt deze vervolgens direct af.
  • Draagbaarheid
    Doordat een beletteringsysteem een eigen toetsenbord heeft én compact is, kan u waar en wanneer dan ook uw eigen labels maken. Dit geldt niet voor de meeste labelprinters: deze dient u echt in combinatie met een laptop of pc te gebruiken, waardoor ze vaak op een vaste plek staan. Er zijn wel enkele speciale draagbare labelprinters, maar ook deze moet u altijd verbinden met een ander apparaat om vanaf daar het label te printen.

Labelprinters van de beste merken

Zowel labelprinters als beletteringsystemen vindt u in onze webshop in diverse uitvoeringen en van verschillende merken. Grote namen zoals Zebra, Dymo en Brady zijn experts op dit gebied en bieden labelprinters voor allerlei doeleinden. Zo is de populaire Dymo LabelWriter serie perfect voor gebruik thuis of in kleine kantoren. Voor zakelijk gebruik adviseren wij een blik te werpen op de verschillende Brother labelprinters, omdat deze bekend staan om hun hoge kwaliteit. Op zoek naar een industriële labelprinter? Ook dan vindt u robuuste modellen met uitgebreide opties bij Dymo en Brother.

Alles voor uw labelprinter voordelig op één plek

Naast de labelprinter zelf heeft u natuurlijk ook de speciale hittegevoelige labels en tapes nodig, zodat u direct aan de slag kan. U bestelt deze dan ook het best direct mee. Bij ons zijn etiketten en tapes gegarandeerd het goedkoopst dankzij onze laagsteprijsgarantie. Maar voor veel labelprinters heeft u ook de mogelijkheid om labels van het 123inkt huismerk te kopen. Deze labelrollen ontwikkelen wij zelf, wat betekent dat we de beste prijs-kwaliteitverhouding realiseren. Aan de labels merkt u geen verschil: ze hebben dezelfde afmetingen en zijn van hoge kwaliteit, maar zijn wel aanzienlijk goedkoper dan de originele labels. Twee vliegen in één klap! 

Heeft u vragen over het bestellen van labelprinters? Kijk op onze Vraag en antwoord pagina waar veelgestelde vragen worden beantwoord. Staat uw antwoord er niet tussen? Dan helpt onze klantendienst u graag verder.