123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Labelprinter kopen: gids voor de juiste keuze

5 tips voor een opgeruimd kantoor

Bent u op zoek naar een labelprinter voor uw (thuis)kantoor maar vindt u het moeilijk om een keuze te maken? Hier vindt u alle informatie voor een goede beslissing.

Waarom een labelprinter handig is

Maakt u regelmatig etiketten en/of labels en vraagt u zich af: kan dit niet sneller, beter of handiger? Of u nu met de hand werkt of gebruikmaakt van een inkjet- of laserprinter, met een labelprinter verloopt het labelproces sneller en met een professioneler resultaat. Zo bespaart u er tijd mee, verkleint u de kans op fouten en kan u er bijvoorbeeld barcodes en QR-codes mee afdrukken.

Ontdek alles over de voordelen van een labelprinter en waarvoor u hem kan inzetten in onze blog Sneller en makkelijker labels en etiketten maken? Zo doet u dat!.

Waarop te letten bij het kiezen van een labelprinter

Het aanbod aan labelprinters is groot. Geen wonder dat het lastig is om te bepalen welke labelprinter het beste bij u past. Daarom hebben we de 10 belangrijkste eigenschappen van labelprinters voor u op een rij gezet, met een duidelijke uitleg. Zo leest u onder andere over de printsnelheid en in welke situatie u voor welke snelheid kiest. Verder komen onder andere de mogelijkheid om wel of niet verzendlabels te printen en de aansluitmogelijkheden aan bod.

Ook handig is onze infographic, waarin u in één oogopslag ziet welke specificaties het belangrijkst zijn en in welke situatie u waarvoor kiest.

druppie geeft een tip
TIP!
Ontdek onze 10 populairste labelprinters en kom er met onze Keuzehulp achter welke daarvan het beste bij u past. Door 5 vragen te beantwoorden vindt u binnen een minuut de juiste match!


De beste labelprinter van 2024

Wat de beste labelprinter van 2024 is, hangt af van uw wensen. Wat vindt u belangrijk en wat is uw budget? In De beste labelprinter van 2024 presenteren we in vijf categorieën de labelprinter die op dit moment de beste is in zijn soort.

Zo raden we in de categorie Desktoplabelprinter de 123inkt LW650 aan. Hij biedt alle populaire opties, is van topkwaliteit en heel voordelig. Nog een pluspunt: we hebben er labels van ons huismerk voor beschikbaar. Hiermee bespaart u niet alleen bij het aankopen, maar ook tijdens het gebruik. Een slimme keuze!

Heeft u nog vragen? Bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Dan helpen de medewerkers van onze klantendienst u graag verder.