123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Etiketten

Bestel hier uw etiketten in alle soorten en maten. Van adresetiketten tot gekleurde etiketten en van A4 stickervellen tot diepvriesetiketten: in onze webshop koopt u elk etiket dat u zoekt!

1 - 0 van 0

Etiketten

Etiketten bestellen? Altijd snel geleverd!

Gaat u post versturen of wil u juist iets archiveren? Met onze etiketten en stickervellen schept u orde en verstuurt u eenvoudig al uw post naar het juiste adres. In onze webshop vindt u een enorm aanbod Avery etiketten. Dit merk blinkt echt uit op het gebied van adresetiketten en maakt ook allerlei andere etiketten. Naast Avery stickervellen bestaan er voor enkele toepassingen ook 123inkt etiketten, waarmee u kiest voor een goedkoper alternatief zonder kwaliteitsverlies. Kies het soort etiket dat u nodig heeft, selecteer vervolgens het juiste aantal etiketten per vel, en u kan aan de slag!

Stickervellen voor uw printer

Wil u zelf etiketten printen? Dan heeft u printbare stickervellen nodig. Deze blanco stickervellen hebben meestal een normaal A4-formaat en zijn verdeeld in een bepaald aantal etiketten per vel, variërend van 1 tot wel 189 etiketten per stickervel. De A4 stickervellen gebruikt u vervolgens, net als het normale papier, in uw inkjet- en/of laserprinter. Bij de printbare stickervellen staat altijd vermeld in welk type printer ze gebruikt worden. Sommige etikettenvellen zijn speciaal ontwikkeld voor laserprinters, dus let goed op als u etiketten met een laserprinter wil printen.

Adresetiketten voor brieven en pakketten

Voor elk doel is er wel een geschikt etiket te vinden, maar vooral als adresetiketten zijn ze erg handig. U bedrukt of beschrijft ze met het adres en verzendt binnen een handomdraai uw brieven of pakketten. Nog productiever te werk gaan? Voor verzendetiketten van postbedrijven kan u ook een verzendlabelprinter gebruiken. Deze print thermische labels in A6 formaat, zodat u ze direct op het pakket plakt. Adresetiketten maken was nog nooit zo eenvoudig!

Etiketten in huis

Daarnaast komen onze etiketten ook in en rond het huis goed van pas. Gebruik bijvoorbeeld transparante etiketten om potten, kaarsen of voorraaddozen te decoreren. Of maak uw eigen stickers door afbeeldingen op glossy etiketten te printen. Buiten gebruikt u weerbestendige etiketten om gereedschapskisten te labelen. Op diepvriesetiketten houdt u houdbaarheidsdata bij of noteert u belangrijke data op laboratoriummateriaal. Wil u etiketten beschrijven met een pen of marker? Let er dan goed op dat u beschrijfbare etiketten koopt. Niet alle etiketten zijn namelijk geschikt om op te schrijven.

Veelgestelde vragen

Hoe maak ik etiketten in Word?

Word heeft hiervoor een speciale functie, die u kan vinden via het menu Verzendlijsten > Etiketten. In een blog over zelf etiketten printen van 123inkt wordt stap voor stap uitgelegd hoe u dit doet. Bovendien biedt Microsoft Office een aantal gratis templates voor etiketten, die u naar wens zelf aanpast.

Welke printer heb ik nodig voor stickers?

Bijna alle printers zijn geschikt om zelf stickers mee te printen. In de handleiding van uw printer kan u precies vinden welke papierformaten en papiergewichten uw printer accepteert. Let wel goed op bij het kopen van stickervellen: sommige zijn speciaal voor laserprinters en zijn dus niet geschikt voor inkjetprinters!


Wil u stickers of etiketten kopen, maar heeft u nog vragen over het bestelproces? Kijk dan of uw antwoord op de Vraag en antwoord pagina staat. Staat uw vraag er niet tussen? Dan helpt onze klantendienst u graag verder.