123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Laagsteprijsgarantie

 

 

123inkt.be heeft de scherpste prijzen van België. Dit is niet alleen een bewering maar ook een belofte. Om deze reden kunnen wij u ook de laagste prijs garantie bieden op uw originele printerbenodigdheden.

Onafhankelijk onderzoek bevestigt de lage prijzen van 123inkt.be keer op keer met het predicaat "Laagste prijs A-merk printerinkt" in prijspeilingen (juli 2019, februari 2017, maart 2016 en september 2015).

In het geval dat u meent elders op internet hetzelfde product voor een lagere prijs gezien te hebben, dan horen wij dat graag van u. Als beloning schenken wij u dan dezelfde aanbieding en nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Let er hierbij op dat u uiteraard de prijzen inclusief btw met elkaar vergelijkt.

Hou rekening met de volgende voorwaarden: 
 
  • Het product dient bij de goedkopere aanbieder direct uit voorraad leverbaar te zijn.

  • Wanneer u na uw aankoop aanspraak maakt op de laagsteprijsgarantie, zal er een tegoed aan uw account worden toegevoegd dat bij een volgende bestelling automatisch verrekend wordt.

  • De producten die voor de prijsgarantie in aanmerking komen zijn nieuw, compleet en verpakt in de originele verpakking.

  • 123inkt.be moet het prijsverschil kunnen controleren op een openbare website.

  • Omdat het 123inkt-huismerk van uiterst hoge kwaliteit is (zie het Quality Approved logo) en het huismerk van concurrenten vaak van b-kwaliteit is, zijn de huismerkproducten niet te vergelijken met die van onze concurrenten. Op huismerkproducten kunnen wij hierdoor geen laagsteprijsgarantie bieden, wij bieden echter wel levenslange garantie op onze huismerkproducten.

  • Producten uit (opheffings)uitverkopen, opbodverkopen, faillissementsverkopen, groothandelverkopen, demomodellen, internetmarktplaatsen, beschadigde producten, overtollige oude voorraad, herverpakte producten, producten uit het buitenland of niet bestemd voor de EU komen niet in aanmerking voor de laagsteprijsgarantie.

  • De laagsteprijsgarantie is niet van toepassing als er sprake is van afwijkende leveringsvoorwaarden. Om deze reden nemen wij ook de verzend- en administratiekosten mee in de vergelijking en is de prijsvergelijking op basis van 1 artikel inclusief verzendkosten.

  • De laagsteprijsgarantie is bedoeld voor een eindgebruiker. Wederverkopers of handelsaanvragen zijn uitgesloten van de laagsteprijsgarantie.

  • Uitgesloten van de laagsteprijsgarantie zijn prijswijzigingen die door de printerfabrikant worden doorgevoerd voor de gehele markt.

  • Bij twijfel of onduidelijkheid over de juistheid van de aangeboden prijs en/of voorwaarden is het oordeel van 123inkt.be doorslaggevend.

Wanneer u aanspraak denkt te maken op de laagsteprijsgarantie kan u voorafgaand aan uw aankoop, of maximaal 3 werkdagen na factuurdatum, een e-mail sturen naar klantendienst@123inkt.be met de volgende gegevens: 

- uw naam, adresgegevens en e-mailadres;
- een volledige en duidelijke omschrijving van het product;
- een link naar de productpagina waar u het goedkopere artikel heeft gezien.