123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Schoonmaakproducten

Koop uw schoonmaakproducten bij 123inkt.be of ga voor nog meer keuze naar 123schoon.nl, onze webshop gespecialiseerd in schoonmaakgerief.
 


Schoonmaakproducten bij 123inkt.be:
1 - 0 van 0

Schoonmaakproducten

Alles voor een propere omgevingNog veel meer schoonmaakproducten vindt u op 123schoon, onze gespecialiseerde schoonmaakwebwinkel. Kies uit meer dan 1.000 producten van bekende merken als Dreft, Vileda en Zwitsal. Ook op schoonmaakmiddelen en -artikelen kan u besparen. Kies voor het voordelige 123schoon huismerk en bespaar tot wel 50%.

Bezoek 123schoon.nl of klik op een van onderstaande categorieën.

Let op: 123schoon.nl is een aparte webwinkel en opent in een nieuw venster. 
 
Schoonmaakproducten bij 123schoon.nl
 

Bij ons bestelt u uit een breed assortiment aan schoonmaakproducten. Iedereen vindt het fijn om in een nette omgeving te zijn, en met de huidige maatregelen rondom het coronavirus is het extra van belang om alles goed te kuisen. Waarschijnlijk heeft u ook al gemerkt dat uw verzameling kuisproducten een stuk sneller op geraakt, nu er overal wat vaker gepoetst wordt.
 

Zorg ervoor dat u voldoende schoonmaakproducten in huis hebt. Denk hierbij aan poetsmiddelen, reinigingsdoekjes, handzeep en alles wat u nodig heeft voor een coronaproof schoonmaakoffensief.
Op werkdagen voor 23.59 uur besteld, morgen al in huis! 


Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag even verder.