123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.be B.V.
Telefoon: +32 (0)9 39 64 123
Onze klantendienst
is ma-vrij geopend van
08.00 tot 22.00 uur
Meer dan 3,5 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België 2021

Schoonmaakproducten

Hygiëne en schoonmaak zijn belangrijk voor ons welzijn en onze gezondheid. Sinds het uitbreken van de COVID-19 pandemie heeft kuisen een extra belangrijke rol om de verspreiding van het virus te voorkomen. Niet enkel in het huishouden, maar ook op kantoor en op alle openbare plaatsen die de komende periode weer de deuren mogen openen.

Koop kwalitatieve kuisproducten bij 123inkt.be of ga voor nog meer keuze naar 123schoon.nl, onze gespecialiseerde schoonmaakwebwinkel.


Schoonmaakproducten bij 123inkt.be

Alles voor een propere omgevingNog veel meer schoonmaakproducten vindt u op 123schoon, onze gespecialiseerde schoonmaakwebwinkel. Kies uit meer dan 1.000 producten van bekende merken als Dreft, Vileda en Zwitsal. Ook op schoonmaakmiddelen en -artikelen kan u besparen. Kies voor het voordelige 123schoon huismerk en bespaar tot wel 50%.

Bezoek 123schoon.nl of klik op een van onderstaande categorieën.

Let op: 123schoon.nl is een aparte webwinkel en opent in een nieuw venster. 
 
Schoonmaakproducten bij 123schoon.nl
 

Bij ons bestelt u uit een breed assortiment aan schoonmaakproducten. Iedereen vindt het fijn om in een nette omgeving te zijn, en met de huidige maatregelen rondom het coronavirus is het extra van belang om alles goed te kuisen. Waarschijnlijk heeft u ook al gemerkt dat uw verzameling kuisproducten een stuk sneller op geraakt, nu er overal wat vaker gepoetst wordt.
 

Zorg ervoor dat u voldoende schoonmaakproducten in huis hebt. Denk hierbij aan poetsmiddelen, reinigingsdoekjes, handzeep en alles wat u nodig heeft voor een coronaproof schoonmaakoffensief.
Op werkdagen voor 23.59 uur besteld, morgen al in huis! 


Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag even verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten