123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten!

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Led lampen

Onderstaande ledlampen zijn slechts een klein aantal populaire ledlampen die u direct kan meebestellen bij uw 123inkt bestelling. Voor het volledige, zeer uitgebreide assortiment aan ledverlichting en accessoires gaat u naar 123led.nl, onze gespecialiseerde ledwebshop.
 
Led lampen bij 123inkt.be:
1 - 0 van 0

Led lampen

Het complete assortiment led lampen?

123led.nl

Voor nog veel meer ledlampen gaat u naar 123led.nl, onze gespecialiseerde ledverlichting-webwinkel. Bestel lampen van Philips, Calex en andere bekende merken of bespaar extra door te kiezen voor voordelige lampen van het 123led huismerk.

Klik hier om naar 123led.nl te gaan of klik op een van onderstaande categorieën.

Let op: 123led.nl is een aparte webwinkel en opent in een nieuw venster.

Led lampen bij 123led.nl:

 
Onze ledlampen voldoen aan hogere kwaliteitsnormen dan standaard ledlampen. Kiezen voor het 123led-huismerk betekent dagelijks profiteren van prettiger en warmer licht. Daarnaast zijn ledlampen geschikt voor al uw standaard lamparmaturen. Oude lampen kan u dus eenvoudig vervangen door led.

Onze ledlampen leveren niet alleen een prachtig licht, maar ook een enorme energiebesparing. Deze besparing ziet u direct terug op uw rekening! De investering in ledverlichting heeft u in minder dan een jaar terugverdiend, terwijl de lamp van 123led dan nog tot 14 jaar meegaat. Onze ledlampen gaan namelijk tot 15 jaar mee!
Naast ledlampen van ons huismerk kiest u op 123led.nl ook uit lampen van bekende merken, zoals Philips en Calex. Ga bijvoorbeeld voor de slimme lijn van Philips Hue, waarmee u eindeloos veel mogelijkheden heeft om de verlichting aan te passen aan de levensstijl van uw gezin. De Hue lampen zorgen voor de juiste sfeer in en om uw huis, in elke ruimte en op elk moment van de dag! Het assortiment is dan ook zeer breed: van buitenverlichting tot badkamerverlichting en van tafellampen tot inbouwspots. Het slimme, draadloze verlichtingssysteem bedient u eenvoudig met een smartphone of tablet. 123led.nl is een erkende dealer van Philips Hue.

Bekijk het gehele assortiment ledlampen op www.123led.nl.