123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.be B.V.
Telefoon: +32 (0)9 39 64 123
Onze klantendienst
is ma-vrij geopend van
08.00 tot 21.00 uur
meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Inktpatronen

De goedkoopste inktpatronen bestelt u bij 123inkt.be!

Wil u goedkope inkt bestellen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Dankzij onze laagsteprijsgarantie zit u hier gegarandeerd goed voor inktpatronen en inktcartridges van A-merken. Onze service stopt echter niet bij het aanbieden van goedkope inktpatronen. Als expert in de wereld van cartridges helpen we u bij elke vraag en denken we altijd met u mee. Om het kopen van nieuwe inkt zo eenvoudig mogelijk te maken, vertellen wij u graag meer over inktpatronen.

Wat zijn inktpatronen?

inktcartridges
Een inkjetprinter maakt gebruik van inktpatronen. Deze kleine, plastic reservoirs zijn gevuld met inkt en klikt u op de daarbij horende plaats in de printer. Ze zijn meestal beschikbaar in de bekendste printkleuren: zwart, cyaan, magenta en geel. Met deze basiskleuren kan de printer alle mogelijke kleuren afdrukken. Hoeveel inktpatronen u nodig heeft, verschilt per printer. Sommige printers hebben losse kleurencartridges, wat vooral handig is wanneer de ene kleur sneller op gaat dan de andere. U bestelt dan eenvoudig één losse cartridge van de te vervangen kleur. Andere printers werken juist met één grote kleurencartridge waarin de drie kleuren samen aanwezig zijn, zodat u minder moet letten op de verschillende losse cartridges. Voor enkele printers zijn er zelfs speciale, aanvullende kleuren zoals grijs of licht magenta!

Welk inktpatroon heb ik nodig?

Natuurlijk kan u bij 123inkt voor elke printer originele inktcartridges bestellen. Dankzij onze laagsteprijsgarantie is er zelfs geen betere plek om dat te doen! U bent hier dus aan het juiste adres voor o.a. de goedkoopste Brother LC-123 of HP 301 cartridges. Weet u niet precies welke printerinkt u nodig heeft of waar u de juiste inkt voor uw printer kan vinden? Geen zorgen, bij 123inkt is het heel eenvoudig om de passende inktpatronen te vinden. U zoekt eenvoudig op het typenummer van uw printer of op het nummer dat op de cartridge staat. Wij tonen u altijd geschikte inktpatronen voor uw printer en vertellen het ook als er een goedkoper alternatief van het 123inkt huismerk beschikbaar is.

Huismerk inktpatronen of originele inktpatronen

Als u een printer van een bepaald merk heeft, bijvoorbeeld van HP of Canon, denkt u misschien dat deze alleen compatibel is met originele HP of Canon inkt. Dit is echter niet het geval! U kiest namelijk toch ook zelf van welk merk koffie u navullingen voor uw koffiezetapparaat koopt? Een huismerk is hierbij vaak het goedkoopste alternatief. Daarom bieden wij u inktpatronen met de beste prijs-kwaliteitverhouding van ons eigen 123inkt huismerk. Deze inktpatronen passen perfect in uw printer, doordat ze aan de buitenkant identiek zijn aan originele inktpatronen. Ons controleteam zorgt er bovendien voor dat de inktpatronen en de printerinkt uitvoerig getest zijn en aan alle kwaliteitseisen voldoen, maar bieden deze wel voor een veel lagere prijs én met levenslange garantie aan. Daarnaast hebben 123inkt cartridges vaak meer inhoud. Voor u als klant betekent dat een win-winsituatie!

Ook interessant voor u

Veelgestelde vragen

Welk inktpatroon past in mijn printer?

Bij 123inkt is het heel eenvoudig om te achterhalen welke cartridge in welke printer past. U hoeft alleen het juiste printermerk te selecteren en vervolgens op het typenummer van uw printer te klikken. Wij tonen u dan alleen geschikte inkt voor uw printer. Makkelijker wordt het niet!

Waar kan ik goedkope inktpatronen kopen?

Dankzij de laagsteprijsgarantie kan u hier de goedkoopste printercartridges bestellen van A-merken zoals HP, Canon en Epson. Kiest u voor het 123inkt huismerk, dan bespaart u al snel nóg meer op uw inktkosten, zonder dat dit de kwaliteit van de afdrukken beïnvloedt. Uit onderzoek van de Consumentenbond is namelijk gebleken dat 123inkt huismerk cartridges de beste prijs-kwaliteitverhouding hebben.

Wat is het verschil tussen huismerk inktpatronen en originele inktpatronen?

123inkt huismerk inktpatronen hebben dezelfde pasvorm als originele inktpatronen, maar zijn gevuld met een optimale hoeveelheid inkt. Dit in tegenstelling tot originele inktpatronen, die vaak maar voor een deel gevuld zijn. Het andere belangrijke verschil tussen het 123inkt huismerk en een origineel inktpatroon is de prijs: deze is gewoon veel lager bij huismerk cartridges.

Kan het kwaad om huismerk inktpatronen te gebruiken?

Absoluut niet! Onze 123inkt huismerk inktpatronen passen perfect in uw A-merk printer en bevatten hoogwaardige inkt die aan alle kwaliteitseisen voldoet. U kan dus onbezorgd voor 123inkt cartridges kiezen. Is er toch iets mis met uw huismerk inktpatroon? Dan lossen we dat altijd met u op, want op alle inktpatronen van ons eigen merk ontvangt u een levenslange garantie.

Mocht u nog vragen hebben over het bestellen van inktpatronen, bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantendienst u natuurlijk graag verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Voordelige zelftests! Voor 23.59 uur besteld, is morgen in huis