123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

HP

 
U kan hier zoeken op HP printer type of HP cartridge nummer.
 
1 - 0 van 0

HP inktcartridges bestellen op cartridgenummer of printertype

Ontdek de perfecte HP inktcartridge voor uw printer op deze pagina. Met de optie om te zoeken op HP printertype of cartridgenummer vindt u snel de ideale inktoplossing. Bestelt u voor 23.59 uur? Dan heeft u de bestelling de volgende dag al thuis.

Bij ons heeft u de mogelijkheid om snel en direct te zoeken op HP printertype of HP cartridgenummer. Wij streven ernaar om uw printervaring zo goed mogelijk te maken. Daarom bieden wij HP inktcartridges aan voor iedere HP printer. U kiest uit originele HP inktcartridges en ons goedkopere huismerk.

HP inktcartridges zoeken op printertype

Om de juiste HP inktcartridges voor uw printer te bestellen, is het belangrijk dat u het printertype achterhaalt. Allereerst bekijkt u de buitenkant van uw printer. Vaak is het HP printertype vermeld op een duidelijk zichtbaar etiket aan de voor- of bovenkant van de printer. Een alternatief is het raadplegen van de handleiding die bij uw printer is geleverd. In de sectie met productspecificaties of algemene informatie vindt u het specifieke model HP printer.

Mocht u de handleiding niet meer hebben, dan kan u in de printerinstellingen op uw computer kijken. Als u een Windows of macOS laptop heeft, kan u onderstaande stappen volgen:
  • Voor Windows: navigeer naar het ‘Configuratiescherm’, kies ‘Apparaten en printers’ en bekijk de details van uw HP printer.
  • Voor Mac: navigeer naar de ‘Systeemvoorkeuren’, kies ’Printers en scanners’ en bekijk hier de details van uw HP printer.
Volg de bovenstaande stappen om snel uw printertype te vinden. Daarna kan u bij ons de juiste HP inktpatronen bestellen.

HP inktpatronen zoeken op cartridgenummer

Om het juiste cartridgenummer voor uw printer te achterhalen, zijn er meerdere manieren mogelijk. In de meeste gevallen staat het cartridgenummer op de verpakking van de HP inktpatronen die u nu gebruikt. Vaak is dit nummer afgedrukt op het etiket van de HP inktpatroon zelf.

Als u de verpakking niet meer heeft, dan is het cartridgenummer vaak in de printer zelf te vinden. Open hiervoor de klep of lade waar de inktpatronen zich bevinden. Meestal staat het HP inktcartridgenummer in het compartiment waar de cartridges zitten.

HP cartridges bestellen op uw manier - Altijd de goedkoopste

Of u nu HP inkt zoekt op cartridgenummer of printertype, wij staan klaar om uw bestelling snel te verwerken. Als u voor 23:59 uur bestelt, ontvangt u de inktpatronen de volgende dag al thuis. Kies voor originele HP inktcartridges of ga voor de goedkopere huismerkvariant. De inkt van ons huismerk is uitvoerig getest en is ook van hoge kwaliteit.

Handig om mee te bestellen

Veelgestelde vragen

Waar vind ik het HP printertype en het cartridgenummer?

Het printertype staat vermeld op de printer zelf. Het cartridgenummer is te vinden op de verpakking van uw HP cartridges. Bij 123inkt.be zoekt u HP inktpatronen op beide nummers.

Waar koop ik HP cartridges op printertype of cartridgenummer?

Bij 123inkt.be bieden wij alle HP cartridges aan. U zoekt op printertype of op cartridgenummer. Zo bestelt u altijd de juiste HP cartridges voor uw printer. Kies uit originele HP cartridges of de inktpatronen van het 123inkt.be huismerk. De cartridges van het 123inkt huismerk zijn goedkoper en leveren hoge kwaliteit.

Heeft u nog vragen over het bestellen van HP cartridges op printertype of cartridgenummer? Bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantendienst u natuurlijk graag verder.