123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Cartridge nummer

 

HP cartridge nummer 
HP cartridge nummers

Hier vindt u alle HP cartridges gesorteerd op cartridgenummer. U kan ook op printertype zoeken of contact met ons opnemen. Heeft u een laserprinter? Kijk dan bij de toners.

Snel zoeken
Uitgelichte series
HP Inktcartridges
HP Printkop
Zoek op HP code
Helaas, uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer een ander woord.

HP cartridges bestellen? Vind elk nummer bij 123inkt met laagsteprijsgarantie!

HP is een van de grootste printerfabrikanten ter wereld en heeft veel verschillende inkjetprinters, die ook ieder van hun eigen inktpatronen gebruikmaken. Inktcartridges voor uw HP printer zijn vaak beschikbaar in twee varianten: een zwarte cartridge en een cartridge waar alle drie de kleuren samen in zitten. Deze koopt u van het originele merk of van ons 123inkt huismerk met een standaard of hoge capaciteit. Wij leveren onze producten de volgende dag en wij garanderen dat u bij ons altijd goedkope HP cartridges bestelt. Kent u het HP cartridgenummer niet? Zoek dan op HP printermodel. Komt u er zo ook niet uit? Dan leggen we u hieronder uit hoe u uw HP cartridgenummer kan achterhalen.

HP cartridges zoeken op nummer of code

In onze uitgebreide lijst ziet u welke cartridges HP allemaal heeft. Met behulp van het HP cartridgenummer zoekt u heel eenvoudig naar de juiste HP inktcartridge voor uw printer. Het cartridgenummer achterhaalt u zo:
  1. Controleer het nummer op de lege HP inktcartridge. Op elke cartridge staat een nummer, bijvoorbeeld HP 364XL of HP 62XL. Het gevonden nummer zoekt u vervolgens op in de lijst hierboven.
  2. Zoek uw HP printertype op. Het gaat hier om het typenummer, dat u meestal op de voor- of bovenkant van uw HP printer vindt.
  3. In de handleiding van uw HP printer zoekt u het cartridgenummer op. Daar staat altijd vermeld welke HP inktcartridge u nodig heeft.
Als u afzonderlijke HP inktcartridges bestelt, is het handig om te zoeken op de HP code. Deze code is uniek per inktcartridge, waardoor u altijd op de juiste kleur uitkomt.

HP XL inktcartridges en multipacks

Een HP XL inktcartridge voorkomt dat u zonder inkt komt te zitten. Als u veel print op kantoor of thuis, is het een aanrader om deze variant te kopen. De grotere XL cartridges bevatten meer inkt ten opzichte van de standaard HP inktpatronen. Daarnaast is het nog goedkoper om een multipack van het 123inkt huismerk te kopen. Een 123inkt multipack inktcartridges bevat iedere kleur die uw printer nodig heeft. Dankzij ons goedkopere huismerk bespaart u hiermee altijd geld.

HP inktcartridges van het 123inkt huismerk

Dankzij onze laagsteprijsgarantie hoeft u nooit te wachten tot HP cartridges in de aanbieding zijn. Bij ons zijn HP cartridges altijd het goedkoopst. Naast originele HP cartridges bieden wij ook inktcartridges aan van ons 123inkt huismerk. De pasvorm van deze inktcartridges is exact dezelfde als die van het origineel. Hierdoor passen onze huismerkcartridges altijd in uw HP printer. U ontvangt levenslange garantie op uw inktcartridges van ons huismerk. Ons huismerk is een goed alternatief voor dure HP inkt, zoals hieronder is aangegeven:
  1. 123inkt huismerkcartridges zijn goedkoper dan originele HP inktcartridges. Onze 123inkt huismerkcartridges bevatten inkt van hoge kwaliteit, doordat wij deze cartridges zelf ontwikkelen en produceren. Hierdoor kunnen wij de inktcartridges van ons huismerk voor een zeer goedkope prijs aanbieden.
  2. In huismerkcartridges zit meer inkt dan in het origineel. Inktpatronen van het 123inkt huismerk bevatten meer inkt dan de originele HP cartridges. Hierdoor ontvangt u altijd de optimale hoeveelheid inkt in uw cartridges. Een HP 304 inktcartridge bevat bijvoorbeeld maar 2 ml inkt, terwijl ons huismerk 15 ml bevat. Dat is ruim zeven keer zoveel inkt!
  3. Ontvang levenslange garantie op cartridges van het 123inkt huismerk. U ontvangt altijd een levenslange garantie bij aankoop van 123inkt huismerkcartridges. Is er onverhoopt toch iets mis met uw cartridge? Dan lossen wij dit altijd met u op.
Goedkope HP cartridges vinden is dus een fluitje van een cent! Of u nu de goedkoopste inktpatronen van HP koopt of liever nog meer bespaart met HP cartridges van het 123inkt huismerk: u betaalt altijd zo min mogelijk bij 123inkt!

HP Instant Ink abonnement

Fabrikanten zoals HP bieden een inktabonnement aan, waarmee u automatisch nieuwe inktcartridges ontvangt als uw huidige inkt op is. Wil u weten of dit een voordelige optie is en wat de voor- en nadelen zijn? Dat leest u in ons onderzoek over het HP Instant Ink abonnement.

Ook interessant voor bij uw HP inktcartridges

Veelgestelde vragen

Welke HP cartridge heb ik nodig?

Op uw HP inktcartridge staat een nummer. Dit nummer komt overeen met het type inkt dat u nodig heeft. Als u geen inktcartridge in de buurt heeft, kan u ook op uw printer kijken voor het printertype. Bij 123inkt.be zoekt u namelijk niet alleen op HP cartridgenummer, maar ook op printertype.

Waar vind ik de goedkoopste HP inktpatronen?

Bij 123inkt.be bieden wij altijd de laagsteprijsgarantie. Dit geldt zowel voor originele HP inktcartridges als voor ons 123inkt huismerk. U bespaart het meest als u kiest voor het huismerk van 123inkt. Wij vullen de inktcartridges altijd zo vol mogelijk, in tegenstelling tot de originele HP cartridges die nooit vol zitten. Zo ontvangt u altijd meer inkt voor minder geld.

Wat gebeurt er met lege HP cartridges?

Deze kan u bij 123inkt.be inleveren om te laten recycleren. U ontvangt bij uw bestelling een recycleerzakje, waarmee u de lege HP inktcartridges naar 123inkt.be kan opsturen. Op deze manier doet u mee aan het 123inkt.be recycleerprogramma. U ontvangt een tegoed voor uw lege cartridges, dat u kan gebruiken als korting op uw volgende bestelling.


Heeft u nog vragen over het bestellen van HP inktcartridges op cartridgenummer? Bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantendienst u natuurlijk graag verder.