123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden!

Cartridge nummer

 

HP cartridge nummer 
HP cartridge nummers

Nog niet gevonden wat u zocht?
U kan ook op printertype zoeken of contact met ons opnemen.
Heeft u een laserprinter? Kijk dan bij de toners.

Snel zoeken
Uitgelichte series
HP Inktcartridges
HP Printkop
Zoek op HP code
Helaas, uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer een ander woord.

Bestel een goedkope HP inkt cartridge bij 123inkt

Als een van de grootste printerfabrikanten ter wereld heeft HP zeer veel verschillende cartridges voor inkjetprinters. Zo zijn er HP inktcartridges in kleur en zwart-wit, los en als multipack, van het originele merk of van een huismerk en met een lage of hoge capaciteit. De keuze is enorm! In ons uitgebreide assortiment vindt u vast en zeker de HP inkt die u zoekt. We leveren onze producten de volgende dag bij u af en garanderen bovendien dat u bij ons altijd goedkope cartridges van HP bestelt. Dat is namelijk onderdeel van onze laagsteprijsgarantie! Heeft u hulp nodig bij het vinden van geschikte inktpatronen van HP? We leggen hieronder uit hoe u snel én eenvoudig de juiste inkt voor uw HP printer vindt. Heeft u nog vragen? Neem contact op met onze klantendienst die altijd voor u klaarstaat!

Zoek HP cartridges op nummer of code

Bent u op zoek naar HP cartridges en inktpatronen? Zoek niet verder! In de uitgebreide lijst hierboven ziet u welke cartridges HP allemaal aanbiedt. Met behulp van het cartridgenummer zoekt u heel eenvoudig naar de geschikte HP inktcartridge voor uw printer. Het cartridgenummer kan u op de volgende manieren achterhalen:
 1. Zoek het cartridgenummer op in de handleiding van uw HP printer. Daarin staat altijd vermeld welke cartridges van HP u nodig heeft.
 2. Handleiding kwijt? Kijk dan welk nummer op de lege HP cartridge staat. U vindt op elke cartridge een nummer, bijvoorbeeld HP 364XL of HP 62XL. Dat zoekt u vervolgens op in de lijst hierboven of via de zoekfunctie.
 3. Heeft u geen leeg inktpatroon meer? Geen zorgen, u kan ook HP cartridges zoeken op printertype. Daarvoor hoeft u enkel het typenummer van uw printer te weten. Dat nummer vindt u meestal op de voor- of bovenkant van het toestel.
Vooral wanneer u losse HP inktpatronen bestelt, kan het handig zijn om te zoeken op HP-code. Doordat die code uniek is per losse cartridge, komt u automatisch terecht bij de juiste kleur. Heeft u bijvoorbeeld alleen een HP 301 cartridge in kleur nodig? Dan brengt de HP-code CH562EE u meteen bij het juiste product.

HP XL cartridges en multipacks

U heeft het vast al eens meegemaakt: u staat op het punt om dat belangrijke rapport of verslag te printen, maar het bekende geluid van papier dat de printer verlaat, blijft uit… Oh neen, HP cartridge leeg! Vooral wanneer u regelmatig (foto’s) print of een zakelijke gebruiker bent, verbruikt u heel wat inkt en wil u vermijden dat u zonder valt. Gelukkig kan u dit eenvoudig verhelpen met HP XL cartridges. Deze grotere varianten van de standaard cartridges van HP bevatten meer inkt, waardoor u meer pagina’s kan afdrukken. Daardoor hoeft u niet regelmatig op zoek te gaan naar nieuwe HP inktpatronen. Daarnaast is het voor grootverbruikers ook verstandig om te kiezen voor voordeelverpakkingen. In deze handige multipacks van het 123inkt huismerk vindt u HP printerinkt in alle kleuren voor uw printer, zodat u altijd een voorraad bij de hand heeft. Wachten op een nieuwe HP inktcartridge is dan niet meer aan de orde, want ook in de toekomst verwisselt u in een mum van tijd de juiste inktcartridge.

Huismerk HP inktcartridges

Bij 123inkt hoeft u nooit te wachten tot HP cartridges in de aanbieding zijn, want dankzij onze laagsteprijsgarantie zijn die bij ons altijd het goedkoopst. Daardoor is er geen betere plek om originele inkt voor uw HP printer te kopen! Dat is echter niet de enige manier om uzelf te verzekeren van goedkope HP cartridges. Wist u dat we naast originele inktpatronen van HP ook cartridges van ons eigen 123inkt huismerk aanbieden? Het formaat van deze cartridges is exact hetzelfde waardoor ze precies in uw printer passen. Daarnaast garanderen we dat de chip van 123inkt cartridges geaccepteerd wordt door uw HP printer. Er zijn drie redenen waarom onze cartridges een zeer interessant alternatief voor dure HP inkt zijn:
 1. 123inkt huismerk cartridges zijn goedkoper dan originele HP cartridges.
  Misschien vraagt u zich meteen af: ‘Wat betekent zo’n goedkope cartridge voor de kwaliteit van de inkt?’ U hoeft zich echter geen zorgen te maken, want al onze 123inkt huismerk cartridges bevatten inkt van hoge kwaliteit - net als de inktpatronen van HP. Doordat wij bij 123inkt niet aan een merk verbonden zijn, kunnen wij kwaliteitsinkt aan een veel voordeliger tarief aanbieden.
 2. In 123inkt huismerk cartridges zit meestal meer inkt dan in originele HP cartridges.
  In tegenstelling tot originele HP inktcartridges, die vaak maar deels gevuld zijn, bevatten de 123inkt huismerk cartridges dikwijls veel meer inkt. Daardoor ontvangt u bij het 123inkt huismerk altijd de optimale hoeveelheid inkt in uw HP cartridge. We geven u een voorbeeld voor HP 304 inkt: deze originele kleurencartridge bevat slechts 2 milliliter inkt, terwijl onze 123inkt huismerk kleurencartridge maar liefst 15 milliliter inkt bevat. Dat is ruim zeven keer zoveel inkt!
 3. Op 123inkt huismerk cartridges ontvangt u levenslange garantie.
  Wanneer u kiest voor het 123inkt huismerk, hoeft u zich over garantie geen zorgen te maken. Indien er onverwachts toch iets mis is met uw inktcartridge of als u problemen ervaart, dan lossen wij die altijd met u op. Op al onze huismerkartikelen ontvangt u namelijk levenslange garantie.
Het vinden van goedkope cartridges van HP is dus makkelijker dan u denkt. Of u nu de goedkoopste inktpatronen van HP zelf zoekt óf liever nog meer bespaart met HP cartridges van het 123inkt huismerk: u betaalt natuurlijk het liefst zo weinig mogelijk inktkosten per pagina. HP inkt bestellen is het goedkoopst bij 123inkt!

HP Instant Ink

Daarnaast helpen we u vanuit onze jarenlange ervaring graag bij het maken van keuzes wat betreft uw inktverbruik. We brengen bijvoorbeeld ook de voor- en nadelen van HP Instant Ink in kaart, een abonnement waarbij u voor een vast bedrag per maand een vast aantal pagina’s print. Indien dat abonnement voor u niet voordelig blijkt te zijn, kan u beter uw HP Instant Ink opzeggen. Ook voor advies daarover staan we u graag te woord. 
Als u nog vragen heeft over het bestellen van HP printerinkt, bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantendienst u natuurlijk graag even verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten