123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.be B.V.
Telefoon: +32 (0)9 39 64 123
Onze klantendienst
is ma-vrij geopend van
08.00 tot 22.00 uur
Meer dan 3 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België 2018

Cartridge nummer

 

HP cartridge nummer 
HP cartridge nummers

Nog niet gevonden wat u zocht?
U kunt ook op printertype zoeken of contact met ons opnemen.
Heeft u een laserprinter? Kijk dan bij de toners.
 

Snel zoeken
Uitgelichte series
HP Inktcartridges
HP Printkop
Zoek op HP code

Bestel een goedkope HP inkt cartridge bij 123inkt

Bent u op zoek naar inktpatronen voor uw HP printer? Bij 123inkt.be vindt u de juiste cartridges voor alle HP printertypes. Met deze inktpatronen weet u zeker dat uw HP inkjetprinter een groot aantal scherpe afdrukken maakt. Alle HP inktpatronen kunt u bij 123inkt.be voor de beste prijs bestellen. Wist u dat er honderden verschillende HP inktpatronen in zwart en kleur zijn? Dat is niet zo gek, want HP is een van de grootste printerfabrikanten ter wereld. Gelukkig maakt 123inkt.be het vinden van de juiste HP inkt makkelijk. U kunt zoeken op cartridgenummer, zoals hierboven, of u kunt zoeken op het typenummer van de printer. Zo weet u zeker dat u de juiste HP inktpatronen voor uw printer bestelt en dat u weer naar wens kunt printen.

Wilt u het liefst zo min mogelijk betalen voor uw HP printer inkt? Dan zit u bij 123inkt.be goed. Niet alleen betaalt u bij ons de laagste prijs voor originele HP inktpatronen, maar wij bieden u ook een nog goedkoper alternatief. Door te kiezen voor ons huismerk, betaalt u minder voor uw nieuwe cartridge. Zo kunt u op bijvoorbeeld een HP 364 inktpatroon flink besparen door te kiezen voor het 123inkt huismerk. De 123inkt-huismerk cartridge bevat ook nog eens een grote hoeveelheid inkt, zelfs in vergelijking met de HP 364XL. Door te kiezen voor een HP cartridge van het 123inkt-huismerk bespaart u dus op de aanschaf van uw cartridges!

Kies voor goedkope HP inktcartridges met hoge capaciteit als u de cartridge minder vaak wilt hoeven te vervangen. U betaalt iets meer voor de hoge capaciteit cartridge dan voor een standaard cartridge, maar u kunt een veel groter aantal pagina's printen. Per pagina betaalt u met een hoge capaciteit cartridge minder. Zo drukt u met de HP 301 cartridge, die een inhoud van 3 milliliter heeft, ongeveer 190 pagina's af, terwijl de HP 301XL met 8 milliliter inhoud goed is voor 480 pagina's. 

Direct weer printen met een nieuw inktpatroon

Met een nieuw inktpatroon kunt u langdurig printen. En dat is fijn, want een printer is nog steeds onmisbaar. Zodra de inktpatronen van uw printer leeg zijn, merkt u al snel wat u mist. Ineens kan een toegangskaartje, brief, routebeschrijving, familiefoto of verslag voor school niet meer geprint worden. Zakelijk gezien is de printer al helemaal niet weg te denken. Van agendapunten voor vergaderingen tot offertes voor potentiële klanten; ze worden allemaal geprint door de printer. Als het inktpatroon leeg is, levert dat flink wat irritatie op. Natuurlijk wilt u het inktpatroondan direct verwisselen. Dankzij de snelle levertijd van 123inkt.be hoeft u gelukkig nooit lang op uw nieuwe inktpatroon te wachten! Bestelt u een cartridge, kantoorartikel of ander product voor 23:59 uur? Dan bezorgen wij het de volgende dag al bij u thuis of op kantoor! Helemaal niet meer wachten op een nieuw inktpatroon? Bestel dan een van de handige en voordelige multipacks van 123inkt.be. Hierin vindt u alle kleuren printerinkt die voor uw printertype benodigd zijn. Zo ontvangt u niet alleen het inktpatroon dat op dit moment leeg is, maar ook de inktpatronen die in de toekomst leeg kunnen raken. De volgende keer zult u blij zijn dat u het inktpatroon direct kunt verwisselen.

HP Instant Inkt, het inkt-abonnement van HP

Sinds 2017 biedt HP het abonnement HP Instant Ink aan. Hiermee print u voor een vast bedrag per maand 50, 100 of 300 pagina's. Print u een maand minder? Dan betaalt u toch het vaste bedrag. Pagina's kunt u één maand meenemen. 123inkt.be bekeek het inkt abonnement tot in detail, bekijk onze bevindingen op de HP Instant Ink pagina. Wat blijkt is dat het inkt abonnement wel gemak brengt, omdat u niet meer zelf inkt hoeft te bestellen (die sturen ze op), maar voor bijna elke consument duurder uitpakt. Print u vooral tekst? Dan betaalt u evenveel voor een pagina als voor een full color foto. Print u minder? Dan betaalt u toch. Print u meer? Dan betaalt u bij. HP Instant Ink lijkt dus vooral een mooi verdienmodel voor HP zelf. Om goedkoop te printen bent u met zowel originele inktpatronen als huismerk inktpatronen goedkoper uit door bij 123inkt.be te bestellen.

Zowel HP inktpatronen als kantoorartikelen worden razendsnel en met de beste service thuisbezorgd. Bestelt u vandaag voor 23:59 uur? Dan ontvangt u uw bestelling morgen al op uw adres.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten