123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.be B.V.
Telefoon: +32 (0)9 39 64 123
Onze klantendienst
is ma-vrij geopend van
08.00 tot 22.00 uur
bijna 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België 2021

Rekenmachines

Er bestaan veel soorten rekenmachines met allemaal hun eigen kenmerken en functionaliteiten. Bekijk onze verschillende modellen en bestel meteen de rekenmachine die bij u past.

Rekenmachines

Rekenmachine kopen? Bestel online bij 123inkt.be

Wetenschappelijke rekenmachines
Over het algemeen zijn wetenschappelijke rekenmachines razend populair, vooral op middelbare scholen. Dat komt onder meer door de veelzijdigheid van het apparaat en zijn gebruiksvriendelijkheid. Zo zijn sommige modellen voorzien van een 4-regelig scherm, waardoor formules beter worden weergegeven. Er zijn rekenmachines die werken op zonne-energie, maar het merendeel is voorzien van batterijen.

Grafische rekenmachines
In het middelbare onderwijs wordt bij de examens vaak gebruikgemaakt van grafische rekenmachines. Die apparaten moeten door de school goedgekeurd worden en moeten voldoen aan de exameneisen. Bij vakken als wiskunde, fysica en chemie komen deze veelzijdige rekenmachines goed van pas.

Belangrijkste kenmerken van een grafische rekenmachine:
  • (hoge resolutie) kleurenscherm
  • spreadsheetmogelijkheden en lijstbewerkingen
  • veilige examenstand
  • numerieke evaluaties in tabelindeling
  • numerieke notatie
  • oplaadbare batterij
Hoewel deze rekenmachines tegen een stootje kunnen, adviseren wij om een beschermend etui aan te schaffen. Zo wordt ook meteen voorkomen dat er stof, vuil of water op of in het apparaat komt.

Bureaurekenmachine
Als u snel een berekening wil maken, is de bureaurekenmachine ideaal. Die heeft u altijd binnen handbereik en is voorzien van de meest essentiële basisfuncties. De zonnecellen zorgen ervoor dat u het apparaat kan blijven gebruiken, zelfs wanneer de batterijen leeg zijn. Met extra functies als ‘btw berekenen’ en ‘winst berekenen’ is ook de administratie zo afgerond. Zoekt u een eenvoudige rekenmachine die gemakkelijk mee te nemen is? Dan is de zakrekenmachine het ideale apparaat voor u.

Financiële rekenmachines
Gebruikt u een rekenmachine tijdens het boekhouden? Dan biedt de financiële rekenmachine een goede oplossing. Naast de basisfuncties helpen aanpasbare datalijsten om zaken overzichtelijk te maken en te berekenen. Het berekenen van de cashflow, het rendement en de netto contante waarde was nog nooit zo gemakkelijk.

Printrekenmachines
Indien u de resultaten van uw berekeningen meteen wil printen, mag de printrekenmachine niet ontbreken. De waardes worden in twee kleuren geprint: zwart en rood. Alle negatieve getallen worden in het rood weergegeven, alle positieve getallen worden in het zwart gedrukt. Het toestel heeft een afdruksnelheid tot 10 regels per seconde en het professionele toetsenbord is gemakkelijk en geruisloos te bedienen. Als het papier op is, plaatst u eenvoudig een nieuwe thermische papierrol.
Twijfelt u nog over de perfecte rekenmachine? Onze klantendienst helpt u graag verder! Andere vragen? Bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina, waar veelgestelde vragen beantwoord worden.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten