123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Levering

VerzendkostenVoor verzending binnen België hebben wij verschillende tarieven, afhankelijk van het totale bedrag van uw bestelling en de vervoerder.
 
Orderbedrag
 
123inkt kiest vervoerder PostNL DPD 
 
bpost
 
UPS
 
Tot en met € 50,- € 5,95 € 6,95 € 6,95 € 6,95 € 6,95
Boven de € 50,- € 4,95 € 5,95 € 5,95 € 5,95 € 5,95

123inkt kiest de vervoerder
Bij 123inkt mag u zelf bepalen welke vervoerder uw pakketje bezorgt. Maar u kan de keuze ook aan ons overlaten. Wij kijken op het moment van verzenden welke vervoerder meer ruimte heeft in de vrachtwagen. Zo kunnen wij efficiënter verzenden, waardoor minder vrachtwagenritten nodig zijn en het milieu wordt ontlast. Bovendien kunnen wij de verzendkosten dan zo laag mogelijk houden (ondanks de jaarlijks stijgende tarieven bij de vervoerders).
 
U ontvangt uw pakketje van PostNL óf Bpost. Beide vervoerders bieden een vergelijkbare service, snelheid en betrouwbaarheid.
 
Voorbeeld: 
In elke vrachtwagen passen 33 palletten met pakketjes. Wanneer de ene vervoerder 28 palletten heeft (1 vrachtwagen) en de andere vervoerder 36 palletten heeft (2 vrachtwagens), rijden er in totaal 3 vrachtwagens. En dat terwijl het aantal palletten ook in 2 vrachtwagens zou passen, als de verdeling net iets anders was!
 
Waarom geen gratis verzending?
Dit is heel eenvoudig: de kosten die gemaakt worden voor het verzenden, moeten op de een of andere manier betaald worden. De meeste webwinkels berekenen deze kosten door als een soort opslag in de verkoopprijs van de producten. We kunnen onze producten best allemaal net iets duurder maken en daarmee doen alsof we geen verzendkosten rekenen - zoals meestal gebeurt bij andere webwinkels.

Dit vinden wij echter oneerlijk omdat op deze manier de klanten die meerdere artikelen bestellen dus gestraft worden doordat er aan hen dus eigenlijk dubbele verzendkosten worden berekend.

De webwinkels die dus geen verzendkosten rekenen, verdienen dus zonder dat u het door heeft op de 'geen verzendkosten'...
Wij houden de kosten liever open en eerlijk!
 
Terug naar klantendienst
 
VerzendmethodeBij 123inkt.be kan u ook zelf kiezen hoe u uw pakket wil ontvangen.
 Thuisbezorgd door bpost
Uw bestelling wordt bezorgd op maandag t.e.m. vrijdag. Als u niet thuis bent, wordt het pakket geleverd volgens uw leveringsvoorkeuren: bij een buur, op een veilige plaats, in een afhaalpunt of pakjesautomaat. Als u geen leveringsvoorkeuren heeft ingesteld en niet thuis bent, ontvangt u een afwezigheidsbericht in uw brievenbus. Binnen 14 kalenderdagen kunt u het pakket afhalen in het afhaalpunt.
Thuisbezorgd door PostNL
Uw bestelling wordt bezorgd door PostNL Pakketten op maandag t.e.m. zaterdag tussen 09.00 en 20.00 uur. Als u niet thuis bent bij de eerste bezorging, dan wordt het pakket indien mogelijk bij de buren aangeboden. Lukt dit niet, dan wordt het pakket direct bij uw afhaalpunt geleverd. U kan de status van uw pakket volgen via Track & Trace van PostNL. Hiervoor ontvangt u een link via e-mail. Het pakket blijft 7 dagen bij het afhaalpunt beschikbaar. 
 

Afhalen bij een PostNL pakketpunt
U kan uw bestelling direct laten bezorgen bij een PostNL pakketpunt bij u in de buurt. U haalt het pakket dan op waar en wanneer het u uitkomt. De meeste PostNL pakketpunten zijn ook in het weekend geopend en hebben ruime openingstijden. Klik hier voor het dichtstbijzijnde PostNL pakketpunt bij u thuis of bij uw werk en bekijk direct de openingstijden.Thuisbezorgd door DPD

Uw bestelling wordt bezorgd op maandag t/m vrijdag en wordt twee keer aangeboden. Als u niet thuis bent, ontvangt u een bericht in uw brievenbus. Als u bij de tweede bezorgpoging niet aanwezig bent, ontvangt u opnieuw een bericht in uw brievenbus. Hierop staat wat u kunt doen op het pakket alsnog in ontvangst te nemen.

Als u een printer bestelt, kunt u niet kiezen voor bezorging met DPD.
Afhalen bij een UPS Access Point
U kunt uw bestelling zelf afhalen bij 1 van de ruim 900 UPS Access Points, waar en wanneer het u uitkomt. Het UPS netwerk bestaat uit o.a. tankstations, supermarkten en krantenwinkels. De meeste UPS Access Points zijn ook in het weekend geopend en hebben ruime openingstijden, soms zelfs van 06.00 tot 23.00 uur.


Klik
hier voor het dichtstbijzijnde UPS Access Point bij u thuis of bij uw werk en bekijk direct de openingstijden.

 
Terug naar klantendienst Terug naar boven

Levertijd
Tijdens feestdagen* kunnen levertijden afwijken. Uw pakket kan mogelijk 1 tot 2 dagen later bezorgd worden dan u gewend bent. De vervoerder houdt u op de hoogte van het bezorgmoment. *Pasen, Hemelvaart, Pinksteren, Dag van de Arbeid, Kerstmis en Nieuwjaarsdag
De gemiddelde levertijd is 1-2 werkdagen.  Het uiterste tijdstip voor verwerking van een bestelling verschilt per vervoerder en betaalmethode.  
Thuisbezorgd met bpost
Besteld op Tijdstip Bezorgd op
Dinsdag  14 mei voor 21:30 Woensdag 15 mei
Woensdag 15 mei voor 21:30 Donderdag  16 mei
Donderdag  16 mei voor 21:30 Vrijdag 17 mei
Vrijdag 17 mei Dinsdag  21 mei
Zaterdag 18 mei Dinsdag 21 mei
Zondag 19 mei Dinsdag 21 mei
Maandag 20 mei voor 21:30 Dinsdag 21 mei
Bezorging met PostNL (thuis of bij een afhaalpunt)
Besteld op Tijdstip Bezorgd op
Dinsdag 14 mei voor 23:59 Woensdag 15 mei
Woensdag 15 mei voor 23:59 Donderdag 16 mei
Donderdag 16 mei voor 23:59 Vrijdag 17 mei
Vrijdag 17 mei Zaterdag 18 mei
Zaterdag 18 mei Dinsdag 21 mei
Zondag 19 mei Dinsdag  21 mei
Maandag 20 mei voor 22:30 Dinsdag  21 mei
Dinsdag 21 mei voor 22:30 Woensdag  22 mei
Thuisbezorgd met DPD
Besteld op Tijdstip Bezorgd op
Dinsdag 14 mei voor 19:00 Woensdag 15 mei
Woensdag 15 mei voor 19:00 Donderdag 16 mei
Donderdag 16 mei voor 19:00 Vrijdag 17 mei
Vrijdag 17 mei voor 19:00 Zaterdag 18 mei
Zaterdag 18 mei Woensdag 22 mei
Zondag 19 mei Woensdag 22 mei
Maandag 20 mei Woensdag 22 mei
Dinsdag 21 mei voor 19:00 Woensdag 22 mei
Afhalen bij een UPS Access Point ± 2 werkdagen
Besteld op Tijdstip Bezorgd op
Dinsdag 14 mei voor 15:30 Donderdag 16 mei
Woensdag 15 mei voor 15:30 Vrijdag 17 mei
Donderdag 16 mei voor 15:30 Dinsdag 21 mei
Vrijdag 17 mei voor 15:30 Dinsdag 21 mei
Zaterdag 18 mei Donderdag 23 mei
Zondag 19 mei Donderdag 23 mei
Maandag 20 mei Donderdag 23 mei
Dinsdag 21 mei voor 15:30 Donderdag 23 mei
Let op:
  • Inkjet- en laserprinters worden op werkdagen tot 22:30 uur verzonden.
  • Een palletlevering (> 30 kg) verwerken wij op werkdagen tot 12:00 uur.

Uw zending volgen:

Zodra uw pakket bij ons is verpakt, ontvangt u een e-mail met de barcode van uw zending. Hiermee kunt u het pakket de volgende dag online volgen.

Als u voor PostNL Pakketten heeft gekozen, kunt u het pakket via de website van PostNL volgen en weet u precies wanneer het pakket bezorgd gaat worden.  

Als u voor DPD heeft gekozen, kunt u het pakket via de website van DPD volgen en weet u precies wanneer het pakket bezorgd gaat worden. 

Als u voor bpost heeft gekozen, kunt u het pakket via de website van bpost volgen en weet u precies wanneer het pakket bezorgd gaat worden. 

Als u voor UPS heeft gekozen, kunt u het pakket via de website van UPS volgen. U ontvangt nogmaals een e-mail als het pakket is bezorgd bij het UPS Access Point zodat u weet dat u het kunt afhalen.

Als u niet thuis bent of niet in de gelegenheid bent om af te halen

PostNL bezorgt 6 dagen in de week. Als u niet thuis bent, dan wordt de bestelling (indien mogelijk) afgeleverd bij de buren. Lukt dit niet, dan wordt uw bestelling automatisch bij een afhaalpunt van PostNL bezorgd. U ontvangt hiervan bericht per e-mail. De bestelling kunt u binnen 7 dagen afhalen op vertoon van uw legitimatie. 

DPD bezorgt op maandag t/m vrijdag. Uw bestelling wordt twee keer aangeboden. Als u niet thuis bent, ontvangt u een bericht in uw brievenbus. Als u bij de tweede bezorgpoging niet aanwezig bent, ontvangt u opnieuw een bericht in uw brievenbus. Hierop staat wat u kunt doen op het pakket alsnog in ontvangst te nemen.

bpost bezorgt op maandag t/m vrijdag. Als u niet thuis bent, wordt het pakket geleverd volgens uw leveringsvoorkeuren: bij een buur, op een veilige plaats, in een afhaalpunt of pakjesautomaat. Als u geen leveringsvoorkeuren heeft ingesteld en niet thuis bent, ontvangt u een afwezigheidsbericht in uw brievenbus. Binnen 14 kalenderdagen kunt u het pakket afhalen in het afhaalpunt. 

UPS stuurt u een e-mail als uw zending bij het UPS Access Point is bezorgd. Bij een UPS Access Point blijft uw zending 10 werkdagen voor u klaarliggen. Bij het ophalen van uw zending kan gevraagd worden naar uw legitimatiebewijs.
Terug naar klantendienst Terug naar boven

AfleveradresAls u niet thuis denkt te zijn op de bezorgmomenten, dan kunt u het pakket gratis op een ander adres laten bezorgen. Kies dan bij het plaatsen van de bestelling voor een afleveradres. U kunt er ook voor kiezen om het pakket direct af te laten leveren bij een afhaalpunt, zodat u deze op kunt halen wanneer het u zelf uitkomt.
Terug naar klantendienst Terug naar boven

Bezorgen in het buitenlandNederland
Als u een bestelling wilt plaatsen vanuit Nederland, kunt u dit het beste online doen via 123inkt.nl. Ook kan u online eenvoudig een factuur- of afleveradres in Nederland kiezen.

Andere landen
Wilt u een bestelling plaatsen vanuit een ander land binnen Europa? Neem dan contact op met onze klantendienst, wij helpen u graag verder. De bestelling kan alleen geleverd worden in België of Nederland. Wij kunnen helaas geen pakketten leveren aan andere landen in Europa.
Terug naar klantendienst Terug naar boven