123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt BVBA
Telefoon: +32 (0)9 39 64 123
Onze klantendienst
is ma-vrij geopend van
08.00 tot 0.00 uur
Meer dan 3 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België 2018

 
Home Recycle Klantendienst Over 123inkt.be Vacatures Contact Inloggen FR

Webwinkel

Zoek een product

Mijn 123inkt.be

Betaalopties: 

Verzendopties:

PostNL UPS
Bpost DPD

Wij zijn aangesloten bij:

FSC® gecertificeerd:

Beoordeling door klanten:
9/10 -
1.206 beoordelingen

Levering

VerzendkostenVoor verzending in België hebben wij vier tarieven voor pakketten tot 30 kg, afhankelijk van het totale orderbedrag en de vervoerder.
 
Orderbedrag PostNL bpost DPD UPS
Tot en met € 50,- € 5,95 (incl. btw) € 4,95 (incl. btw) € 5,95 (incl. btw) € 5,95 (incl. btw)
Boven de € 50,- € 4,95 (incl. btw) € 3,95 (incl. btw) € 4,95 (incl. btw) € 4,95 (incl. btw)
 
Waarom geen gratis verzending?
Dit is heel eenvoudig: de kosten die gemaakt worden voor het verzenden, moeten op de een of andere manier betaald worden. De meeste webwinkels berekenen deze kosten door als een soort opslag in de verkoopprijs van de producten. We kunnen onze producten best allemaal net iets duurder maken en daarmee doen alsof we geen verzendkosten rekenen - zoals meestal gebeurt bij andere webwinkels.

Dit vinden wij echter oneerlijk omdat op deze manier de klanten die meerdere artikelen bestellen dus gestraft worden doordat er aan hen dus eigenlijk dubbele verzendkosten worden berekend.

De webwinkels die dus geen verzendkosten rekenen, verdienen dus zonder dat u het door heeft op de 'geen verzendkosten'.........
Wij houden de kosten liever open en eerlijk!
 
Terug naar klantendienst
 
VerzendmethodeBij 123inkt.be kunt u zelf bepalen hoe u een pakket in ontvangst wilt nemen.

In verband met het coronavirus is het op dit moment niet mogelijk om een afhaalpunt van PostNL te kiezen. U kunt uw bestelling thuis laten bezorgen door PostNL of afhalen bij een UPS Acces Point. 
 
 

Thuisbezorgd door PostNL
Uw bestelling wordt bezorgd door PostNL Pakketten op maandag t/m zaterdag tussen 09.00 en 20.00 uur. Als u niet thuis bent bij de eerste bezorging, dan wordt het pakket indien mogelijk bij de buren aangeboden. Als uw pakket niet bij de buren afgeleverd kan worden, volgt een tweede bezorging. Als u bij de tweede bezorging ook niet thuis bent, is het pakket nog 7 dagen op een afhaallocatie beschikbaar.

Afhalen bij een PostNL pakketpunt
U kunt uw bestelling direct laten bezorgen bij een PostNL pakketpunt bij u in de buurt. U haalt het pakket dan op waar en wanneer het u uitkomt. De meeste PostNL pakketpunten zijn ook in het weekend geopend en hebben ruime openingstijden. Klik
hier voor het dichtstbijzijnde PostNL pakketpunt bij u thuis of bij uw werk en bekijk direct de openingstijden. 
Thuisbezorgd door bpost
Uw bestelling wordt bezorgd op maandag t/m vrijdag en wordt afhankelijk van uw voorkeuren één keer aangeboden. Als u niet thuis bent, ontvangt u een bericht in uw brievenbus. Hierop staat wat u kunt doen op het pakket alsnog in ontvangst te nemen. Indien uw pakket bij een afhaalpunt bezorgd is, kunt u deze binnen 14 kalenderdagen afhalen. 
Thuisbezorgd door DPD
Uw bestelling wordt bezorgd op maandag t/m vrijdag en wordt twee keer aangeboden. Als u niet thuis bent, ontvangt u een bericht in uw brievenbus. Als u bij de tweede bezorgpoging niet aanwezig bent, ontvangt u opnieuw een bericht in uw brievenbus. Hierop staat wat u kunt doen op het pakket alsnog in ontvangst te nemen.


Als u een printer bestelt, kunt u niet kiezen voor bezorging met DPD.
Afhalen bij een UPS Access Point
U kunt uw bestelling zelf afhalen bij 1 van de ruim 900 UPS Access Points, waar en wanneer het u uitkomt. Het UPS netwerk bestaat uit o.a. tankstations, supermarkten en krantenwinkels. De meeste UPS Access Points zijn ook in het weekend geopend en hebben ruime openingstijden, soms zelfs van 06.00 tot 23.00 uur.


Klik
hier voor het dichtstbijzijnde UPS Access Point bij u thuis of bij uw werk en bekijk direct de openingstijden.

 
Terug naar klantendienst Terug naar boven

Levertijd
De gemiddelde levertijd is 1-2 werkdagen. 
 
Het uiterste tijdstip voor verwerking van een bestelling verschilt per vervoerder en betaalmethode:
 
Bezorging met PostNL (thuis of bij een afhaalpunt) ± 1 werkdag 
 
Besteld op Tijdstip Bezorgd op
Maandag voor 23.59 uur Dinsdag
Dinsdag voor 23.59 uur Woensdag
Woensdag voor 23.59 uur Donderdag
Donderdag voor 23.59 uur Vrijdag
Vrijdag voor 23.59 uur Zaterdag
Zaterdag Maandag
Zondag voor 17.00 uur Maandag
 
Thuisbezorgd met bpost ± 1 werkdag 
 
Besteld op Tijdstip Bezorgd op
Maandag voor 16:30 uur Dinsdag
Dinsdag voor 16:30 uur Woensdag
Woensdag voor 16:30 uur Donderdag
Donderdag voor 16:30 uur Vrijdag
Vrijdag voor 16:30 uur Maandag
Zaterdag Maandag
Zondag voor 16:30 uur Maandag
 
Thuisbezorgd met DPD ± 1 werkdag 
 
Besteld op Tijdstip Bezorgd op
Maandag voor 19:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 19:00 uur Woensdag
Woensdag voor 19:00 uur Donderdag
Donderdag voor 19:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 19:00 uur Maandag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag
 
Afhalen bij een UPS Access Point ± 2 werkdagen 
 
Besteld op Tijdstip Bezorgd op
Maandag voor 19.30 uur Woensdag
Dinsdag voor 19.30 uur Donderdag
Woensdag voor 19.30 uur Vrijdag
Donderdag voor 19.30 uur Maandag
Vrijdag voor 19.30 uur Dinsdag
Zaterdag Woensdag
Zondag Woensdag

Let op:
  • Inkjet- en laserprinters worden op werkdagen tot 22.30 uur verzonden bij keuze voor PostNL. 
  • Een palletlevering (> 30 kg) verwerken wij op werkdagen tot 12.00 uur.

Belangrijk bij levering via PostNL: houd uw rijbewijs of paspoort bij de hand 

Ook bij PostNL worden maatregelen getroffen om direct contact zoveel mogelijk te beperken en de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Zo hoeft u de komende periode geen handtekening meer te zetten op een scanapparaat bij ontvangst van het pakket, maar worden de laatste drie cijfers van uw paspoort of rijbewijs genoteerd door de bezorger. 

Uw zending volgen:

Zodra uw pakket bij ons is verpakt, ontvangt u een e-mail met de barcode van uw zending. Hiermee kunt u het pakket de volgende dag online volgen.

Als u voor PostNL Pakketten heeft gekozen, kunt u het pakket via de website van PostNL volgen en weet u precies wanneer het pakket bezorgd gaat worden.  

Als u voor bpost heeft gekozen, kunt u het pakket via de website van bpost volgen. Zo weet u precies wanneer het pakket bezorgd gaat worden. Ook kunt u via de website van bpost uw persoonlijke voorkeuren aangeven. Daarmee bepaalt u zelf waar het pakket geleverd wordt.  

Als u voor DPD heeft gekozen, kunt u het pakket via de website van DPD volgen en weet u precies wanneer het pakket bezorgd gaat worden. 

Als u voor UPS heeft gekozen, kunt u het pakket via de website van UPS volgen. U ontvangt nogmaals een e-mail als het pakket is bezorgd bij het UPS Access Point zodat u weet dat u het kunt afhalen.

Als u niet thuis bent of niet in de gelegenheid bent om af te halen

PostNL bezorgt 6 dagen in de week. Als u niet thuis bent, dan wordt de bestelling (indien mogelijk) afgeleverd bij de buren. Lukt dit niet, dan wordt uw bestelling automatisch bij een afhaalpunt van PostNL bezorgd. U ontvangt hiervan bericht in uw brievenbus. De bestelling kunt u binnen 7 dagen afhalen op vertoon van uw legitimatie. 

bpost bezorgt op werkdagen tussen 8:00 - 17:00 uur. Uw bestelling wordt één keer aangeboden. Als u niet thuis bent, ontvangt u een afwezigheidsbericht in uw brievenbus. Indien u nog geen voorkeuren heeft ingegeven via de website van bpost, wordt uw pakket bezorgd bij een afhaalpunt. U kunt de bestelling op vertoon van uw legitimatie binnen 14 kalenderdagen afhalen. 

DPD bezorgt op maandag t/m vrijdag. Uw bestelling wordt twee keer aangeboden. Als u niet thuis bent, ontvangt u een bericht in uw brievenbus. Als u bij de tweede bezorgpoging niet aanwezig bent, ontvangt u opnieuw een bericht in uw brievenbus. Hierop staat wat u kunt doen op het pakket alsnog in ontvangst te nemen.

UPS stuurt u een e-mail als uw zending bij het UPS Access Point is bezorgd. Bij een UPS Access Point blijft uw zending 10 werkdagen voor u klaarliggen. Bij het ophalen van uw zending kan gevraagd worden naar uw legitimatiebewijs.
Terug naar klantendienst Terug naar boven

AfleveradresAls u niet thuis denkt te zijn op de bezorgmomenten van PostNL, dan kunt u het pakket gratis op een ander adres laten bezorgen. Kies dan bij het plaatsen van de bestelling voor een afleveradres. U kunt er ook voor kiezen om het pakket af te laten leveren bij 1 van de ruim 900 UPS Access Points zodat u deze op kunt halen wanneer het u zelf uitkomt.
Terug naar klantendienst Terug naar boven

Levering naar NederlandVia 123inkt.nl kunt u eenvoudig bestellen vanuit Nederland.
Terug naar klantendienst Terug naar boven

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% btw)
Laagsteprijsgarantie!


Om 123inkt.be beter en persoonlijker te maken, gebruiken wij cookies en andere technieken. Hiermee volgen wij en derden uw surfgedrag op onze site, passen we advertenties aan op uw interesses en kunt u pagina's delen via social media. Door verder te gaan, gaat u akkoord. Lees meer Sluiten