123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Keurmerken

Veilig en vertrouwd winkelen bij 123inkt.beNiet iedere consument is vertrouwd met online shoppen. Helaas bestaan er nog steeds organisaties die het niet zo nauw nemen met wetgeving. En dat is jammer, want online shoppen is gemakkelijk en snel.

Bij 123inkt.be kunt u in ieder geval veilig en vertrouwd winkelen en dit wordt ook bevestigd door de onafhankelijke keurmerken die wij mogen dragen. Het keurmerk voert een grondige inspectie uit voordat zij tot certificering overgaat. Zo wordt gekeken of u veilig kunt betalen, of uw gegevens veilig worden opgeslagen en of wij ons wel aan alle voorwaarden houden.

Alle punten die belangrijk zijn om veilig en vertrouwd te kunnen winkelen worden door de keurmerken gedekt. Heeft u toch nog vragen over het bestellen via 123inkt.be, neem dan contact met ons op via 014-960123 of info@123inkt.be.

123inkt.be draagt de volgende webwinkelkeurmerken:

 
  Ecommerce Europe Trustmark
Het Ecommerce Europe Trustmark stimuleert online shoppen door de consument en de webshop een betere bescherming te bieden met duidelijke Europese regels.

123inkt.be voldoet aan de Europese wet- en regelgeving en mag daarom ook het Ecommerce Europe Trustmark voeren.
 
 

Op 123inkt.be vindt u deze milieulabels en -keurmerken:

FSC Keurmerk Forest Stewardship Council®
Het FSC-keurmerk is opgesteld om ontbossing en CO2-uitstoot door de hout- en papierindustrie te verminderen. De papiersector is verantwoordelijk voor ongeveer de helft van al het houtverbruik in België. Via een onafhankelijke certificering wordt verantwoord bosbeheer gewaarborgd bij bedrijven die dit keurmerk dragen. Dat betekent dat u door het kiezen voor kopieerpapier, fotopapier en etiketten van 123inkt.be bijdraagt aan het behoud van bossen en een gezonde leefomgeving voor mens en dier wereldwijd.
 
PEFC PEFC
Ook het PEFC-keurmerk garandeert dat hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. De nationale standaarden voor PEFC komen bottom-up tot stand in samenwerking met lokale verenigingen en NGO's die zich actief met bosbeheer bezighouden. Het PEFC-keurmerk is te herkennen aan de groene boompjes en komt voor op papierproducten zoals printpapier en notitieboeken.
 
Nordic Swan Nordic Swan (Nordic Ecolabel)
Dit Scandinavische milieulabel is te vinden op producten die gedurende hun volledige levenscyclus een verminderde impact op het milieu hebben. Producten met het Nordic Swan label veroorzaken een minimale CO2-uitstoot.
 
  EU Ecolabel EU Ecolabel
Ook het EU Ecolabel is bedoeld voor producten met een verminderde impact op het milieu gedurende hun volledige levenscyclus. Dat betekent dat vanaf het verwerken van de eerste grondstoffen tot aan het verwerken van het gebruikte product wordt voldaan aan zeer strenge milieu-eisen.
Der Blaue Engel Der Blaue Engel
Der Blaue Engels is het oudste milieukeurmerk ter wereld. Dit Duitse label geeft aan dat een product op één of meerdere aspecten aanzienlijk minder milieubelastend is dan vergelijkbare producten.
 
Paper by Nature Paper by Nature
Paper by Nature is een ecologisch label voor papierproducten met een verminderde impact op het milieu. Paper by Nature respecteert o.a. de strenge criteria van het EU ecolabel. Vanaf de productie tot aan de verwerking van het eindproduct wordt rekening gehouden met de impact op het milieu.
 
Oxford acts for the planet Oxford acts for the planet
Dit is een eigen milieulabel van Oxford, producent van notitieboeken en andere papierproducten. Het label staat voor 23 milieugaranties die gerelateerd zijn aan een verminderde milieu-impact en het beperken van de CO2-uitstoot tijdens productie.