123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Cartridge nummer

Brother, LC-970, LC-1100, LC-1000 
 

Alle Brother inktcartridges gesorteerd op cartridgenummer vindt u hier. Zoek ook op printertype of neem contact op met onze klantendienst. Heeft u een laserprinter? Kijk dan bij de toners.
Brother cartridgenummers - Populair
1 - 0 van 0
Helaas, uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer een ander woord.

Brother cartridges kopen? Bestel direct bij ons!

Brother is meer dan 100 jaar geleden opgericht in Japan, waar zij begonnen zijn met het produceren van naaimachines. Brother is een van de bekendste printermerken ter wereld. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in allerlei soorten printers, zoals inkjetprinters met Brother cartridges, laserprinters met Brother toners, bonnenprinters en labelprinters. Wij bieden alle oude en nieuwe Brother cartridges aan die er zijn. Op deze pagina hebben wij ze voor u gesorteerd op het Brother inktcartridge nummer. Wanneer u bij ons voor 23:59 uur bestelt, heeft u uw nieuwe cartridges van Brother de volgende dag in huis! Met onze laagsteprijsgarantie beloven we dat u bij ons de goedkoopste Brother inkt kan bestellen.

De verschillende soorten Brother cartridgenummers

Brother inktpatronen zijn er in vele soorten, maten en met diverse codes. Omdat niet alle cartridges in uw printer passen, is het belangrijk om de juiste Brother inktcartridge te kopen. Brother inktpatronen hebben allemaal hun eigen code met een letter- en cijfercombinatie. De meeste Brother inktcartridges hebben varianten met hoge en lage capaciteit en de nummers maken dit overzichtelijk. De cartridges uit de Brother LC121-serie bevatten de standaardhoeveelheid inkt. De cartridges van hoge capaciteit vindt u onder het nummer LC123. Brother inktpatronen met hoge capaciteit hebben dezelfde pasvorm als de varianten met normale inhoud. Bespaar nog meer en kies voor het 123inkt huismerk. Deze cartridges bevatten altijd meer inkt dan het origineel.

Brother inktcartridges in verschillende kleuren

Brother cartridges hebben allemaal hun eigen code met een lettercombinatie. Deze letters geven aan welke kleur de cartridge bevat. BK staat voor een zwarte Brother cartridge, Y staat voor geel, M voor magenta en C voor cyaan.

Inktpatroon van Brother of het 123inkt huismerk?

Hoewel u met een grotere hoeveelheid inkt natuurlijk al bespaart en u dankzij de laagsteprijsgarantie altijd goedkope Brother cartridges bij ons bestelt, is er nog een manier om te besparen. Wij hebben ons eigen 123inkt huismerk ontwikkeld, waarmee we allerlei cartridges voor Brother printers tegen een zeer scherp tarief aanbieden. Deze cartridges hebben dezelfde pasvorm als de Brother cartridges en passen dus in dezelfde inkjetprinters. Waarom zou u dure Brother inkt kopen, als het ook goedkoper kan? We zetten de voordelen van 123inkt huismerk cartridges voor u op een rij:
  • 123inkt huismerk cartridges zijn goedkoper dan originele Brother cartridges. Aan de kwaliteit zal u dit echter niet merken. Onze huismerk cartridges bevatten, net als de originele Brother cartridges, hoogwaardige inkt die aan alle kwaliteitseisen voldoet.
  • In 123inkt huismerk cartridges zit vaak meer inkt dan in inktcartridges van Brother. U staat er misschien niet bij stil hoeveel inkt Brother in uw cartridge stopt, maar uit ervaring kunnen wij vertellen dat dit vaak niet de optimale hoeveelheid is. Doordat onze huismerk cartridges volledig gevuld zijn, gaan deze cartridges langer mee. Een voorbeeld:
Cartridge Origineel Huismerk Verschil
Brother LC-1240 13,9 milliliter 19 milliliter 5,1 milliliter
  • U ontvangt levenslange garantie op 123inkt huismerk cartridges. U loopt geen enkel risico wanneer u voor ons huismerk kiest. Wanneer u problemen ervaart of een andere vraag heeft over uw huismerk cartridge, lossen wij dit altijd met u op, ook als u deze niet recent heeft gekocht. Dat is onze levenslange garantie!

Verwante producten

Veelgestelde vragen

Welke Brother cartridge heb ik nodig?

Controleer de fabriekscode op uw huidige inktpatroon. Met deze code kan u bij 123inkt.be makkelijk zoeken naar uw cartridgenummer. Staat uw cartridge er niet bij? Dan neemt u contact op met onze klantendienst.

Waar kan ik Brother inkt kopen?

Bij 123inkt.be koopt u originele Brother inktcartridges voor de laagste prijs. Of kies voor 123inkt huismerk cartridges. Deze zijn goedkoper en bevatten meer inkt dan het origineel.

Waarom detecteert mijn Brother printer de inkt niet?

De contactpunten van uw cartridge zijn vervuild of kapot. Maak de contactpunten (de koperkleurige puntjes) schoon en stop het inktpatroon weer in de printer. Doet de cartridge het nog steeds niet? Dan kan het zijn dat u de verkeerde inktcartridge heeft. Bekijk de website van 123inkt.be voor een overzicht van alle cartridgenummers.


Heeft u nog vragen over het bestellen van goedkope cartridges van Brother? Bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantendienst u natuurlijk graag verder.