123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.be B.V.
Telefoon: +32 (0)9 39 64 123
Onze klantendienst
is ma-vrij geopend van
08.00 tot 21.00 uur
meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Cartridge nummer

Brother, LC-970, LC-1100, LC-1000 
Brother cartridge nummers

Nog niet gevonden wat u zocht?
U kunt ook op printertype zoeken of contact met ons opnemen.
Heeft u een laserprinter? Kijk dan bij de toners.
 
Populair 

Bestel goedkope Brother inktpatronen online bij 123inkt

Brother is meer dan 100 jaar geleden opgericht in Japan en is inmiddels een van de bekendste printermerken ter wereld. Het bedrijf is gespecialiseerd in allerlei soorten printers, zoals laserprinters met Brother toners, bonprinters, labelprinters en inkjetprinters met Brother cartridges. Die cartridges vindt u hierboven terug, we sorteerden ze zorgvuldig voor u in een uitgebreide lijst. Met behulp van het cartridgenummer selecteert u de juiste Brother inktpatronen, zodat u binnen de kortste keren weer kan printen. Wanneer u bij ons voor 23:59 bestelt, heeft u uw nieuwe cartridges van Brother de volgende dag al in huis! Met onze laagsteprijsgarantie beloven we bovendien dat u bij ons de goedkoopste Brother inkt kan bestellen.

De verschillende soorten Brother cartridges

Brother inktcartridges zijn er in vele soorten en maten. Het is begrijpelijk dat u niet altijd meteen weet welk inktpatroon u nodig heeft. Toch is het zeer belangrijk om de juiste cartridge te kopen, want anders past die niet in uw printer. Daarom heeft elk Brother inktpatroon een eigen nummer. Voor de meeste Brother inktpatronen bestaan er varianten met een hoge en een lage capaciteit en de nummers maken dat verschil duidelijk. Zo bevatten de cartridges uit de Brother LC-121 serie de standaard hoeveelheid inkt en vindt u de cartridges met een hoge capaciteit onder het nummer LC-123. Hetzelfde principe geldt voor de LC-221 inkt, waarbij de LC-223 de grotere variant is. De Brother LC-3219XL is dan weer de grotere variant van de LC-3217. U ziet ongetwijfeld al het patroon: een hoger nummer geeft meestal een hogere capaciteit aan! De Brother inktpatronen met een hogere capaciteit hebben exact dezelfde vorm en passen in dezelfde printers, maar bevatten simpelweg meer inkt. Daardoor zijn ze een slimme manier om te besparen op uw inktkosten. Twijfelt u toch of u de juiste inktcartridge voor uw Brother printer heeft? Geen zorgen, want u kan ook uw Brother cartridges zoeken via het printertype. Wij tonen dan alle inktpatronen die geschikt zijn voor uw Brother printer.

Inktpatroon van Brother of van het 123inkt huismerk?

Door de aankoop van cartridges met een hogere capaciteit kan u kosten reduceren en dankzij de laagsteprijsgarantie bestelt u bij ons altijd goedkope Brother cartridges, maar er is nog een manier om te besparen. Met ons eigen 123inkt huismerk bieden we namelijk verschillende cartridges voor Brother printers aan tegen een zeer voordelig tarief. Die cartridges hebben hetzelfde formaat als de Brother cartridges en passen dus in dezelfde inkjetprinters. Waarom zou u dure Brother inkt kopen, als het ook goedkoper kan? We zetten de voordelen van 123inkt huismerk cartridges voor u op een rijtje:
  1. 123inkt huismerk cartridges zijn goedkoper dan originele Brother cartridges.
    Aan de kwaliteit zal u dat echter niet merken. Onze huismerk cartridges bevatten, net als de originele Brother cartridges, hoogwaardige inkt die aan alle kwaliteitseisen voldoet.
  2. In 123inkt huismerk cartridges zit vaak meer inkt dan in inktcartridges van Brother.
    U staat er misschien niet bij stil hoeveel inkt Brother in uw cartridge stopt, maar uit ervaring kunnen wij vertellen dat dat vaak niet de optimale hoeveelheid is. Doordat onze huismerk cartridges volledig gevuld zijn, gaan de cartridges langer mee. Een voorbeeld: in de originele LC-1240 cartridges zit 13,9 milliliter zwarte inkt, terwijl de goedkopere cartridge van het 123inkt huismerk 19 milliliter bevat. Dat is ruim 30% meer inkt voor een lagere prijs!
  3. U ontvangt levenslange garantie op 123inkt huismerk cartridges.
    U loopt geen enkel risico wanneer u voor ons huismerk kiest. Wanneer u op problemen botst of een vraag heeft over uw huismerk cartridge, lossen wij die altijd met u op, ook als u het inktpatroon niet recent heeft aangekocht. Dat is onze levenslange garantie!

Als u nog vragen heeft over het bestellen van goedkope cartridges van Brother, bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantendienst u natuurlijk graag even verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Voordelige zelftests! Voor 23.59 uur besteld, is morgen in huis