123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

LC-985 serie

U koopt hier Brother LC985 cartridges voor de laagste prijs! Zoekt u een goedkope Brother LC985 multipack of heeft u alleen losse cartridges nodig? Vind hieronder wat u zoekt en bestel direct met laagsteprijsgarantie.


De goedkoopste LC985 cartridges kopen

Gekleurde foto’s, nette verslagen en zakelijke brieven rollen niet zomaar uit uw printer. De Brother LC985 cartridges maken dit mogelijk en het is natuurlijk vervelend als er een of meerdere leeg zijn. Hier bestelt u snel en eenvoudig nieuwe inkt: zowel de zwarte cartridge (LC985BK) als de drie verschillende kleuren (cyaan, magenta en geel) leveren wij direct uit voorraad. In totaal heeft u dus vier LC985 cartridges nodig. Voor de beste prijs-kwaliteitverhouding raden wij u aan om een Brother LC985 multipack te kopen, zodat u direct een bundel met alle cartridges in huis haalt voor een scherpe combinatieprijs.

Minder vaak LC985 cartridges vervangen

Originele Brother LC985 cartridges hebben helaas niet zo’n hoge capaciteit: de zwarte cartridge bevat 8,7 milliliter inkt en de kleurencartridges slechts 4,8 milliliter inkt. Bij intensief gebruik zullen de cartridges snel vervangen moeten worden. Wij hebben daarom ook 123inkt huismerk cartridges ontwikkeld met meer inkt. Deze huismerk LC985 cartridges bevatten 14 milliliter inkt (zwart en kleur) en zijn bovendien goedkoper dan het origineel. Wil u zeker weten dat u het maximale uit uw cartridge haalt? Kies dan voor XL-cartridges van het 123inkt huismerk. Deze bevatten altijd de optimale hoeveelheid inkt: maar liefst 30 milliliter voor de zwarte cartridge en 19 milliliter voor de kleurencartridges. Doordat wij het ontwikkel- en testproces van huismerk LC985 inkt zelf uitvoeren, zorgen we er bovendien voor dat de inkt aan alle hoge kwaliteitseisen voldoet. U koopt dus meer hoogwaardige inkt voor minder: een win-winsituatie voor u als klant!

Veelgestelde vragen

Kan ik een Brother LC985 cartridge vervangen door een cartridge met een ander nummer?

Nee, want de code geeft de pasvorm van de cartridge aan. Wel kan u de originele cartridge vervangen door een voordelige huismerk variant of XL-variant van 123inkt.

Hoelang is Brother inkt houdbaar?

Omdat inkt geen voedsel is, bederft het niet. Soms staat er een houdbaarheidsdatum op uw cartridge, maar dit is enkel een garantiedatum van Brother uit.

In welke printer passen Brother LC985 cartridges?

Bij 123inkt vindt u eenvoudig de juiste cartridges voor uw printer door te zoeken op printertype of cartridgenummer. Voor de Brother LC985 cartridge gaat het in ieder geval om de volgende printers:
  • Brother DCP-J515W
  • Brother DCP-J125
  • Brother DCP-J140W
  • Brother DCP-J315W
  • Brother MFC-J265W
  • Brother MFC-J415W

Heeft u nog vragen over het bestellen van Brother LC 985 cartridges? Bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantendienst u natuurlijk graag even verder.