123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.be B.V.
Telefoon: +32 (0)9 39 64 123
Onze klantendienst
is ma-vrij geopend van
08.00 tot 22.00 uur
bijna 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België 2021

Classeurs

Makkelijk en snel archiveren? Gebruik onze mappen in verschillende rugbreedtes en kleuren om gemakkelijk jaartallen, afdelingen en andere onderwerpen terug te vinden. Bestel nu uw classeur en alle extra benodigdheden!

Classeurs

Classeurs voor thuis en kantoor

Voor een duidelijke structuur in uw archief zijn mappen onmisbaar. Om niet lang op zoek te moeten naar bepaalde documenten, kan u met behulp van ordners die voorzien zijn van een duidelijk rugetiket oudere gegevens in een handomdraai terugvinden. De stevige kaft van de classeurs houdt uw papieren recht en netjes opgeslagen in de map. Door deze kaft zijn ordners ook uitermate geschikt voor het vervoeren van documenten zonder dat de papieren door elkaar raken. Het is zelfs mogelijk meerdere classeurs tegelijkertijd te versturen in een speciale transportdoos voor A4-ordners.

 

Met behulp van ordnerrugetiketten en tabbladen brengt u orde in uw archief. Om het overzicht te bewaren binnen de map, waar vaak vele papieren in bewaard worden, kan u gebruikmaken van tabbladen en scheidingsstroken. Wanneer u deze tussen de pagina's plaatst, bladert u snel door naar de inhoud die u nodig heeft. Als u regelmatig gegevens opzoekt, dan zijn dit perfecte oplossingen om de gewenste inhoud verder te specificeren.

 

Verschillende uitvoeringen van ordners

Er bestaan verschillende papierformaten en dus zijn er ook verschillende maten classeurs beschikbaar. Naast het standaard A4 formaat kan u ook aan de slag met een map voor A5 of A6 papier. Ook kan u het gewenste materiaal kiezen. Heeft u liever een kartonnen of een plastic ordner om uw papieren op te bergen? Kiest u voor een smalle 50 mm ordner of heeft u liever een brede classeur van 75-80 mm? Voor al uw papieren hebben wij een passende map. Met onze selectie aan ordners wordt archiveren makkelijk!

 

Om uw archief aan te vullen, kijkt u dan of u alle benodigdheden in huis hebt. Zorg ervoor dat uw printer toners zijn aangevuld en er voldoende papier is om de mappen te vullen. Met behulp van schutbladen en rugetiketten maakt u het archief overzichtelijk en ook indexen kunnen u helpen bepaalde passages snel terug te vinden. Een perforator met 2 gaten, om al uw papieren te voorzien van nette ronde gaatjes, is natuurlijk ook onmisbaar in de collectie. Wellicht is een ordner met 4 gaten of een ringmap een goede aanvulling voor uw archief. Maak uw bestelling compleet met alle benodigdheden voor uw kantoor!


Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.