123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Classeurs

Gebruik onze classeurs om snel en makkelijk te archiveren. U bestelt hier ordners met verschillende rugbreedtes en in allerlei kleuren. Ook voor andere benodigdheden die handig zijn bij uw classeur, zoals rugetiketten en geperforeerd papier, bent u hier op de juiste pagina!

1 - 0 van 0

Classeurs

Classeurs kopen voor thuis en op kantoor

Voor een duidelijke structuur in uw archief zijn classeurs onmisbaar. Met behulp van ordners met een duidelijk rugetiket vindt u oudere gegevens in een handomdraai terug. Met dank aan de stevige kaft blijven uw papieren recht en netjes opgeslagen in de map. Meerdere classeurs bewaart u in archiefdozen. Door de kaft zijn classeurs ook uitermate geschikt voor het vervoeren van documenten. Het is zelfs mogelijk meerdere ordners tegelijkertijd te versturen in een speciale transportdoos.

Verschillende uitvoeringen van classeurs

Gezien de verschillende maten papier, zijn er ook verschillende maten classeurs beschikbaar. Naast de standaard A4-classeur kan u ook aan de slag met een classeur voor A5- of A6-papier. Ook het materiaal en de breedte van de ordner zijn aan u. Heeft u liever een kartonnen of een plastic classeur om uw papieren in op te bergen? Gaat u voor een smalle 50 mm classeur of heeft u liever een brede classeur van 75-80 mm? Voor al uw papieren hebben wij een passende ordner. Met onze selectie aan classeurs wordt archiveren makkelijk!

Orde binnen in uw classeur

Om ook binnen de ordner het overzicht te bewaren, maakt u gebruik van indexen, tabbladen en scheidingsstroken. Wanneer u deze tussen de pagina's plaatst, bladert u snel door naar de inhoud die u nodig heeft. Als u regelmatig gegevens opzoekt, zijn dit perfecte oplossingen om de gewenste inhoud verder te specificeren. Dit komt vooral van pas wanneer u vele verschillende soorten papieren in de classeur bewaart. Vergeet ook niet om een 2-gaats perforator aan te schaffen, om al uw papieren te voorzien van nette ronde gaatjes.

Ook interessant voor u

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een classeur en een ringmap?

Een classeur is een specifieke soort ringmap. De classeur heeft altijd twee ringen en een papierspanner. Bovendien is een classeur altijd gemaakt van stevig karton en voorzien van een plastic hoes voor het rugetiket. Een ringmap is een breder begrip: deze kan allerlei verschillende vormen en uiterlijken hebben.

Hoeveel A4’s passen er in een classeur?

Dat is afhankelijk van de breedte van uw classeur en het papiergewicht. Ter indicatie: in een smalle ordner met een rugbreedte van 50 mm passen ongeveer 350 vellen papier van 80g/m². In een brede ordner van 80 mm passen ongeveer 600 vellen papier van 80g/m².

Welke geperforeerde hoesjes passen in een classeur ?

Kies geperforeerde hoesjes in hetzelfde formaat als uw classeur. Het aantal gaatjes van het hoesje is niet belangrijk, omdat een classeur maar 2 ringen heeft. Elk geperforeerd hoesje heeft namelijk minimaal 2 ringgaatjes op de juiste plaats.

Heeft u vragen over het bestellen? Bekijk onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag verder.