123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

LC-225 serie

Op zoek naar Brother LC225XL inkt in cyaan, magenta en/of geel? U bestelt ze hier gegarandeerd voor de laagste prijs! Origineel of van het 123inkt huismerk, los of in een multipack: wij hebben de Brother LC225XL cartridge die u zoekt.


De goedkoopste Brother LC225XL cartridges kopen

Brother LC225XL cartridges zijn er in drie verschillende kleuren: cyaan (LC225XLC), magenta (LC225XL) en geel (LC225XLY). Zoals de naam al een beetje verraadt, zijn het XL-cartridges, wat betekent dat ze extra veel inkt bevatten. Ze passen in verschillende MFC-printers van Brother, die dankzij hun hogere capaciteit ook erg populair zijn voor zakelijk gebruik. De bijpassende zwarte cartridge heeft het nummer LC227XL of zelfs de nog grotere LC229XL. Het cartridgenummer dat u nodig heeft, is afhankelijk van het type printer. Weet u niet zeker welke zwarte cartridge u nodig heeft? Gebruik dan het modelnummer van uw Brother printer om een overzicht van geschikte cartridges te bekijken.

De beste plek om Brother LC225XL inkt te bestellen

Wij dragen service hoog in het vaandel. We helpen u graag om het bestellen van goedkope Brother LC225 inkt zo eenvoudig mogelijk te maken. Bestellingen die op werkdagen voor 23h59 geplaatst worden, heeft u de volgende dag in huis. Ook bieden wij originele LC225XL cartridges voor de beste prijs aan. Nog meer besparen? Kies voor het 123inkt huismerk! U profiteert dan van een lagere prijs én een hogere capaciteit. In de huismerk LC225XL cartridges zit namelijk 3 milliliter meer inkt dan in de originele Brother cartridges.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik Brother LC225 cartridges kopen?

Op de website van 123inkt vindt u een groot aanbod cartridges, zowel van Brother als van het 123inkt huismerk. Ook de Brother LC225 cartridges heeft 123inkt in het assortiment.

Hoeveel inkt zit er in Brother LC 225XL cartridges?

In originele LC225XL cartridges zit 11,8 milliliter inkt. U kan echter ook kiezen voor 123inkt huismerk LC225XL cartridges. Deze bevatten 15 milliliter inkt, dus hiermee maakt u meer afdrukken!

Hoe kan ik besparen op Brother LC225XL cartridges?

Door te kiezen voor vervangende cartridges van het 123inkt huismerk. Deze zijn niet alleen goedkoper, maar bevatten ook 3 milliliter meer inkt dan originele cartridges. De afdrukkwaliteit blijft uiteraard hoog!


Als u nog andere vragen heeft over het bestellen van Brother LC225XL inkt, bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantendienst u natuurlijk graag even verder.