123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.be B.V.
Telefoon: +32 (0)9 39 64 123
Onze klantendienst
is ma-vrij geopend van
08.00 tot 22.00 uur
meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Bestel & win een goudstaaf!

Printer type

HP Deskjet F380, Photosmart C5180 
HP printer types

Nog niet gevonden wat u zocht?
U kunt ook op cartridge nummer zoeken of contact met ons opnemen.
Heeft u een laserprinter? Kijk dan bij de toners.

Snel zoeken
Uitgelichte series
HP Deskjet
HP ENVY
HP Photosmart
HP PSC
HP Officejet
HP Designjet
Overige types

Voordelig en snel HP inktpatronen bestellen bij 123inkt

Op deze pagina kan u eenvoudig inktpatronen voor HP inkjetprinters bestellen. Kent u het cartridgenummer niet vanbuiten? Geen probleem, selecteer simpelweg het type van uw HP printer. Als u een printer heeft uit bijvoorbeeld de HP Deskjet, Officejet of Photosmart series, selecteer dan de desbetreffende printer. U ziet meteen de zwarte en/of kleuren cartridges die u voor uw printer kan gebruiken. Indien u het specifieke cartridgenummer wel weet, kan u ook zoeken op HP cartridgenummer. Voor heel wat HP cartridges bieden wij ook een huismerk alternatief aan. De inktpatronen van ons 123inkt merk bevatten vaak een grotere hoeveelheid inkt en zijn in verhouding stukken goedkoper. Ons huismerk is dus de meest voordelige optie!

HP cartridges of cartridges van het 123inkt merk?

Dankzij onze laagsteprijsgarantie zijn de originele HP inktpatronen bij ons steeds goedkoper dan bij andere (web)winkels. Wil u nog goedkoper printen? Kies dan voor inkt van ons 123inkt merk. De 123inkt cartridges zijn vaak goedkoper en bevatten meer inkt dan de originele HP inktcartridges. We geven u even een voorbeeld. Zoekt u nieuwe HP ENVY 5534 inktpatronen? Dan kan u, naast de originele HP cartridges, ook opteren voor de voordelige HP 301 cartridges van ons 123inkt-merk. Daarnaast kan u ook kiezen voor de HP301XL, die door haar hoge capaciteit nog voordeliger is. Wij maken het dus heel eenvoudig om te besparen op uw HP ENVY 5534 inktcartridges.

Voordelige inktpatronen voor elke HP printer

Bij ons vindt u inkt voor de verschillende types HP inkjetprinters, zonder zelf te moeten uitzoeken welk type cartridge u juist nodig heeft. Selecteer simpelweg uw printertype en vind meteen de juiste HP printer inktpatronen. De meest voorkomende series HP printers zijn de HP DeskJet, HP OfficeJet, HP Envy en HP Photosmart. In functie van uw gebruik zal de ene printer meer of minder geschikt zijn voor u. De HP DeskJet serie bestaat uit compacte printers die zeer geschikt zijn voor thuisgebruik. Net als de HP DeskJet serie zijn ook de HP Envy printers ideaal voor thuis. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn de HP OfficeJet printers bedoeld voor een gebruik in kleine (thuis)kantoren. Wil u graag haarscherpe foto’s afdrukken? Hiervoor zijn de HP Envy en de HP Photosmart printers het best geschikt. Voor al deze types HP printers vindt u bij ons gemakkelijk de geschikte inktpatronen.

HP cartridges met standaard of hoge capaciteit

U herkent het wel: als u regelmatig print, kunnen de inktpatronen snel leeg raken. Voorkom dit door onze hoge capaciteit inktpatronen te gebruiken. Voor heel wat HP printers kan u kiezen uit inktpatronen met standaard of hoge capaciteit, die u herkent aan de toevoeging ‘XL’. Zo bestaan er bijvoorbeeld HP 62 cartridges, maar ook HP 62XL inktpatronen. Deze cartridges worden o.a. gebruikt als inkt voor de HP ENVY 5540. Wist u trouwens dat u niet alle cartridges in XL-versie hoeft te gebruiken? Als u meer in zwart print, omdat u bijvoorbeeld veel tekstdocumenten print, kan u er ook voor kiezen om enkel de zwarte cartridge in de XL-uitvoering te gebruiken.

Veelgestelde vragen

Welke HP inktcartridge past in mijn printer?

In de handleiding van uw printer leest u welke HP inktcartridge u precies nodig heeft. Kent u uw printertype? Bij 123inkt kan u dan gemakkelijk online zoeken op printertype en meteen de inktcartridge(s) bestellen die u nodig heeft. Selecteer de desbetreffende printer in de lijst en u ziet meteen de inktpatronen die u voor uw HP printer kan gebruiken.

Waar kan je de goedkoopste HP inktpatronen kopen?

Dankzij onze laagsteprijsgarantie zijn de originele HP inktpatronen steeds goedkoper bij 123inkt dan bij andere (web)winkels. De inktcartridges van ons 123inkt merk zijn een nog voordeligere optie: ze zijn in verhouding goedkoper en bevatten meer inkt dan de originele HP inktcartridges.

Welke cartridges passen in mijn HP Envy 5030 printer?

In het specifieke geval van de HP Envy 5030 printer zal u de cartridges uit de HP 304 serie nodig hebben. Er bestaan zowel van de zwarte cartridges als van de kleurencartridges een standaard capaciteit en een hoge capaciteit uitvoering.
 

Heeft u nog vragen over het bestellen? Neem zeker eens een kijkje op onze Vraag en antwoord pagina. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantendienst u uiteraard met plezier verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten