123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

HP ENVY 4526


HP ENVY 4526 inkt koopt u hier voor de beste prijs. Bij ons vindt u zowel originele HP als 123inkt huismerkcartridges. Kies voor zwarte en kleurencartridges in standaard of hoge capaciteit. Bespaar het meest met onze voordeelverpakkingen. Vandaag besteld, morgen in huis!

Bestel goedkope HP ENVY 4526 inkt in zwart en kleur

De HP ENVY 4526 inkjetprinter werkt met de HP 302 en HP 302XL inktcartridges. Deze zijn verkrijgbaar in zwart en kleur. De kleurencartridge bevat gele, magenta en cyaan inkt. Is een van de kleuren op? Dan moet de hele kleurencartridge vervangen worden. Het is niet mogelijk een kleur apart te vervangen.

 

Originele HP inkt voor uw HP ENVY 4526 printer koopt u bij ons altijd met de laagsteprijsgarantie. Wil u besparen op uw printkosten? Kies dan voor de voordelige 123inkt huismerkcartridges. Deze inktpatronen bevatten meer inkt en gaan dus langer mee. Hierdoor betaalt u per pagina de laagste prijs. De cartridges van ons huismerk zijn speciaal ontworpen voor de ENVY 4526 van HP. Bovendien zijn deze alternatieven uitvoerig getest door de printerspecialisten van onze kwaliteitsafdeling. Hierdoor garanderen wij u dat ze uitstekend werken in dit printermodel.

HP ENVY 4526 cartridges van standaard en hoge capaciteit

De zwarte en kleureninkt van HP ENVY zijn verkrijgbaar in standaard en hoge capaciteit:

  • Zwart standaard capaciteit: ± 170 pagina’s.
  • Kleur standaard capaciteit: ± 165 pagina’s.
  • Zwart hoge capaciteit: ± 430 pagina’s.
  • Kleur hoge capaciteit: ± 300 pagina’s.

De cartridges met standaard capaciteit zijn een prima keuze als u af en toe een document print. Omdat deze inktpatronen snel leeg zijn, heeft HP ook cartridges van hoge capaciteit ontwikkeld. Deze komen goed van pas als uw HP ENVY 4526 printer vaak wordt gebruikt. Net als de standaard inktpatronen, passen deze XL-cartridges perfect in uw inkjetprinter.

Voordelige ENVY 4526 inkt van het 123inkt huismerk

Met de inktcartridges van ons huismerk betaalt u altijd de best mogelijke prijs. De inktpatronen zijn goedkoper, en bevatten bovendien meer inkt dan de originele HP cartridges.

 
Kleur HP 302 123inkt huismerk HP 302XL 123inkt huismerk
standaard capaciteit standaard capaciteit hoge capaciteit hoge capaciteit
Zwart 170 pagina's 805 pagina's 430 pagina's 805 pagina's
Kleur 165 pagina's 750 pagina's 300 pagina's 750 pagina's
 

Met de standaard en XL-inktpatronen van het 123inkt huismerk drukt u aanzienlijk meer pagina’s af:

  • Kleur standaard capaciteit: 354% meer pagina's.
  • Zwart standaard capaciteit: 373% meer pagina’s.
  • Kleur hoge capaciteit: 150% meer pagina’s.
  • Zwart hoge capaciteit: 87% meer pagina’s.

Door dit grote verschil hoeft u een stuk minder vaak uw cartridges te vervangen. Bovendien bespaart u met deze goedkopere huismerkcartridges flink op uw afdrukkosten. Op de cartridges van ons eigen merk heeft u altijd levenslange garantie. Mocht een inktpatroon onverhoopt niet naar behoren werken, dan vervangen wij deze voor u.

HP ENVY 4526 voordeelverpakkingen

De HP ENVY 4526 multipacks bevatten cartridges van ons huismerk. Een voordeelverpakking is nóg goedkoper dan alle inktpatronen afzonderlijk bestellen. U betaalt met een bundel de allerlaagste prijs per cartridge. Wij hebben 2 multipacks met een zwarte en kleurencartridge. Deze bundels bevatten inktpatronen van standaard of hoge capaciteit. Kies voor een voordeelverpakking en betaal de laagst mogelijke prijs per afgedrukte pagina.

Andere klanten bestelden dit ook