123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

HP ENVY 5640


HP ENVY 5640 inkt bestelt u hier voor de beste prijs. U vindt hier cartridges van standaard en hoge capaciteit in zwart en kleur. Kies voor de voordelige 123inkt huismerkcartridges en bespaar op uw printkosten. U vindt hier ook multipacks. Vandaag besteld, morgen in huis!

Inkt voor HP ENVY 5640 in zwart en kleur

De HP ENVY 5640 inkjetprinter werkt met de volgende cartridges:
  • HP 62: standaard capaciteit
  • HP 62XL: hoge capaciteit
Deze printerinkt is speciaal ontwikkeld voor de HP ENVY- en OfficeJet-printerseries. De HP 62 en HP 62XL inktpatronen zijn verkrijgbaar in kleur en zwart. De kleurencartridge bevat magenta, cyaan en gele inkt. Als een van de kleuren leeg is, heeft u een nieuwe inktcartridge nodig. Het is niet mogelijk een kleur afzonderlijk te vervangen. Bestel daarom op tijd nieuwe inkt, zodat u direct verder kan printen. Gelukkig koopt u originele HP printerinkt bij ons met de laagsteprijsgarantie.

HP ENVY 5640 inkt in standaard en hoge capaciteit

HP 5640 inkt is verkrijgbaar in standaard en hoge capaciteit. Het verschil tussen deze cartridges is de hoeveelheid inkt. Daarnaast zijn de cartridges van hoge capaciteit goedkoper. Hierdoor betaalt u een lagere prijs per geprinte pagina.
  • Zwart - standaard capaciteit: 4 ml
  • Kleur - standaard capaciteit: 4,5 ml
  • Zwart - hoge capaciteit: 12 ml
  • Kleur - hoge capaciteit: 11,5
De inktcartridges van standaard capaciteit zijn een prima keuze als u slechts af en toe een document afdrukt. Inktpatronen van hoge capaciteit komen daarentegen goed van pas als u vaak print. Wordt uw inkjetprinter intensief gebruikt? Kies dan voor de voordelige cartridges van ons huismerk. Deze bevatten nóg meer inkt en gaan daardoor het langst mee.

Voordelige inkt voor HP ENVY 5640 van het 123inkt huismerk

Net als de originele HP inktpatronen passen en werken de huismerkcartridges ook uitstekend in uw ENVY 5640 printer. Onze printerinkt wordt uitgebreid getest door de printerspecialisten van onze kwaliteitsafdeling. Hierdoor bent u gegarandeerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding. HP ENVY 5640 cartridges van ons huismerk bevatten de meeste inkt.
 
Kleur HP 62 123inkt huismerk HP 62XL 123inkt huismerk
standaard capaciteit standaard capaciteit hoge capaciteit hoge capaciteit
Zwart 200 pagina's 950 pagina's 600 pagina's 950 pagina's
Kleur 165 pagina's 613 pagina's 415 pagina's 613 pagina's

Met de 123inkt huismerk HP 5640 inkt drukt u veel meer pagina’s af:
  • Zwart - standaard capaciteit: 375% meer pagina’s
  • Kleur - standaard capaciteit: 271% meer pagina’s
  • Zwart - hoge capaciteit: 58% meer pagina’s
  • Kleur - hoge capaciteit: 47% meer pagina’s
De huismerkcartridges voor de HP ENVY 5640 zijn ideaal voor zowel zakelijk als privégebruik. U gebruikt ze om grote volumes tekstdocumenten, foto’s en andere kleurrijke documenten van hoge kwaliteit te printen. Op de huismerkcartridges ontvangt u altijd levenslange garantie.

HP ENVY 5640 voordeelverpakking

Echte koopjesjagers kiezen voor een handig multipack. Deze winstpakker van standaard capaciteit bevat een zwarte en kleurencartridge van ons huismerk. Met deze voordeelverpakking heeft u in één keer de benodigde inkt in huis. Een multipack is nog goedkoper dan losse cartridges bestellen. Zo betaalt u de laagst mogelijke prijs en bespaart u eenvoudig op uw inktkosten.

Blijven printen met één lege ENVY 5640 cartridge

Omdat de HP ENVY 5640 met een zwarte en driekleurencartridge werkt, kan u blijven printen wanneer een inktpatroon leeg is. Verwijder eerst de lege cartridge voor u verder gaat met afdrukken. Het kan zijn dat de melding Modus enkele cartridge op het scherm van uw printer verschijnt. Druk dan op OK. U kan nu documenten printen met één cartridge. Let op: de afdrukkwaliteit kan afwijken.
  • Printen zonder kleurencartridge: uw documenten worden in zwart-wit (grijstinten) afgedrukt.
  • Printen zonder zwarte cartridge: documenten met kleur zien er normaal uit. Zwart-witte prints zijn lichter van kleur.
Zodra de afdrukkwaliteit achteruit gaat, is het tijd om uw HP 5640 cartridges te vervangen. U ziet dan strepen, vlekken of lichtere kleuren op uw geprinte documenten.
druppie geeft een tip
TIP!
Controleer af en toe het inktniveau van uw cartridges. Zo weet u op tijd wanneer de inktpatronen aan vervanging toe zijn. Het inktniveau kan u op drie manieren bekijken: via de printersoftware, het bedieningspaneel van uw printer of de HP benodigdheden.

Andere klanten bestelden dit ook

Veelgestelde vragen

Welke cartridges passen in de HP ENVY 5640?

De HP 62 en HP 62XL zijn geschikt voor de HP ENVY 5640 inkjetprinter. Deze koopt u voor de scherpste prijs bij 123inkt.be. Kies voor de voordelige HP ENVY 5640 inktpatronen van ons huismerk en bespaar op uw afdrukkosten.

Hoeveel prints kan ik maken met HP ENVY 5640 inkt?

  • HP 62: ± 200 pagina’s (zwart) en ± 165 pagina’s (kleur)
  • HP 62XL: ± 600 pagina’s (zwart) en ± 415 pagina’s (kleur)
De meeste afdrukken maakt u met 123inkt huismerkcartridges. Hiermee print u maar liefst 950 pagina’s (zwart) en 613 pagina’s (kleur).

Hoe weet ik hoeveel inkt er nog in de HP ENVY 5640 cartridges zit?

Het inktniveau van uw cartridges controleert u op drie manieren:
  • Via de printersoftware: open de HP printersoftware en klik op Geschatte inktniveaus.
  • Via het bedieningspaneel van uw printer: druk in het hoofdscherm op het pictogram Inkt.
  • Via de HP benodigdheden: open HP benodigdheden op uw computer. Selecteer HP ENVY 5640 series uit de lijst aan de linkerzijde. Klik op Status benodigdheden.
Er wordt een schatting van het inktniveau weergegeven. Zo weet u wanneer u nieuwe cartridges nodig heeft.


Heeft u vragen over het bestellen van inkt voor de HP ENVY 5640? Bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij of heeft u aanvullende vragen? Dan helpen de medewerkers van onze klantendienst u graag verder.