123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

HP DeskJet 2721e

HP DeskJet 2721e inkt in zwart en kleur koopt u hier voor de beste prijs. Wij bieden zowel originele HP inktpatronen als voordelige huismerkcartridges. Kies voor de voordeelverpakkingen en bespaar maximaal op uw printkosten.

Goedkope HP DeskJet 2721e inkt in zwart en kleur

De HP DeskJet 2721e is een multifunctionele inkjetprinter met verschillende handige functies, perfect voor thuisgebruik. De printer gebruikt zowel HP 305 als HP 305XL cartridges. XL-inktpatronen bevatten meer inkt en gaan langer mee. Beide soorten cartridges zijn verkrijgbaar met zwarte en kleureninkt. Kleurencartridges bevatten cyaan, magenta en gele inkt.
druppie geeft een tip
TIP!
Als uw afdrukken een lichtere kleur krijgen, er vlekken zichtbaar zijn of strepen ontstaan, dan is ten minste één van de kleuren leeg. In dat geval koopt u een nieuwe cartridge. De kleuren kunnen niet afzonderlijk worden vervangen.

De capaciteit van HP DeskJet 2721e cartridges

In onderstaande tabel ziet u de grote verschillen tussen de originele HP 305 inktcartridges en de inktpatronen van ons huismerk:
 
Kleur HP 305 123inkt huismerk HP 305XL 123inkt huismerk
standaard capaciteit standaard capaciteit hoge capaciteit hoge capaciteit
Zwart 2,2 ml 17 ml (672% meer) 4 ml 17 ml (325% meer)
Kleur 2 ml 15 ml (672% meer) 5 ml 15 ml (200% meer)

Met onze huismerkinkt drukt u altijd meer pagina’s af ten opzichte van de originele HP cartridges. Hierdoor hoeft u minder vaak uw inktpatronen te vervangen. Gebruik de huismerkcartridges om scherpe tekstdocumenten en levendige foto’s of afbeeldingen te printen.

HP 305 huismerkinkt voor de DeskJet 2721e printer

Onze huismerkcartridges bevatten meer inkt dan originele HP 305 inktpatronen. Bovendien is de printerinkt ook nog eens goedkoper. De meest voordelige keuze is een multipack: een voordeelverpakking met zwart en kleur voor een lagere prijs. Onze kwaliteitsafdeling test de huismerkproducten uitvoerig. Hierdoor voldoen onze cartridges aan de hoogst mogelijke normen.

De voordelen van ons huismerk:
  • Altijd de laagsteprijsgarantie.
  • Huismerkcartridges bevatten meer inkt.
  • Zeer hoge kwaliteit, vergelijkbaar met originele inktcartridges.
  • De beste prijs-kwaliteitverhouding.
Kies voor de inktpatronen van 123inkt en merk het verschil in uw portemonnee.

HP DeskJet 2721e cartridges bestellen in een voordeelverpakking

Met een HP 305 multipack voor de DeskJet 2721e printer krijgt u de beste deal. Wij hebben een voordeelverpakking met inktpatronen van standaard en hoge capaciteit in ons assortiment. Beide sets bevatten een zwarte en kleurencartridge van ons huismerk. Een multipack is altijd goedkoper dan losse inktpatronen.

HP DeskJet 2721e inkt gebruiken in andere HP printers

HP 305 cartridges voor de HP DeskJet 2721e printer passen en werken ook in de DeskJet 2722e. Deze printers hebben dezelfde functies en verschillen alleen qua vormgeving. De HP DeskJet 2721e inkjetprinter heeft een blauwe behuizing. De DeskJet 2722e printer heeft een groen ontwerp en gebruikt dus dezelfde cartridges.

De inkt vervangen van een HP DeskJet 2721e printer

Wanneer de inktcartridge bijna leeg is, merkt u dit aan de afnemende afdrukkwaliteit. Daarnaast kan de printer stoppen met afdrukken. Dat is het teken om de HP DeskJet 2721e inkt te vervangen. Het vervangen van een cartridge is een eenvoudig proces:
  1. Schakel de printer in.
  2. Open de voorklep van de printer.
  3. Til de cartridgeklep op en wacht totdat de cartridges stilstaan.
  4. Druk voorzichtig op de lege cartridge om deze te ontgrendelen.
  5. Verwijder het verpakkingsmateriaal en de tape van de nieuwe cartridge.
  6. Let op: raak de koperkleurige contactpunten niet aan.
  7. Schuif de nieuwe inktcartridge in de houder en klik deze goed vast.
  8. Uw printer is nu klaar voor gebruik.
Volg deze stappen voor een vlotte vervanging van de inktcartridges.

Handig om mee te bestellen

Veelgestelde vragen

Is mijn HP DeskJet 2721e cartridge nog vol genoeg?

Uw printer geeft aan wanneer een cartridge bijna leeg is. Deze melding verschijnt op het scherm van de printer of een aangesloten apparaat, zoals een computer. Als u strepen of vegen op uw geprinte documenten ziet, dan is het tijd om uw cartridge te vervangen.

Welke cartridge gebruik ik voor de HP DeskJet 2721e printer?

De HP 305 en HP 305XL cartridges. U kan kiezen tussen de originele versie van HP of het voordelige 123inkt huismerk. Huismerkcartridges bevatten meer inkt en koopt u voor een zeer lage prijs.

Heeft u vragen over het bestellen van HP DeskJet 2721e cartridges? Bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij of heeft u aanvullende vragen? Dan helpen de medewerkers van onze klantendienst u natuurlijk graag verder.