123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

HP DeskJet 2722e

Koop hier HP DeskJet 2722e inkt in zwart en kleur voor de beste prijs. Wij hebben originele HP inktpatronen en voordelige huismerkcartridges in standaard en hoge capaciteit. Kies een voordeelverpakking en bespaar nog meer op uw printkosten.

HP DeskJet 2722e inkt bestellen voor de laagste prijs

Uw HP DeskJet 2722e gebruikt zowel HP 305 als HP 305XL inktpatronen. XL-cartridges bevatten een stuk meer inkt en gaan langer mee. Beide soorten cartridges zijn verkrijgbaar met zwarte en kleureninkt. Kleurencartridges voor de HP DeskJet 2722e printer bevatten cyaan, magenta en gele inkt.
druppie geeft een tip
TIP!
Als uw afdrukken een lichtere kleur krijgen, er vlekken zichtbaar zijn of strepen ontstaan dan is tenminste één van de kleuren leeg. In dit geval moet u een nieuwe cartridge kopen. De kleuren kunnen niet los van elkaar worden vervangen.

De DeskJet 2722e printer voorzien van huismerkinkt

Huismerkcartridges bevatten meer inkt dan originele HP 305(XL) inktpatronen. Bovendien is de printerinkt van ons eigen merk goedkoper. Een multipack is de meest voordelige keuze. De prestaties van onze huismerkcartridges worden zorgvuldig getest door onze kwaliteitsafdeling. Hierdoor print u tekstdocumenten en foto’s van hoge kwaliteit voor een lage prijs.

De voordelen van ons huismerk:
  • Altijd de laagsteprijsgarantie.
  • Huismerkcartridges bevatten meer inkt.
  • Zeer hoge kwaliteit.
  • De beste prijs-kwaliteitverhouding.
Kies voor huismerkinkt en profiteer van de beste prijs-kwaliteitverhouding.

De capaciteit van HP DeskJet 2722e cartridges

In onderstaande tabel ziet u de grote verschillen tussen originele HP 305 inktcartridges en de inktpatronen van ons huismerk:
 
Kleur HP 305 123inkt huismerk HP 305XL 123inkt huismerk
standaard capaciteit standaard capaciteit hoge capaciteit hoge capaciteit
Zwart 2,2 ml 17 ml (672% meer) 4 ml 17 ml (325% meer)
Kleur 2 ml 15 ml (672% meer) 5 ml 15 ml (200% meer)

Met onze huismerkinkt drukt u meer pagina’s af ten opzichte van originele HP cartridges. Zo hoeft u de inktpatronen minder vaak te vervangen. Huismerkcartridges zorgen voor heldere tekstdocumenten en levendige foto’s en afbeeldingen.

HP DeskJet 2722e cartridges bestellen in een voordeelverpakking

Met een HP 305 multipack voor de DeskJet 2722e all-in-one-printer krijgt u de beste deal. Wij hebben voordeelverpakkingen met standaard en hoge capaciteit inktcartridges. Beide sets bevatten een zwarte en kleurencartridge van ons huismerk. Een multipack is altijd goedkoper dan het aanschaffen van losse inktpatronen.

HP DeskJet 2722e inkt gebruiken in andere HP printers

HP 305 cartridges voor de HP DeskJet 2722e printer passen en werken ook in de DeskJet 2721e inkjetprinter. Beide hebben dezelfde functies en verschillen alleen qua uiterlijk. De HP DeskJet 2722e inkjetprinter heeft een groene behuizing. De DeskJet 2721e printer heeft een blauwe kleur.

HP DeskJet 2722e cartridges installeren

Wanneer u de HP DeskJet 2722e printer in huis heeft, is het belangrijk dat u de inktcartridges goed installeert. Het vervangen of installeren van een cartridge is een makkelijk proces:
  1. Schakel de printer in.
  2. Open de voorklep van de printer.
  3. Til de cartridgeklep op en wacht totdat de cartridges stilstaan.
  4. Druk voorzichtig op de lege cartridge om deze te ontgrendelen.
  5. Verwijder het verpakkingsmateriaal en de tape van de nieuwe cartridge.
  6. Let op: raak de koperkleurige contactpunten niet aan.
  7. Schuif de nieuwe inktcartridge in de houder en klik deze goed vast.
  8. Uw printer is nu klaar voor gebruik.
Volg deze stappen voor een vlotte installatie van de inktcartridges. Zo kan u snel verder printen.

Handig om mee te bestellen

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik zien dat mijn HP DeskJet 2722e cartridge bijna leeg is?

De printer geeft zelf een melding wanneer de inkt bijna op is. Deze zal op het scherm van de printer of het aangesloten apparaat verschijnen. Wij raden u aan de cartridges te vervangen als prints vaag worden of strepen laten zien.

Welk type cartridges is geschikt voor de HP DeskJet 2722e printer?

De HP 305 en HP 305XL cartridges zijn geschikt voor deze printer. Deze koopt u origineel van HP of van het voordelige 123inkt huismerk. Cartridges van 123inkt bevatten meer inkt en koopt u voor een zeer lage prijs.

Heeft u vragen over het bestellen van HP DeskJet 2722e cartridges? Bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij of heeft u aanvullende vragen? Dan helpen de medewerkers van onze klantendienst u graag verder.