123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

HP ENVY 6020


HP ENVY 6020 inkt in standaard, hoge of extra hoge capaciteit bestelt u hier voor de allerlaagste prijs. Wij hebben originele HP cartridges en kwalitatieve inktpatronen van ons voordelige 123inkt huismerk. Met de inktcartridges van ons eigen merk bespaart u het meest op uw printkosten.

Bestel goedkope HP ENVY 6020 cartridges in zwart en kleur

De alles-in-één HP ENVY 6020 inkjetprinter werkt met de volgende cartridges:

  • HP 305: standaard capaciteit.
  • HP 305XL: hoge capaciteit.
  • HP 307XL: extra hoge capaciteit (alleen verkrijgbaar in zwart).

Deze inktpatronen zijn speciaal ontworpen voor uw HP printer. Hierdoor passen en werken ze uitstekend in dit model. De HP 305 en HP 305XL zijn verkrijgbaar in zwart en kleur. De kleurencartridge bevat de volgende kleuren inkt: cyaan, magenta en geel. Zodra een van de kleuren op is, moet de hele inktcartridge vervangen worden. Bestel daarom op tijd nieuwe inktpatronen, zodat u kan blijven printen. De HP 307XL is alleen verkrijgbaar met zwarte inkt. Originele HP cartridges bestelt u bij ons met de laagsteprijsgarantie!

Standaard, hoge en extra hoge capaciteit HP ENVY 6020 inkt

De zwarte en kleurencartridges van HP en ons 123inkt merk zijn verkrijgbaar in standaard en hoge capaciteit. Daarnaast vindt u hier ook zwarte HP 307XL inktpatronen in extra hoge capaciteit. Het enige verschil tussen deze cartridges is de hoeveelheid inkt:

  • HP standaard capaciteit: 2,2 ml (zwart) en 2 ml (kleur).
  • HP hoge capaciteit: 4 ml (zwart) en 5 ml (kleur).
  • HP extra hoge capaciteit: 7 ml (zwart).

De originele HP cartridges met hoge en extra hoge capaciteit zijn voordeliger dan de HP inktpatronen met standaard capaciteit. Deze exemplaren bevatten meer inkt en bovendien betaalt u een lagere prijs per milliliter.

 

De HP ENVY 6020 inkt van ons huismerk is daarentegen nóg goedkoper. Ze bevatten maar liefst 17 ml (zwart) en 15 ml (kleur) inkt en gaan daarom het langst mee. Dankzij de grotere hoeveelheid inkt bespaart u met de huismerkcartridges het meest op uw afdrukkosten.

 
Merk Zwart Kleur
HP 305
standaard capaciteit
120 pagina's 100 pagina's
123inkt huismerk
standaard capaciteit
927 pagina's 750 pagina's
HP 305XL
hoge capaciteit
240 pagina's 200 pagina's
123inkt huismerk
hoge capaciteit
927 pagina's 750 pagina's
HP 307XL
extra hoge capaciteit
400 pagina's -
123inkt huismerk
extra hoge capaciteit
927 pagina's -
 

Hoe hoger de capaciteit, hoe langer uw HP ENVY 6020 inkt meegaat. Dankzij de 123inkt huismerkcartridges met hoge capaciteit drukt u tot wel 286% (zwart) en 275% (kleur) meer pagina’s af. Bij de inktpatronen met standaardcapaciteit is dit maar liefst 670% (zwart) en 650% (kleur).

 

De inkt van ons eigen merk wordt uitgebreid getest door de printerspecialisten van onze kwaliteitsafdeling. Zo kunnen wij u de beste prijs-kwaliteitverhouding garanderen. De cartridges van ons eigen 123inkt merk passen en werken perfect in uw HP ENVY 6020 printer.

HP ENVY 6020 voordeelverpakkingen

Een multipack is altijd goedkoper dan losse cartridges. Met een voordeelverpakking betaalt u per inktpatroon de allerlaagste prijs. Daarom hebben wij 2 bundels met een zwarte en kleurencartridge:

  • Standaard capaciteit: 1x zwart en 1x kleur.
  • Hoge capaciteit: 1x zwart en 1x kleur.
De ENVY 6020 voordeelpacks bevatten cartridges van ons huismerk. Hiermee drukt u gedetailleerde tekstdocumenten, afbeeldingen en foto’s af.

Blijven printen met één lege HP ENVY 6020 cartridge

Is uw kleuren- of zwarte cartridge leeg? Dan kan u met de HP ENVY 6020 inkjetprinter door blijven printen. Let op: verwijder eerst de lege cartridge voor u nieuwe documenten gaat afdrukken. Het is niet mogelijk te printen als alle inktcartridges leeg zijn. Wanneer u print nadat u een cartridge heeft verwijderd, kunnen de afdrukresultaten afwijken:

  • Alleen een zwarte cartridge: prints in zwart-wit (grijstinten).
  • Alleen een kleurencartridge: prints in de juiste kleuren maar zwarte afdrukken zijn lichter dan normaal.

U kan met een verwijderde inktcartridge blijven printen tot de afdrukkwaliteit achteruit gaat. Vervang dan meteen uw inktpatronen. Zo blijft u documenten en foto’s afdrukken van hoge kwaliteit.

Ook interessant voor u

Veelgestelde vragen

Welke inkt voor HP ENVY 6020?

Zowel de HP 305 als HP 305XL cartridges passen in uw HP ENVY 6020 inkjetprinter. Ook de cartridges van het voordelige 123inkt huismerk werken uitstekend in dit printermodel.

Hoeveel prints kan ik maken met HP 6020 inkt?

  • HP 305: ± 120 pagina’s (zwart) en ± 100 pagina’s (kleur).
  • HP 305XL: ± 240 pagina’s (zwart) en ± 200 pagina’s (kleur).
Met de goedkopere cartridges van het 123inkt huismerk print u maar liefst ± 927 pagina’s (zwart) en ± 750 pagina’s (kleur).

Hoe weet ik hoeveel inkt er nog in de HP ENVY 6020 cartridges zit?

Het inktniveau van uw cartridges controleert u via de HP printersoftware:
  • Open de printersoftware.
  • Klik op ‘Geschatte niveaus’.
De hoeveelheid inkt kan u ook bekijken in de HP Smart-app op uw smartphone of tablet.


Heeft u vragen over het bestellen van HP ENVY 6020 inkt? Bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantendienst u natuurlijk graag verder.