123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

HP ENVY 4500

Inktpatronen voor de HP ENVY 4500 printer bestelt u hier voor de beste prijs. Wij bieden cartridges met standaard en hoge capaciteit. Beide soorten inkt zijn te koop van HP en ons goedkopere huismerk. Ook voor multipacks bent u hier aan het juiste adres. Bestelt u voor 23:59 uur, dan heeft u de bestelling de volgende dag al in huis.

HP ENVY 4500 inkt kopen voor de laagste prijs

Wij hebben inktcartridges voor de HP ENVY 4500 printer met zwarte en kleureninkt. De kleurencartridge voor de HP ENVY 4500 inkjetprinter bevat de kleuren cyaan, magenta en geel. Uw printer gebruikt beide cartridges om documenten af te drukken. De inktpatronen zijn te herkennen aan het nummer HP 301 of HP 301XL. Deze cartridges koopt u bij ons altijd voor de laagste prijs. De HP 301XL bevat meer inkt en heeft dezelfde pasvorm als de standaard capaciteit.
druppie geeft een tip
TIP!
Als uw afdrukken een lichtere kleur laten zien, er vlekken zichtbaar zijn of er strepen ontstaan, dan is ten minste een van de kleuren leeg. In dat geval koopt u een nieuwe cartridge.

Huismerk HP 301 cartridges voor de ENVY 4500 printer

Onze huismerk inktcartridges hebben meer inhoud dan originele HP 301 cartridges. De inktpatronen van ons eigen merk zijn ook goedkoper. De meest voordelige keuze is een multipack: een voordeelverpakking met alle kleuren voor een lagere prijs. De kwaliteit van ons huismerk wordt uitvoerig getest door onze kwaliteitsafdeling. Hierdoor behaalt u hetzelfde resultaat met huismerkcartridges dan met originele HP cartridges.

De voordelen van ons huismerk:
  • De beste prijs-kwaliteitverhouding.
  • Altijd de laagsteprijsgarantie.
  • Huismerkcartridges bevatten meer inkt.
  • Dezelfde topkwaliteit als originele inktcartridges.
De huismerk inktcartridges zijn goedkoper en leveren de beste kwaliteit. Kies voor cartridges van het 123inkt merk en profiteer van de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

De capaciteit van huismerk HP ENVY 4500 inkt

In onderstaande tabel ziet u de verschillen tussen originele HP 301 inktcartridges en de inktpatronen van ons huismerk.
 
Kleur HP 301 123inkt huismerk HP 301XL 123inkt huismerk
standaard capaciteit standaard capaciteit hoge capaciteit hoge capaciteit
Zwart 3 ml 15 ml 8 ml 15 ml
Kleur 3 ml 15 ml 6 ml 15 ml

Met 123inkt huismerk inktcartridges drukt u altijd de meeste pagina’s af voor de beste prijs. U profiteert van 100% garantie op het gebruik van huismerkproducten. U heeft ook levenslang recht op herstel of vervanging mocht een cartridge niet goed werken.

HP 4500 cartridges bestellen in een voordeelverpakking

Met een HP 301 multipack voor de ENVY 4500 inkjetprinter krijgt u de beste deal. Wij hebben een voordeelverpakking met standaard en hoge capaciteit inktpatronen. Allebei de multipacks bevatten een zwarte en kleurencartridge van ons 123inkt huismerk. Een voordeelverpakking HP 301 cartridges is altijd goedkoper dan het aanschaffen van aparte cartridges.

Handig om mee te bestellen

Veelgestelde vragen

Wat voor inktcartridges gebruikt de HP ENVY 4500 printer?

De HP ENVY 4500 printer maakt gebruik van HP 301 inktcartridges. U heeft 2 cartridges nodig om te kunnen printen: 1 voor de zwarte inkt en 1 voor kleureninkt. Deze cartridges zijn beschikbaar in originele HP-uitvoering en van het goedkopere 123inkt huismerk.

Waar koop ik HP ENVY 4500 inktcartridges?

Bij 123inkt.be koopt u originele HP cartridges en 123inkt huismerk inktpatronen met de laagsteprijsgarantie. De huismerkcartridges presteren net zo goed als originele inktpatronen. Deze zijn echter wel een stuk goedkoper en bevatten meer inkt.

Heeft u nog vragen over het bestellen van HP ENVY 4500 cartridges? Bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantendienst u natuurlijk graag verder.