123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

HP 21 zwart


HP 21 zwarte inktcartridges bestelt u hier voor de scherpste prijs. We hebben cartridges met zowel standaard als hoge capaciteit. Beide types zijn verkrijgbaar van HP en ons voordelige 123inkt huismerk. Ook voor multipacks bent u hier aan het juiste adres. Met onze snelle bezorgservice heeft u binnen een werkdag uw zwarte HP 21 inktpatronen in huis.

Koop HP 21 zwarte inktcartridges voor de laagste prijs!

De zwarte HP 21 cartridge wordt gebruikt voor verschillende printers uit de HP Deskjet-, Officejet- en PSC-series. Zo zijn onder andere de HP OfficeJet 4315 en de HP DeskJet D1311 geschikt voor dit inktpatroon. Kies voor de cartridges van ons eigen merk om te profiteren van de allerlaagste prijs. Deze zijn speciaal ontworpen voor uw HP printer. Hierdoor passen en werken ze uitstekend in uw apparaat.

HP 21 cartridges van het 123inkt huismerk bestelt u bij ons altijd met de laagsteprijsgarantie. Onze inktpatronen zijn uitvoerig getest door de printerspecialisten van onze kwaliteitsafdeling. Hierdoor staan wij garant voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Bestel ook de HP 22 kleurencartridges van ons huismerk om kleurrijke afbeeldingen van hoge kwaliteit af te drukken.

Meer voordeel met HP 21 zwarte cartridges van ons huismerk

Met onze huismerkcartridges drukt u meer pagina’s af dan met de HP 21 inktpatronen van standaard en hoge capaciteit. In de tabel hieronder ziet u het grote verschil in capaciteit.
 
Cartridge HP 21 123inkt huismerk HP 21XL 123inkt huismerk
standaard capaciteit standaard capaciteit hoge capaciteit hoge capaciteit
Inhoud 7 ml 23 ml 12 ml 23 ml
Capaciteit 190 pagina's 910 pagina's 475 pagina's 910 pagina's

De HP 21 cartridge van standaard capaciteit heeft een inhoud van 7 ml en is goed voor gemiddeld 190 pagina’s. Met de HP 21XL cartridge drukt u ongeveer 475 pagina’s af. Omdat de cartridges van ons 123inkt huismerk een stuk meer inkt bevatten, gaan deze langer mee. Met de HP 21 inkt van ons huismerk print u circa 910 pagina’s. Dit is maar liefst 720 pagina’s meer dan de standaard HP 21 cartridge en 435 pagina’s meer dan het HP 21XL inktpatroon. Zo bespaart u flink op uw printkosten en hoeft u veel minder vaak uw cartridges te vervangen.

Ook interessant voor u