123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

HP 22 kleur


 
Hier vindt u alle HP 22 cartridges in kleur. Wij bieden zowel de originele cartridges van HP als ons 123inkt huismerk aan. De cartridges zijn ook verkrijgbaar in voordelige multipacks. Bestelt u voor 23:59 uur? Dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis.

Koop HP 22 kleurencartridges met laagsteprijsgarantie

De HP 22 cartridges vindt u hier altijd met de laagsteprijsgarantie. Zo bespaart u op de aanschaf van uw inktcartridges. Met de multipacks van ons huismerk doet u daar zelfs nog een schepje bovenop: hierin zitten alle cartridges die u nodig heeft, maar bij elkaar opgeteld voor een goedkopere prijs.

De fotokwaliteit van HP 22 kleurencartridges

De HP 22 kleurencartridges leveren topkwaliteit dankzij de thermische inkjettechnologie die de cartridge gebruikt. Een HP 22 inktpatroon met kleur heeft drie verschillende inktreservoirs. Hierin zitten de drie kleuren, namelijk geel, cyaan en magenta. De printer combineert deze drie kleuren tijdens het afdrukken zorgvuldig, zodat u de meest realistische en mooiste kleurenafdrukken maakt.
druppie geeft een tip
TIP!
Als uw afdrukken een lichtere kleur laten zien, er vlekken zichtbaar worden of strepen ontstaan, dan is ten minste één van de kleuren leeg. Vervang in dat geval de gehele cartridge.

Het voordeel van HP 22 kleurencartridges van het 123inkt merk

U bespaart op uw printkosten door te kiezen voor inktcartridges van het 123inkt huismerk. Deze worden door ons ontwikkeld en uitvoerig getest door onze deskundige kwaliteitsafdeling. Hierdoor kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit waarborgen voor zowel het gebruik als voor de printkwaliteit.

De HP 22 kleurencartridges van ons huismerk hebben meer inhoud dan de originele HP cartridges en zijn ook nog eens goedkoper. De meest voordelige keuze is een multipack cartridges: een combinatieverpakking van twee kleurencartridges of één kleurencartridge en een zwarte HP 22 inktcartridge. Wij zijn zó overtuigd van de kwaliteit van ons huismerk dat wij altijd 100% tevredenheidsgarantie bieden op het gebruik van huismerkproducten. De huismerkcartridges bevatten meer inkt dan het origineel van HP, zoals u hieronder kan zien:
 
Cartridge Origineel Huismerk Verschil
HP 22 kleur 6 ml 23 ml 17 ml
HP 21 zwart 7 ml 23 ml 16 ml

De HP 22 kleurencartridge van ons huismerk bevat 17 ml meer inkt dan de originele cartridge. Een vergelijkbaar voordeel haalt u uit de HP 21 cartridge van ons huismerk. Dit is de zwarte cartridge, die samenwerkt met de HP 22. Deze HP 21 huismerkcartridge bevat 16 ml meer inkt dan het origineel.

Ook interessant voor u