123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Verpakkingstape

Verzendt u dikwijls pakketjes? Dan is het handig om stevige verpakkingstape te bestellen. Kies uit verschillende kleuren en maten en maak al uw pakketten op efficiënte wijze dicht.

1 - 0 van 0

Verpakkingstape

Koop voordelige verpakkingstape voor allerlei toepassingen

Verpakkingstape is perfect om allerlei pakketten en verzenddozen goed af te sluiten. Ook wanneer u van plan bent om te verhuizen, komt sterke verpakkingstape goed van pas om uw verhuisdozen dicht te maken!

De verschillen tussen diverse soorten verpakkingstape

Verpakkingstape bestaat in allerlei soorten en maten. Hieronder leggen wij het verschil tussen de voornaamste soorten verpakkingstape uit.
  • Bruine verpakkingstape: deze oplosmiddelvrije PP-tape is ideaal voor lichte tot middelzware verpakkingen. De bruine kleur zorgt ervoor dat de gleuf van de doos niet zichtbaar is.  
  • Transparante verpakkingstape: deze doorzichtige PP-tape is perfect voor wanneer u wil dat eventuele bedrukking zichtbaar blijft door het plakband. Bovendien kan u deze soort tape ook gebruiken om bijvoorbeeld retourlabels op pakketten aan te brengen zodat het scannen van de streepjescode nog steeds lukt.  
  • Scheurbare verpakkingstape: dit soort verpakkingstape heeft een sterke hechtkracht en kan u zonder een schaar te gebruiken makkelijk afscheuren.
  • Ecologische verpakkingstape: deze milieuvriendelijke tape is gemaakt uit gerecycleerde materialen en bovendien makkelijk met de hand af te scheuren.   

Bespaar met verpakkingstape van ons 123inkt huismerk

In onze webshop kan u kiezen uit verschillende soorten voordelige verpakkingstape van bekende merken als Tesa of 3M. Wil u nog meer besparen? Kies dan voor bruine of transparante verpakkingstape van ons 123inkt huismerk. Een hoge kwaliteit voor een lagere prijs, een makkelijke keuze als u het ons vraagt!

Bestel een handige verpakkingstape dispenser

Vindt u het ook zo onhandig om telkens de verpakkingstape te moeten afknippen met een schaar of, nog erger, het begin van de rol te moeten zoeken? Bestel dan een handige tapedispenser voor het dichtmaken van al uw verzendmaterialen. Zo’n verpakkingstape houder zorgt ervoor dat u efficiënt kan werken: hij ligt goed in de hand en zorgt ervoor dat u het plakband op de gewenste lengte kan afsnijden. Wist u trouwens dat wij ook plakbandhouders voor dubbelzijdige plakband verkopen?

Waarschuwingstape voor verschillende toepassingen

In onze webshop kan u niet enkel tape voor verpakkingen, maar ook waarschuwingstape bestellen. Gebruik zelfklevende waarschuwingstape om zowel binnen als buiten bepaalde gebieden te markeren op vloeren en deuren. De kleurencombinaties rood/wit en geel/zwart zorgen ervoor dat de waarschuwingstape goed opvalt. Met niet-klevend afzetlint kan u bepaalde zones afsluiten. Daarnaast bieden wij ook waarschuwingstape aan waarmee u kan aanduiden dat de inhoud van een bepaalde verpakking breekbaar is. Bovendien verkopen wij ook waarschuwingstape met de melding ‘breekbaar’ in verschillende talen, waardoor het ideaal is voor al uw internationale zendingen.

Veelgestelde vragen

Welke verpakkingstape is het beste om dozen dicht te plakken?

Welke verpakkingstape u het best gebruikt, hangt af van uw voorkeur. Wil u alles zichtbaar laten? Gebruik dan transparante verpakkingstape. Is dit niet zo belangrijk? Kies dan voor bruine verpakkingstape. In elk geval vindt u bij 123inkt een ruime keuze aan verpakkingstape.

Hoe gebruik ik verpakkingstape op efficiënte wijze?

Nooit meer prutsen met verpakkingstape? Koop dan een verpakkingstape dispenser. Deze houder ligt goed in de hand en zorgt ervoor dat u de tape op de gewenste lengte kan afsnijden.

Waar kan ik goedkope verpakkingstape kopen?

Bij 123inkt.be geniet u, dankzij onze laagsteprijsgarantie, van de beste prijzen voor verschillende merken verpakkingstape. Wil u nog meer besparen? Opteer dan voor verpakkingstape van ons 123inkt huismerk.


Heeft u nog vragen over het bestellen van verpakkingstape? Neem dan een kijkje op onze Vraag en antwoord pagina. Vindt u toch niet wat u zoekt? Neem dan contact op met onze klantendienst, zij helpen u met alle plezier verder.