123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Verzendetiketten

Bestel hier diverse verzendetiketten die geschikt zijn voor uw printer. In ons assortiment vindt u verzendetiketten voor het versturen van pakketten en post met iedere transporteur. Ook voor waarschuwingsetiketten met symbolen en teksten kan u hier terecht. Vandaag besteld, morgen in huis!

1 - 0 van 0

Verzendetiketten

Verzendetiketten kopen? Bestel voordelig online

Verzendetiketten zijn ideaal voor het versturen en adresseren van uw post. Hou daarbij rekening met het formaat van de etiketten dat gehanteerd worden door de meeste vervoerders:
 • 102 x 150 mm – Gebruikt door bpost, FedEx, UPS, GLS, TNT en DPD
 • 100 x 210 mm – Gebruikt door DHL
U plakt etiketten op grote en kleine pakketten, enveloppen en ander verzendmateriaal. Verzendetiketten bedrukt u eenvoudig met uw printer.

Let op: niet alle verzendetiketten kan u bedrukken met een laserprinter, inkjetprinter of kopieermachine. Bekijk de etiketten in ons assortiment om te zien of ze geschikt zijn voor uw apparaat. Bent u op zoek naar verzendetiketten voor alle printers en kopieermachines? Kies dan voor de etiketten van ons 123inkt huismerk.

Door etiketten te gebruiken bespaart u een hoop tijd. Bovendien kan u een schrijffout makkelijker herstellen als u met etiketten werkt. Als u op het verzendmateriaal zelf schrijft, is dit een stuk moeilijker.

Verzendetiketten in diverse afmetingen

Wij bieden u de keuze uit een groot aantal formaten, zodat het bestellen van de juiste etiketten eenvoudig wordt! De grootte van een etiket hangt af van de adresgegevens die op een etiket verwerkt moeten worden. Denk daarbij aan:
 • De adresgegevens van de ontvanger
 • Het retouradres
 • Een barcode
Op basis van de informatie die u op uw etiket zet, kiest u de juiste afmeting van uw verzendetiketten. Wij hebben grote A4-etiketten en kleinere etiketten in A5-, A6- of A7-formaat. De A6-verzendetiketten zijn verkrijgbaar met afgeronde hoeken en met rechte hoeken die naadloos op het vel zitten. Daarnaast vindt u ook etiketten met 6 en 10 etiketten per vel. Voor het versturen van gewone brievenbuspost zijn kleinere etiketten zeer geschikt.

Als u het juiste formaat gevonden heeft, kan u bij uw selectie meteen een template downloaden. Zo weet u zeker dat een etiket de juiste afmeting heeft. De adressen worden daardoor netjes in het midden van de sticker geplaatst. U kan vervolgens meteen aan de slag met het adresseren van uw post. De templates gebruikt u eenvoudig met MS Word.

Gebruik waarschuwingsetiketten om schade te voorkomen

Om uw pakketten op te laten vallen, kan u waarschuwingsetiketten gebruiken. Bezorgers en magazijnmedewerkers zien daardoor meteen dat ze voorzichtig met uw pakket om moeten gaan of hoe het pakket verzonden moet worden.

Wij hebben verschillende waarschuwingsetiketten met duidelijke symbolen, zodat deze ook internationaal goed te begrijpen zijn. De etiketten bevatten symbolen en soms een tekst, waaronder "fragile" of "do not stack" en bevatten 200 of 500 stuks.

Printerinstellingen voor uw verzendetiketten

Het is belangrijk dat u uw printer op de juiste manier instelt wanneer u verzendetiketten bedrukt. Controleer vooraf deze instellingen:
 • Papierformaat
 • Papiertype
 • Papiertoevoer
 • Passend of ware grootte
Bekijk ons artikel over het bedrukken van etiketten en stickers voor meer handige informatie.

Misschien ook interessant voor u

Naast verzendetiketten hebben wij nog allerlei andere producten die goed van pas kunnen komen voor het versturen van post.
 

Veelgestelde vragen

Welke verzendetiketten moet ik gebruiken?

Voor het versturen van pakketten gebruiken de meeste vervoerders verzendetiketten in de volgende formaten:
 • 102 x 150 mm – Gebruikt door Bpost, FedEx, UPS, GLS, TNT en DPD
 • 100 x 210 mm – Gebruikt door DHL
Kies uw verzendetiketten op basis van de vervoerder. Zo weet u zeker dat uw pakketten goed worden verzonden en bezorgd.

Op welke plek van de doos plak ik mijn verzendetiket?

Om ervoor te zorgen dat uw verzendetiket kan worden gescand en gelezen, houdt u deze checklist bij de hand:
 • Plak uw verzendetiket rechts bovenin op de grootste/langste zijde van de doos
 • Plak het etiket op een vlakke ondergrond en niet op een naad, sluiting of (scheur)rand
 • Gebruik geen plastic hoezen
 • Plak geen plakband over de barcodes
 • Verwijder oude verzendetiketten
Heeft u andere vragen over het bestellen van verzendetiketten? Bekijk onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet tussen? Dan helpt onze klantendienst u graag verder.