123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Bureau labelprinters


Op zoek naar een bureau labelprinter die u kunt verbinden met uw pc of Mac? Hiermee print u labels en etiketten gewoon vanaf uw werkplek - ideaal! Bestel hier de beste labelprinter voor uw bureau en ga direct aan de slag.


Bureau labelprinter kopen? Bekijk ons voordelige aanbod

Een bureau labelprinter is zeer compact en is daarom een handig accessoire voor op uw werkplek. U verbindt de labelprinter met uw laptop of computer, om zo binnen een handomdraai uw labels uit te printen. Meestal gaat deze verbinding via een usb-kabel, maar enkele modellen hebben ook draadloze verbindingsmogelijkheden via wifi of bluetooth.

Kies de juiste bureau labelprinter

Dankzij ons uitgebreide assortiment heeft u de keuze uit veel verschillende bureau labelprinters, elk met hun eigen functies. Zo zijn er betaalbare modellen van Brother en Dymo waarmee u eenvoudige labels print, maar ook professionele uitvoeringen van Zebra die geen uitdaging uit de weg gaan. Denk bij het kiezen van een bureau labelprinter ook goed na over de afdruksnelheid. Gebruikt u het apparaat thuis? Dan is een snelheid van 40 of 50 labels per minuut waarschijnlijk al voldoende. Voor zakelijke doeleinden kan het echter belangrijk zijn om snel veel labels te printen. Kies dan voor een labelprinter die meer dan 100 labels per minuut afdrukt!

Multifunctionele bureau labelprinters

Bureau labelprinters zijn voor zeer veel doelen uitermate geschikt. U print bijvoorbeeld direct vanaf uw bureau handige stickers en labels voor uw spullen. Maar ze zijn ook ideaal om adresstickers en digitale postzegels te printen. Met behulp van speciale software van PostNL is dat in een handomdraai geregeld.

Bureau labelprinter voor pakketjes

Verstuurt u regelmatig pakketjes, bijvoorbeeld omdat u zelf een (kleine) webwinkel heeft? Ook dan is een bureau labelprinter geen overbodige luxe. Als u verzendlabels wilt printen, is het belangrijk om goed te controleren of de labelprinter werkt met het juiste formaat labels. Dit zal vrijwel altijd A6 zijn: voor de meeste vervoerders, zoals PostNL, UPS en DPD, is dit het standaard verzendlabelformaat. De Dymo LabelWriter 4XL is hiervoor perfect geschikt, maar bekijk gerust al onze verzendlabel printers als u hier specifiek naar op zoek bent.

Labels meebestellen

Als u direct aan de slag wilt met uw bureau labelprinter, bestelt u in onze webshop direct de juiste labels mee. Voor de diverse merken labelprinters hebben wij een uitgebreid assortiment labels, van extra breed tot smal en van voorgestanste etiketten tot doorlopende rollen. Met behulp van het modelnummer van uw labelprinter vindt u eenvoudig welke labels geschikt zijn voor uw bureau labelprinter.

Heeft u vragen over het bestellen? Kijk op onze ‘Vraag en antwoord' pagina waar veelgestelde vragen worden beantwoord. Staat uw antwoord er niet tussen? Dan helpt onze klantenservice u graag verder.