123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt BVBA
Telefoon: +32 (0)9 39 64 123
Onze klantendienst
is ma-vrij geopend van
08.00 tot 0.00 uur
Meer dan 2,5 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België 2018

 
Home Recycle Klantendienst Over 123inkt.be Vacatures Contact Inloggen Klik hier voor onze Nederlandse website

Webwinkel

Zoek een product

Mijn 123inkt.be

Betaalopties: 

Verzendopties:

PostNL UPS
DPD

Wij zijn aangesloten bij:

FSC® gecertificeerd:

Beoordeling door klanten:
9/10 -
1.174 beoordelingen

Netwerk

Aansluiting
Een printer moet aangesloten zijn op een bekabeld of draadloos netwerk om uw taken uit te kunnen voeren. Er zijn verschillende soorten netwerken. In de specificaties staat aangegeven op welke netwerken de printer kan worden aangesloten. Mogelijke aansluitingen zijn Ethernet, NFC, Wi-Fi, Wi-Fi Direct en Bluetooth.
 
Aansluiting
Ethernet Bekabeld
USB printerkabel Bekabeld
NFC Draadloos
Wi-Fi  Draadloos
Wi-Fi Direct Draadloos
Bluetooth Draadloos

•    Ethernet
Een bekabelde aansluiting is de meest stabiele en betrouwbare manier van werken. Sluit de printer aan op de router via een netwerkkabel. Nu is de printer te benaderen via uw netwerken en is het mogelijk om direct te printen.

•    USB printerkabel
Met een USB printerkabel sluit u uw printer gemakkelijk aan op uw pc of laptop met USB-aansluiting. Zodra u een koppeling met het gewenste apparaat gemaakt heeft, kunt u direct printen. 
 
•    NFC
NFC is de afkorting van Near Field Communication. Met deze netwerkfunctie is het alleen mogelijk om over zeer korte afstanden draadloos te printen. U geeft een opdracht tot printen door een smartphone of tablet met NFC binnen een afstand van 10 centimeter van de printer te houden.

•    Wi-Fi
Een printer met Wi-Fi maakt het mogelijk om draadloos te printen. Dit verhoogt het gebruiksgemak. De printer wordt verbonden zonder tussenkomst van de computer. Hierdoor is de Wi-Fi-printer beschikbaar voor alle computers in uw netwerk. Doordat de printer niet met een kabel verbonden hoeft te worden, kunt u zelf kiezen waar u het apparaat plaatst

•    Wi-Fi Direct
Met Wi-Fi Direct kunt u zelfs zonder netwerk draadloos printen. Bij Wi-Fi Direct wordt er, zonder tussenkomst van een draadloze router of toegangspunt, een draadloze netwerkverbinding gemaakt met uw printer. U heeft dus geen wachtwoord of modem nodig om op afstand printopdrachten te verzenden naar de printer. Het is vergelijkbaar met bluetooth, maar werkt op grotere afstanden en is sneller. 

•    Bluetooth
Staat er in de specificaties dat u via Bluetooth kunt printen? Dan is de printer voorzien van een bluetooth-adapter en kunt u via deze functie draadloos printen. Let op: het is hierbij belangrijk dat ook uw computer of laptop is voorzien van een bluetooth-adapter. Een specifieke versie van Bluetooth is Bluetooth Low Energy (BTLE). BTLE is geschikt voor laag energieverbruik en kleinere bandbreedtes.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% btw)
Laagsteprijsgarantie!


Om 123inkt.be beter en persoonlijker te maken, gebruiken wij cookies en andere technieken. Hiermee volgen wij en derden uw surfgedrag op onze site, passen we advertenties aan op uw interesses en kunt u pagina's delen via social media. Door verder te gaan, gaat u akkoord. Lees meer Sluiten