123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt BVBA
Telefoon: +32 (0)9 39 64 123
Onze klantendienst
is ma-vrij geopend van
08.00 tot 0.00 uur
Meer dan 2,5 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België 2018

 
Home Recycle Klantendienst Over 123inkt.be Vacatures Contact Inloggen Klik hier voor onze Nederlandse website

Webwinkel

Zoek een product

Mijn 123inkt.be

Betaalopties: 

Verzendopties:

PostNL UPS
DPD

Wij zijn aangesloten bij:

FSC® gecertificeerd:

Beoordeling door klanten:
9/10 -
1.174 beoordelingen

Mobiel printen

Mobiel printen
Mobiel printen maakt het mogelijk om documenten af te drukken via uw tablet of smartphone. Dit kan op verschillende manieren. Of en op welke manieren dit mogelijk is, staat aangegeven in de specificaties van de printer.

AirPrint
Met AirPrint kunt u mobiel printen met apparaten van Apple (Mac, iPhone, iPad, iPod touch). Door het gebruik van een printapp kunt u een opdracht tot printen geven. De app detecteert zelf de dichtstbijzijnde printer in uw netwerk. Ook is het mogelijk om een andere printer in het netwerk te kiezen.

CloudPrint
CloudPrint is een printdienst van Google. Met CloudPrint kunt u printen vanaf smartphones en tablets met iOs of Android. Ook via Mac en Windows is afdrukken mogelijk. Door een printopdracht via de cloud te sturen kunt u op locatie printen.

Mopria
Indien u een Mopria gecertificeerde printer heeft, kunt u vanaf een mobiel Android apparaat printopdrachten verzenden naar de printer. Dit kan alleen vanaf Android apparaten waarop de Mopria Print Service applicatie geïnstalleerd is.   

Printer apps
Verschillende printermerken bieden een eigen app aan. De specifieke apps zijn gratis te downloaden. Meer informatie over de apps kunt u vinden op de site van het printermerk of in de App Store.
 

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 21% btw)
Laagsteprijsgarantie!


Om 123inkt.be beter en persoonlijker te maken, gebruiken wij cookies en andere technieken. Hiermee volgen wij en derden uw surfgedrag op onze site, passen we advertenties aan op uw interesses en kunt u pagina's delen via social media. Door verder te gaan, gaat u akkoord. Lees meer Sluiten