123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Mobiel printen

Mobiel printen
Mobiel printen maakt het mogelijk om documenten af te drukken via uw tablet of smartphone. Dit kan op verschillende manieren. Of en op welke manieren dit mogelijk is, staat aangegeven in de specificaties van de printer.

Apple AirPrint
Met AirPrint kunt u mobiel printen met apparaten van Apple (Mac, iPhone, iPad, iPod touch). Zodra uw telefoon, laptop of tablet verbonden is met wifi, kunt u het gewenste document afdrukken op een printer in de buurt. Het is niet nodig om een applicatie te installeren. De dichtstbijzijnde printer wordt automatisch herkend.

Mopria
Indien u een Mopria gecertificeerde printer heeft, kunt u vanaf een mobiel Android apparaat printopdrachten verzenden naar de printer. Dit kan alleen vanaf Android apparaten waarop de Mopria Print Service applicatie geïnstalleerd is.   

Printer apps
Verschillende printermerken bieden een eigen printapplicatie aan. De specifieke apps zijn gratis te downloaden. Meer informatie over de apps kunt u vinden op de site van het printermerk of in de App Store.

NFC
NFC is de afkorting van Near Field Communication. Met deze netwerkfunctie is het alleen mogelijk om over zeer korte afstanden draadloos te printen. U geeft een opdracht tot printen door een smartphone of tablet met NFC binnen een afstand van 10 centimeter van de printer te houden.