123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Labelmakers


Creëer uw eigen labels met een labelmaker! Zo labelt en organiseert u spullen in huis of op kantoor en raakt u nooit meer het overzicht kwijt. Bestel uw labelmaker voordelig in onze webshop en ga direct aan de slag.


Bestel voordelig uw labelmaker en start met labelen

Een labelmaker is een klein, vaak draagbaar apparaat met een toetsenbord, waarmee u uw eigen labels kunt maken. U drukt het label vervolgens ter plekke af en plakt het op de beoogde plaats. Het voordeel hiervan is dat er geen computer of printer aan te pas komt: met een labelmaker maakt u waar en wanneer dan ook de gewenste labels.

Kies zelf de ideale labelmaker

Labelmakers zijn er in verschillende uitvoeringen. De keuze voor een labelmaker is vooral afhankelijk van het toetsenbord dat uw voorkeur heeft: kleinere modellen hebben een ABC-toetsenbord, maar er zijn ook desktopmodellen met een groter toetsenbord zoals u gewend bent van uw computer. Daar heeft u vervolgens ook de keuze tussen een QWERTY- of een AZERTY-indeling, afhankelijk van uw voorkeur. Hoewel het QWERTY-toetsenbord het meest gangbaar is in de meeste landen, is AZERTY juist standaard in België en Frankrijk.

Personaliseer uw labels

Een labelmaker is uitermate geschikt om eenvoudige tekstlabels te maken, maar dat betekent niet de mogelijkheden daar ophouden. Met vrijwel alle labelmakers kunt u uitgebreid personaliseren, bijvoorbeeld met verschillende lettertypes, symbolen, kaders, meerdere regels tekst en zelfs afbeeldingen. Op het scherm van de labelmaker ziet u een afdrukvoorbeeld, zodat u precies weet hoe uw gepersonaliseerde label eruitziet. Bovendien is de tape voor labelmakers in allerlei kleuren beschikbaar, zodat u ook hierin volop keuze heeft.

Dymo en Brother labelmakers

Populaire merken voor labelmakers zijn onder andere Dymo en Brother, waarvan u in ons assortiment een ruime selectie vindt. Kies bijvoorbeeld de eenvoudige Dymo LetraTAG, waarmee labels maken een fluitje van een cent is. Voor een professionelere aanpak moet u bij Brother zijn: bij dit merk vindt u luxe labelmakers die geen uitdaging uit de weg gaan. Bent u op zoek naar een apparaat waarmee u niet alleen tapes maar ook grotere labels bedrukt? Bekijk dan ons assortiment labelprinters.

Heeft u vragen over het bestellen van labelmakers? Kijk op onze ‘Vraag en antwoord' pagina waar veelgestelde vragen worden beantwoord. Staat uw antwoord er niet tussen? Dan helpt onze klantenservice u graag verder.