123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Enveloppen

Brieven, papieren of kleine producten versturen? Met een envelop is het allemaal mogelijk. Wij hebben de goedkoopste enveloppen in alle soorten en maten: van luchtkussenenveloppen tot gekleurde exemplaren. Bestel nu!

1 - 0 van 0

Enveloppen

Goedkope enveloppen bestellen? Morgen in huis!

Als u regelmatig een brief, document of pakket via de post verstuurt, kan een stapel enveloppen natuurlijk niet ontbreken in uw bureaulade. Maar de keuze is enorm, dus helpen we u graag een beetje op weg. Afhankelijk van wat u wil versturen en naar wie of wat, adviseren wij de beste enveloppen. En dat hoeft helemaal niet duur te zijn, want bij ons zijn de prijzen altijd scherp!

De juiste envelop kiezen

Voor iedere soort post is er een geschikte envelop. Denk bijvoorbeeld aan:
  • Zakelijke post. Voor onder andere het versturen van facturen, informatieberichten of ander papierwerk, kan u dienstenveloppen gebruiken. We hebben ook speciale vensterenveloppen, met een doorzichtig venster voor de adresgegevens op de brief. Grote contracten die niet dubbelgevouwen mogen worden, verstuurt u in een akte-envelop.
  • Persoonlijke post. Voor brieven of kaartjes naar vrienden en familie zijn standaard witte enveloppen de beste optie. Voor een speciaal effect kan u ook gekleurde enveloppen gebruiken, bijvoorbeeld tijdens de feestdagen.
  • Kwetsbare poststukken en producten. Deze hebben nood aan extra bescherming tijdens hun reis. Gebruik hiervoor luchtkussenenveloppen (ook wel bekend als bubbelenveloppen) of bordrugenveloppen met een kartonnen rug. Met wat extra versteviging komt de post altijd heelhuids aan bij de ontvanger.
  • Reclamemateriaal. Voor het versturen hiervan zijn transparante enveloppen ideaal. Deze plastic enveloppen tonen direct uw boodschap en/of logo. Voor catalogi en dikke folders zijn er ook speciale scheurbestendige varianten die nét wat steviger zijn.

Enveloppen voor elk papierformaat

Het formaat van het papier is de beste richtlijn voor het formaat van de envelop. Wij adviseren om er een te kiezen die ongeveer 5 tot 10 millimeter groter is dan het papier dat u wil versturen. Daarnaast is het handig om te weten dat de meeste formaten corresponderen met de papierformaten. Zo past een A4-papier in een C4-envelop, een A5-papier in een C5-envelop en een A6-papier in een C6-envelop.

Als u het te versturen papier wil vouwen, worden de formaten weer iets anders. Vouwt u een A4-papier eenmaal dubbel? Dan staat dat gelijk staat aan A5-formaat en heeft u dus een C5-envelop nodig. Vouwt u een A4-papier in de lengte in drieën? Dan heeft u een langwerpige DL-envelop nodig. Bekijk de tabel hieronder, bij veelgestelde vragen, om te zien welk formaat past bij de verschillende papierformaten.

Alle soorten post eenvoudig versturen

In onze webshop vindt u nog meer onmisbare kantoorartikelen voor het versturen van post. Bestel bijvoorbeeld ook direct adresetiketten, die u met behulp van uw eigen printer bedrukt. Verstuurt u ook wel eens grotere pakketten, al dan niet door de brievenbus? Hiervoor verkopen wij allerlei verzenddozen in handige formaten. De verzendlabels print u dan in A6-formaat met behulp van een labelprinter.

Veelgestelde vragen

Welk formaat envelop heb ik nodig?

Bekijk in de tabel de meest gebruikte papierformaten en de corresponderende envelopmaat:
 
Afmeting papier Formaat papier Envelopmaat
210 x 297 mm A4 EA4- of C4-envelop
148 x 210 mm A5
A4 in tweeën
EA5- of C5-envelop
105 x 148 mm A6
A5 in tweeën
A4 in vieren
EA6-of C6-envelop
210 x 99 mm A4 in drieën DL-envelop

Waar kan ik goedkope enveloppen kopen?

Bij 123inkt vindt u alle soorten voor de beste prijs, dankzij onze laagsteprijsgarantie. Of u nu op zoek bent naar kleine of grote enveloppen, of naar speciale uitvoeringen zoals luchtkussenenveloppen: wij leveren de goedkoopste variant direct uit voorraad.


Wil u enveloppen kopen, maar heeft u nog vragen over het bestelproces? Kijk dan of uw antwoord op de Vraag en antwoord pagina staat. Staat uw vraag er niet tussen? Dan helpt onze klantendienst u graag verder.