123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Brievenbussen

 
Bestel hier brievenbussen voor thuis of uw kantoor. In ons assortiment vindt u brievenbussen met deksel en slot. Bestelt u vandaag vóór 23.59 uur, dan heeft u uw nieuwe brievenbus de volgende werkdag al in huis!

Brievenbussen kopen? Bestel ze hier eenvoudig en snel

Met een brievenbus wordt uw post netjes bij elkaar verzameld. Zo heeft u geen last van een stapel post op de deurmat voor uw deur. Met een wandbrievenbus voegt u ook een extra vleugje stijl toe aan uw huis of kantoorpand.

Wist u dat u wettelijk verplicht bent om uw brievenbus aan de grens van de openbare weg te plaatsen? Zo hoeven postbezorgers geen lange afstanden te lopen. Daarom zijn alle brievenbussen uit ons assortiment ook geschikt om aan een brievenbuspaal te bevestigen. In de Veelgestelde vragen onderaan deze pagina leest u op welke hoogte u uw brievenbus moet plaatsen.

Brievenbussen met deksel

Om uw post goed te beschermen tegen regen, sneeuw en vuil is een brievenbus met deksel de beste keuze. Uw post blijft hierdoor netjes en droog zodat u geen doorweekte kranten, brieven, folders of enveloppen hoeft te lezen en openen.

Brievenbussen met slot

Naast een deksel hebben de brievenbussen in ons assortiment ook een sleutelslot. Hiermee beveiligt u uw post en kan niemand belangrijke brieven met vertrouwelijke informatie uit uw brievenbus halen. Ook voorkomt u dankzij een brievenbus met slot dat een nieuwsgierige buur of voorbijganger in uw brievenbus gaat neuzen. Met de meegeleverde sleutel kan alleen u de brievenbus openen.

Brievenbussen met naamplaatje

Onze wandbrievenbussen zijn voorzien van een handig transparant naamplaatje. Hier schuift u eenvoudig een naamkaart in. Wanneer uw naam of bedrijfsnaam op uw brievenbus staat, kan de postbezorger snel zien welke post voor u bestemd is. Het naamplaatje vermindert daardoor de kans op verkeerd bezorgde post. Ook gasten of klanten weten door een brievenbus met naamplaatje zeker dat ze bij het juiste adres zijn.

Ook handig om mee te bestellen

Veelgestelde vragen

Is het verplicht om een brievenbus te hebben?

Nee, in België is het in principe niet verplicht om een brievenbus te hebben.Wel is het verplicht om over een postadres te beschikken. U heeft namelijk het recht om ervoor te kiezen niet beschikbaar te zijn voor briefwisseling.

Waar plaats ik een brievenbus?

U dient uw brievenbus zo dicht mogelijk bij de openbare weg te plaatsen. Daarnaast bevindt de opening van uw brievenbus zich het best op een hoogte van 70 tot 170 cm.


Heeft u nog vragen over het bestellen van brievenbussen? Bekijk dan onze Vraag en antwoord'pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantendienst u natuurlijk graag verder.