123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.be B.V.
Telefoon: +32 (0)9 39 64 123
Onze klantendienst
is ma-vrij geopend van
08.00 tot 22.00 uur
bijna 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België 2021

Luchtkussenenveloppen

Bent u op zoek naar een manier om fragiele objecten te versturen? Moet de inhoud van uw post beschermd zijn tegen de schokken van het transport? Bestel dan een van de luchtkussenenveloppen uit ons assortiment.

Veilig versturen? Bestel luchtkussen enveloppen op 123inkt

Luchtkussen enveloppen, ook wel bekend als bubbel enveloppen of bubbeltjes enveloppen, zijn ideaal voor het verzenden van kwetsbare producten. De noppenfolie aan de binnenkant van de envelop zorgt ervoor dat de inhoud beschermd is. De buitenkant van wit kraftpapier vangt stoten op en voorkomt dat de envelop of de inhoud beschadigd worden. Dankzij de zelfklevende sluiting sluit u de envelop snel en stevig af voor verzending.
 

De luchtkussen enveloppen zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en zijn geschikt voor diverse inhoud. Afhankelijk van uw behoefte kan u de enveloppen per 5, of zelfs per 200 stuks bestellen. Ons assortiment bevat ook luchtkussen enveloppen die speciaal geschikt zijn voor het versturen van CD's. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis!


Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag even verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten