123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten!

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Whiteboards

Bent u op zoek naar een whiteboard? Voor kantoor, school of gewoon voor thuis? Gebruik een whiteboard voor presentaties, brainstormsessies, uitleg of als boodschappenlijstje. Bestel een witbord uit ons ruime assortiment.

Whiteboardsoorten vergelijken:
 
 Staal  Email  Glas
 Magnetisch  ✔  ✔  ✔
 Uitwisbaar ★☆☆ ★★☆ ★★★
 Krasbestendig ★☆☆ ★★☆ ★★★
 Duurzaam ★☆☆ ★★☆ ★★★
 Reinigen  wekelijks  maandelijks  maandelijks
1 - 0 van 0

Whiteboards

Bestel whiteboards bij 123inkt

Bij het selecteren van een whiteboard zijn een aantal zaken belangrijk, denk aan materiaal, de gebruiksfrequentie en de afmetingen. Het ene materiaal is beter geschikt voor veelvuldig gebruik dan het andere. Zo dient een bord dat vaak gebruikt wordt een hogere kras- en deukbestendigheid te hebben en goed uitwisbaar te zijn. Wij hebben de volgende soorten whiteboards: 

  • Melamine whiteboard, voor licht gebruik en niet magnetisch.
  • Stalen whiteboard, voor regelmatig gebruik en magnetisch.
  • Email whiteboard, voor regelmatig gebruik en magnetisch.
  • Glasbord, voor dagelijks gebruik en magnetisch.

Bovenstaand schema kan u helpen om te bepalen welk type whiteboard het beste bij u past.

 

Naast het materiaal is er ook ruime keuze in het formaat van het whiteboard. De welbekende whiteboards aan de muur zijn beschikbaar in verschillende varianten. Denk aan verplaatsbare whiteboards of triptiek whiteboards. Dit laatste is een whiteboard met drie vlakken, waarvan u de buitenste vlakken dicht kan klappen. Hiermee verbergt u informatie zonder dat u het uit hoeft te wissen en later opnieuw moet noteren.

Duoboards

Indien u niet kan kiezen tussen een whiteboard en een prikbord, dan zijn de duoborden wellicht een goede oplossing voor u. Dit bord bestaat voor de helft uit whiteboard en voor de helft uit vilt, wat het een prikbord maakt. Kijk ook bij onze scrumborden en planborden, ideaal voor bijvoorbeeld een brainstormsessie of een jaarplanning.

Compacte whiteboards

Bent u net op zoek naar een kleiner whiteboard? We verkopen kleine whiteboards die handig te gebruiken zijn voor het noteren van bijvoorbeeld herinneringen of een boodschappenlijst. Een tegelwhiteboard is dankzij het bijzondere design ideaal voor iedereen die een klein whiteboard in huis wil hebben. 

Schrijven op uw whiteboard 

Bij de aanschaf van een whiteboard is het handig om meteen whiteboard markers aan te schaffen. Voor de markers is er een handige magnetische stiftenhouder, zodat u ze makkelijk kan opbergen. Na gebruik van de markers kan u de inkt uitwissen met een droge doek of whiteboardwisser. Het is echter wel nodig om uw whiteboard zo nu en dan goed te reinigen. U kan whiteboardreiniger verkrijgen in de vorm van doekjes of een spray.

Alles voor uw whiteboard

Er zijn een aantal handige accessoires voor whiteboards te koop. Zo zijn er post-its die u op een whiteboard kan gebruiken. Dankzij de zelfklevende sticky note, kan u uw notitie verplaatsen. Dit maakt ze ideaal voor bijvoorbeeld een brainstormsessie op een whiteboard. Zelfklevende matrix tape is ook een accessoire dat ideaal is voor uw whiteboard. Hiermee kan u strakke lijnen en vlakken op uw whiteboard zetten, die niet uitwisbaar zijn. Daarnaast is een set magneten ook erg handig indien u een magnetische whiteboard kiest. Zo kan u papieren en foto's aan het whiteboard ophangen.

Andere oplossingen voor whiteboards

Liever geen whiteboard permanent aan de muur? Bekijk dan eens onze whiteboardfolie. Dankzij statische elektriciteit blijven de vellen aan de muur kleven. Wist u trouwens dat een flipover waar geen schrijfblok op zit, ook tijdelijk te gebruiken is als whiteboard? 

Mogelijk ook interessant voor u

Veelgestelde vragen

Wat is het beste whiteboard?

Dat is afhankelijk van de gebruiksfrequentie. Gebruikt u het bord weinig en hoeft hij niet magnetisch te zijn? Dan is een melamine whiteboard voldoende. Wanneer u het whiteboard vaak gebruikt, kiest u het beste voor een email of glasbord.

Waarmee schrijf ik op een whiteboard?

Met speciale whiteboardmarkers. Andere stiften die watervast zijn, kan u niet meer uitwissen. Daarom is het belangrijk om speciale whiteboardstiften aan te schaffen.

Hoe moet ik een whiteboard schoonmaken?

Met een schoonmaakspray, tissue of wisser. Blijven er alsnog vlekken of resten stift achter? Dan kan u een van onderstaande manieren toepassen (wel eerst uitproberen!):
  1. Maak het bord schoon met een niet-schurend schoonmaakmiddel.
  2. Bespuit het bord met deodorant en maak het bord schoon met een doek.
  3. Besprenkel een doek met koperpoets en wrijf deze over het bord.

Hoe wis ik permanente marker van een whiteboard?

Beschrijf de tekst met een whiteboardmarker en laat deze intrekken. Wis de tekst daarna met een spray en wisser. Al deze benodigdheden bestelt u op 123inkt.be.
 
Maak uw keuze uit ons ruime assortiment whiteboarden en bestel met gemak. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag verder.