123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.be B.V.
Telefoon: +32 (0)9 39 64 123
Onze klantendienst
is ma-vrij geopend van
08.00 tot 22.00 uur
bijna 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België 2021

Whiteboards

Bent u op zoek naar een whiteboard? Voor kantoor, school of gewoon voor thuis? Gebruik een whiteboard voor presentaties, brainstormsessies, uitleg of als boodschappenlijstje. Bestel een witbord uit ons ruime assortiment.

Whiteboardsoorten vergelijken:
 
 Staal  Email  Glas
 Magnetisch  ✔  ✔  ✔
 Uitwisbaarheid ★☆☆ ★★☆ ★★★
 Krasbestendig ★☆☆ ★★☆ ★★★
 Duurzaamheid ★☆☆ ★★☆ ★★★
 Reinigen  wekelijks  maandelijks  maandelijks

Whiteboards

Bestel whiteboards bij 123inkt

Bij het kiezen van een whiteboard zijn een aantal zaken belangrijk, denk aan materiaal, de gebruiksfrequentie en de afmetingen. Het ene materiaal is beter geschikt voor veelvuldig gebruik dan het andere. Zo dient een bord dat vaak gebruikt wordt een hogere kras- en deukbestendigheid te hebben en goed uitwisbaar te zijn. Wij hebben de volgende soorten whiteboards: 

  • Melamine whiteboard, voor sporadisch gebruik en niet magnetisch.

  • Stalen whiteboard, voor regelmatig gebruik en magnetisch.

  • Email whiteboard, voor regelmatig gebruik en magnetisch.

  • Glasbord, voor dagelijks gebruik en magnetisch.

Bovenstaand schema kan u helpen om te bepalen welk type whiteboard het best bij u past.

 

Naast het materiaal is er ook een ruime keuze aan formaten. De welbekende whiteboards aan de muur zijn beschikbaar in verschillende varianten. Denk aan verplaatsbare whiteboards of triptiek whiteboards. Dit laatste is een whiteboard met drie vlakken of luiken, waarvan u de buitenste vlakken kan dichtklappen. Hiermee verbergt u informatie zonder dat u het hoeft uit te wissen en later opnieuw moet noteren.

 

Indien u niet kan kiezen tussen een whiteboard en een prikbord, dan zijn de duoborden wellicht een goede oplossing voor u. Dit bord bestaat voor de ene helft uit een whiteboard en voor de andere helft uit vilt. Neem zeker ook eens een kijkje in ons assortiment scrumborden en planborden, ideaal voor bijvoorbeeld een brainstormsessie of een jaarplanning.

 

Bent u juist op zoek naar een kleiner whiteboard? We verkopen kleine witborden die makkelijk te gebruiken zijn voor het noteren van bijvoorbeeld herinneringen of een boodschappenlijst. Een tegelwhiteboard is dankzij het bijzondere design ideaal voor iedereen die een klein whiteboard in huis wil hebben. 
 

Whiteboard markers kopen?

Bij de aankoop van een whiteboard is het handig om ook meteen whiteboardmarkers aan te schaffen. Bewaar de markers in een handige magnetische stiftenhouder. Na gebruik kan u de inkt uitwissen met een droge doek of een whiteboardwisser. Het is echter wel nodig om uw whiteboard zo nu en dan goed te reinigen. U kan bij ons whiteboardreinigers verkrijgen in de vorm van doekjes of een spray.
 

Whiteboard accessoires kopen?

U kan uw whiteboard uitrusten met een aantal handige accessoires. Zo hebben wij post-its die u op een whiteboard kan gebruiken. Dankzij de zelfklevende sticky note, kan u uw notitie verplaatsen. Ideaal voor bijvoorbeeld een brainstormsessie op een whiteboard! Zelfklevende matrix tape is ook een onmisbaar accessoire voor uw whiteboard. Hiermee kan u strakke lijnen en vlakken op uw whiteboard zetten, die niet uitwisbaar zijn. Daarnaast zijn magneten ook erg handig als u kiest voor een magnetisch witbord. Zo kan u papieren en foto's aan het whiteboard ophangen.
 

Whiteboardfolie kopen?

Liever geen whiteboard permanent aan de muur? Bekijk dan eens onze whiteboardfolie. Dankzij statische elektriciteit blijven de vellen aan de muur kleven. Wist u trouwens dat een flipover waar geen schrijfblok op zit, ook tijdelijk te gebruiken is als whiteboard? 


Maak uw keuze uit ons ruime assortiment whiteboarden en bestel met gemak. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag even verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten