123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten!

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Flipcharts


Bestel hier uw flipchart, perfect voor tijdens uw volgende vergadering of brainstorm. U vindt hier eenvoudige flipchartborden op poten of wielen. Ook kan u kiezen tussen uitschuifbare flipcharts met een magnetisch bord. Vandaag besteld, is morgen in huis.

Goedkope flipcharts voor al uw vergaderingen en presentaties

Flipcharts zijn ideaal voor zakelijke vergaderingen, educatieve settings, creatieve workshops en nog veel meer. Ze bieden een zeer praktisch schrijfoppervlak. Daarnaast zijn flipcharts uitgerust met magnetische whiteboards en duurzame constructies die lang meegaan. Ook kan u deze in hoogte verstellen. Flipcharts koopt u hier altijd met de laagsteprijsgarantie.

De veelzijdige toepassingen van een flipchart

Flipcharts bieden een flexibele en interactieve manier om ideeën te presenteren of samen te werken. Hierdoor zijn flipcharts in verschillende situaties toe te passen.
  • Vergaderingen en presentaties: voor brainstormsessies, bedrijfspresentaties of als visuele hulpmiddelen tijdens vergaderingen.
  • Onderwijs: in klaslokalen voor lesgeven, interactieve oefeningen en lesplanningen.
  • Trainingen en workshops: voor mindmaps en het ontwikkelen van ideeën.
  • Creatieve brainstorming: scrumsessies bijhouden en het noteren van ideeën.
Flipcharts zijn veelzijdige hulpmiddelen die in diverse settings bruikbaar zijn. In het onderwijs, tijdens zakelijke besprekingen of presentaties zijn deze ideaal.

De verschillende soorten flipcharts

Bij ons kiest u uit verschillende soorten flipcharts. Elk bord heeft unieke eigenschappen, waardoor er altijd een flipchart is die bij uw behoeften past.

Whiteboard flipchart

De flipchart is direct als whiteboard te gebruiken. De meeste flipcharts hebben een metalen achtergrond, die beschrijfbaar en uitwisbaar is. U kan er dus niet alleen een flipoverblok aan bevestigen om op de vellen papier te schrijven. Let wel op dat u whiteboardmarkers gebruikt.

Magnetische flipchart

De meeste whiteboards zijn magnetisch. Zo kan u met behulp van magneten allerlei documenten aan het bord ophangen.

Flipchart op wielen

Een flipchart op wielen is ideaal als u deze in verschillende ruimtes wil gebruiken. Een verrijdbare flipchart verplaatst u in een handomdraai van een ontvangstruimte naar een vergaderzaal. De wielen zijn voorzien van een rem. Zo blijft uw bord altijd stabiel op zijn plek staan.

Tafelflipover

Tafelflipovers zijn een compacte oplossing voor situaties waarin de ruimte beperkt is. Ideaal voor kleine groepsbijeenkomsten, persoonlijke werkruimtes of zelfs in klaslokalen. Tafelflipovers zijn een slimme keuze voor iedereen die een flipover nodig heeft in een kleine ruimte. Daarbij geniet u van de flexibiliteit van een draagbaar en ruimtebesparend ontwerp.

Handig om mee te bestellen