123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Flipchartpapier


Bent u op zoek naar flipchartpapier? In ons assortiment vindt u flipchartblokken in verschillende afmetingen en papiersoorten. Ook zelfklevend flipchartpapier en tafelflipcharts bestelt u hier eenvoudig online!


Flipchartpapier bestelt u hier eenvoudig en snel

Flipchart- of flipoverpapier is ideaal voor het opschrijven van informatie of het maken van aantekeningen. Het wordt vaak gebruikt in vergaderzalen of klaslokalen tijdens brainstormsessies, lessen, trainingen of presentaties. Met flipchartpapier creëert u interactie tussen de spreker en de luisteraar. Dit houdt de aandacht van de deelnemers vast en vergroot de betrokkenheid bij uw bespreking.

Verschillende soorten flipchartpapier

Met een flipchart papierblok in een groot formaat kan iedereen de tekst, tekeningen of schema’s die u noteert duidelijk zien. In een grotere ruimte is dat dus een enorme aanrader. In ons assortiment zit flipchartpapier van verschillende formaten zodat het bij uw flipchart of in uw ruimte past. Het papier is verkrijgbaar in de volgende formaten:
  • Het kleinste formaat is 50,8 x 58,4 cm.
  • Middelgroot papier is verkrijgbaar in 63,5 x 76,2 cm.
  • Het grootste formaat flipchartpapier hebben wij in 65 x 98 cm en 65 x 100 cm.
U kan ook kiezen uit 20, 30 of 50 vellen en verschillende soorten papier. Daarnaast hebben wij flipchartpapier met ruiten en blanco flipchartpapier.

Zelfklevend flipchartpapier

Zelfklevend flipchartpapier in verschillende formaten kan u hier ook bestellen. Het grote voordeel van dit papier is dat u er geen flipchartbord voor nodig heeft. Omdat deze papieren zijn voorzien van een plakstrip, plakt u een vel of het hele blok gewoon aan de muur of op een deur. De vellen papier drukken niet door, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over uw ondergrond. Zelfklevend flipchartpapier biedt u flexibiliteit en een simpele oplossing voor een geplande of spontane vergadering. Bovendien bespaart u hiermee ruimte in uw kantoor.

Flipchartpapier voor op tafel

Wanneer u zich in kleine kring bevindt, komt flipchartpapier voor op tafel goed van pas. Deze flipchart is uit te vouwen tot een driehoek, waardoor hij stevig op tafel staat. Het is dus niet nodig een los bord aan te schaffen. U kan dit papier erg makkelijk vervoeren omdat het plat opvouwbaar is en van een handige handgreep is voorzien. Dit kleine model neemt daarnaast ook minder ruimte in beslag. De flipcharts voor op tafel zijn verkrijgbaar met 20 vellen blanco papier en meten 50,8 x 58,4 cm.

Misschien ook interessant voor u

Veelgestelde vragen

Waar kan ik flipchartpapier kopen?

Flipchartpapier bestelt u gemakkelijk online. Bij 123inkt.be heeft u keuze uit verschillende afmetingen en soorten papier voor uw (tafel)flipchart. Ook andere benodigdheden koopt u voor de laagste prijs bij 123inkt.be.

Welk formaat flipchartpapier heb ik nodig?

Flipchartpapier is verkrijgbaar van 50,8 x 58,4 cm tot 65 x 100 cm. Zo weet u zeker dat het papier op uw flipchart past. Ook zelfklevend flipchartpapier voor aan de muur koopt u hier in diverse formaten. Onze kleinste afmeting is het flipchartpapier voor op tafel.

Welke marker is geschikt voor flipchartpapier?

Gebruik flipchartmarkers voor het schrijven op flipchartpapier. Deze markers drukken niet door op het volgende vel of op uw muur. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en de meeste flipchart markers zijn navulbaar. Markers van het 123inkt huismerk zijn geschikt voor flipcharts en verkrijgbaar met de laagsteprijsgarantie.

Als u nog vragen heeft over het bestellen van flipchartpapier, bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantendienst u natuurlijk graag verder.