123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten!

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Fineliners

Van fineliners met smalle tot brede punt: u vindt het allemaal in ons assortiment. Kies uit fineliners van het 123inkt huismerk om te profiteren van de laagste prijs. Bestelt u vóór 23:59 uur, dan heeft u uw bestelling de volgende werkdag al in huis!
1 - 0 van 0

Fineliners

Bestel fineliners om te tekenen en schrijven

Een fineliner is de ideale pen om technische en gedetailleerde tekeningen mee te maken. Ook voor het schrijven van notities, aantekeningen of teksten voor uw hobbykaarten is een fineliner aan te raden. Fineliners worden bij handlettering en het tekenen van doodles ook vaak gebruikt.

Schrijfbreedte van fineliners

De fineliners in ons assortiment hebben verschillende schrijfbreedtes. Zo vindt u hier fineliners met een zeer smalle punt van 0,03 mm, maar ook pennen met een brede punt van 1 mm.

Fineliners met smalle punt

Smalle fineliners hebben een schrijfbreedte van 0,03 tot 0,25 mm. Deze pennen zijn uitstekend voor schrijf- en tekenwerk. Dankzij de smalle punt tekent en schetst u eenvoudig kleine details. Ook voor technische tekeningen gebruikt u fineliners met een (zeer) smalle schrijfbreedte. Gebruik millimeterpapier voor het maken van gedetailleerde schetsen en technische tekeningen.

Fineliners met brede punt

Fineliners met een brede punt hebben een schrijfbreedte van 0,7 tot 1 mm. U gebruikt een brede fineliner wanneer u tijdens een presentatie op kantoor of hoorcollege op school aantekeningen wil maken in uw notitieboek. Ook voor het schrijven van teksten in uw bullet journal raden wij een bredere fineliner aan. Fineliners met een brede punt komen daarnaast ook goed van pas bij het tekenen van dikkere lijnen.

Fineliners in verschillende kleuren

Naast verschillende schrijfbreedtes zijn onze fineliners ook verkrijgbaar in allerlei kleuren. Zo maakt u eenvoudig kleurrijke ontwerpen, tekeningen, illustraties en teksten. Kies uit fineliners in de kleuren zwart, blauw, rood, groen, oranje, geel, roze, paars en nog veel meer. Met de fineliner set van ons 123inkt huismerk ontvangt u in één keer 10 verschillende kleuren.

Misschien interessant voor u

Veelgestelde vragen

Wat is de beste fineliner?

U gebruikt een fineliner met smalle punt wanneer u technische tekeningen wil maken. Ook voor gedetailleerde illustraties en schetsen zijn deze fineliners ideaal. Een fineliner met dikke punt daarentegen is juist erg handig wanneer u teksten wil schrijven. Kies daarom een fineliner op basis van uw wensen en behoeften. Bij 123inkt.be bestelt u de beste fineliners in verschillende schrijfbreedtes en kleuren, die geschikt zijn voor allerlei doeleinden.

Wat is een fineliner?

Een fineliner is de ideale pen voor nauwkeurig teken- en schrijfwerk. U gebruikt een fineliner voor het maken van technische tekeningen of schetsen en het schrijven van aantekeningen en notities.

Waar dient een fineliner voor?

Een fineliner gebruikt u voor het schetsen of maken van gedetailleerde (technische) tekeningen. Ook voor het schrijven van notities, aantekeningen en andere teksten zijn fineliners uitstekend te gebruiken. Bij 123inkt.be bestelt u fineliners met verschillende schrijfbreedtes voor al uw teksten en tekeningen.

Hoe dik is een fineliner?

Fineliners hebben verschillende schrijfbreedtes. Als u op zoek bent naar een fineliner met een smalle punt, kiest u voor een pen met een schrijfbreedte van 0,03 tot 0,25 mm. Fineliners met brede punt hebben een schrijfbreedte van 0,7 tot 1 mm. Bij 123inkt.be vindt u fineliners met een schrijfbreedte van 0,03 tot 1 mm.

Wat is de dunste fineliner?

Een fineliner kan een zeer smalle punt van nog geen 0,03 mm hebben. Deze fineliners zijn ideaal voor het maken van gedetailleerde teksten en tekeningen. Bestel dunne fineliners voor de laagste prijs bij 123inkt.be.

Welk papier voor fineliners?

Fineliners werken het beste op glad papier. Wanneer u papier gebruikt dat te ruw is, slijt het vilt van de finelinerpunt namelijk snel.


Heeft u nog vragen over het bestellen van fineliners? Bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantendienst u natuurlijk graag verder.