123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Ringmappen

Een ringmap is dé oplossing voor rondslingerend papier en helpt u bij het ordenen van uw administratie of schoolwerk. Kies de juiste ringmap en bestel haar meteen online!

1 - 0 van 0

Ringmappen

Goedkope ringmap gezocht? Bekijk ons assortiment

Van standaard ringmappen tot luxe presentatiemappen: voor een ringmap bent u bij 123inkt aan het juiste adres. Deze klassieker op het gebied van opbergmappen is voor vele doeleinden inzetbaar en mag dus in geen enkel georganiseerd huis of kantoor ontbreken!

Kleine en grote ringmappen

Zoveel papierformaten, zoveel ringmappen. Of u nu zoekt naar een ringmap in A5-formaat of juist een grote A3-ringmap, alles is mogelijk. De favoriet is de ringmap voor A4-papier, aangezien dat het meest voorkomende papierformaat is. Ieder formaat is verkrijgbaar met een verschillend aantal ringen, u kiest dus het aantal ringen dat u nodig denkt te hebben. In ons assortiment vindt u ringmappen met 2, 4, 17 of 23 ringen.

Hoeveel ringen?

Bij een klein aantal ringen, bijvoorbeeld 2 of 4 ringen, is het gemakkelijk om pagina’s zelf te perforeren met een simpele perforator. Zoekt u meer stevigheid, dan kan u echter beter voor meer ringen kiezen. In een ringmap met veel ringen liggen uw papieren stabieler en is de kans op scheuren kleiner - essentieel wanneer u de ringmap vaak verplaatst, bijvoorbeeld voor school- of studiedoeleinden. Ringmappen met 23 ringen noemen we ook wel multomappen. Daarvoor heeft u wel een speciale 23-gaats perforator nodig, tenzij u gebruikmaakt van geperforeerde hoesjes of speciaal geperforeerd papier.

Gepersonaliseerde presentatieringmappen

Wil u een persoonlijk tintje aan uw ringmap geven, bijvoorbeeld omdat u ze gebruikt voor een offerte, rapport of verslag? Kies dan voor speciale presentatiemappen, ook wel panoramamappen genoemd. Die ringmappen hebben insteekhoezen aan de buitenkant en op de rug, zodat u ze eenvoudig voorziet van aankleding in uw huisstijl of andere personalisatie. Met behulp van accessoires, zoals scheidingsstroken en tabbladen, maakt u de inrichting van de ringmap nog persoonlijker én overzichtelijker.

Maak uw ringmap compleet

U vindt in onze webshop uiteraard ook de juiste accessoires voor uw ringmappen. Zo worden niet alle ringmappen geleverd met papierspanners, en kan u die indien gewenst meebestellen bij de aankoop van ringmappen. Wij hebben bovendien handige versterkingsringen die uw papier beschermen tegen het scheuren.
Als u nog vragen heeft over het bestellen, bekijk dan onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantendienst u natuurlijk graag even verder.