123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Tabbladen

Vind snel de juiste informatie dankzij onze (gekleurde) tabbladen. Bovendien bieden wij een waaier aan mogelijkheden om uw documenten aan de hand van onze tussenbladen in te delen. Bij 123inkt koopt u tabbladen in verschillende kleuren en maten.

1 - 0 van 0

Tabbladen

Tabbladen kopen? | Bestel bij 123inkt

Tabbladen zijn dankzij hun perforatie geschikt voor ringmappen, multomappen en classeurs. Gebruik een tabblad om bepaalde onderwerpen, hoofdstukken of andere belangrijke informatie snel terug te vinden. Wij hebben tussenbladen in verschillende kleuren, materialen en maten.
 

 
Tabblad Ringmap Papiersoort Materiaal
2 gaten 2 ringen A5-papier Plastic
4 gaten

2 ringen

4 ringen

A3-papier (liggend)

A4-papier
A5-papier
Karton
Plastic
9 gaten

2 ringen

4 ringen

A4-papier Bedrukbaar karton
11 gaten

2 ringen

4 ringen

A4-papier
A5-papier
Karton
Plastic
17 gaten A5-ringmap A5-papier Karton
Plastic
23 gaten

2 ringen 

4 ringen

23 ringen

A4-papier Karton
Plastic
  

 


 
 

Tabbladen in combinatie met geperforeerde hoesjes

Als u tabbladen gebruik om uw insteekmapjes in te delen, kunnen de tabs onleesbaar worden. In dat geval bieden onze XL tabbladen de oplossing! Deze zijn ook af te lezen als u geperforeerde hoesjes gebruikt. Om dit te voorkomen hebben we ook maxi tabbladen of XL tabbladen. Deze zijn extra breed, waardoor ze ook bij gebruik van doorzichtige mapjes uitsteken. 

 

Tabbladen met indexblad

Een indexblad bij uw tabbladen kan u zien als een inhoudstafel. Op dit schutblad kan u noteren wat u onder welke tab terug kan vinden. Maakt u zich zorgen om uw handschrift? Wij hebben ook bedrukbare tabbladen en indexbladen. Met de online templates geeft u uw documenten een professionele uitstraling. 

 

Numerieke en alfabetische tabbladen

Naast neutrale tabbladen hebben we ook numerieke en alfabetische tabbladen in ons assortiment. Deze tussenbladen onderscheiden zich van gewone tabbladen doordat ze voorzien zijn van een cijfer, letter of andere tekst. 

 

Tabkaarten kopen

Wanneer u gebruik maakt van steekkaarten kan het gewenst zijn hier onderscheid in te maken. Door uw kaartenbak in te delen met tabkaarten, voorzien van een letter, vindt u uw fiches makkelijk en snel terug.


Bij 123inkt koopt u de meest diverse en goedkope tabbladen. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag even verder.