123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo meer dan 4 miljoen klanten!

Beste Webwinkel van België

Nu ook de goedkoopste kantoorbenodigdheden

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Klasseermodules

Heeft u ook graag een geordend bureau? Klasseermodules helpen u bij het op orde houden van uw papieren en dragen bij tot een 'clean desk policy'. Bestel lademodules voor thuis of op kantoor.

1 - 0 van 0

Klasseermodules

Koop nu lademodules voor uw bureau

Berg uw documenten op in een ladeblok. Niet alleen creëert u zo orde op uw bureau, ook legt u vertrouwelijke documenten makkelijk uit het zicht. Afhankelijk van de hoeveelheid papieren die u opbergt, kiest u het aantal lades dat uw ladekast nodig heeft. De lademodules zijn namelijk niet alleen te onderscheiden in kleur, maar ook in formaat. Het kleinste formaat beschikbaar bevat slechts één lade, het grootste formaat bevat tien laden.

De laden van de bureaublokken zijn voorzien van een opening of een rand waarmee u ze gemakkelijk opent. Daarnaast zijn sommige ladeblokmodellen voorzien van labels, zodat u makkelijk uw papieren kan terugvinden.

Ladeblok met slot

Heeft u vertrouwelijke documenten op te bergen? Kies dan voor het Durable Varicolor safe ladeblok. Deze opbergmodule is voorzien van een cilinderslot op de bovenste lade en biedt daardoor een veilige opslag. Naast de lade met slot zijn er nog drie lades beschikbaar voor extra opbergruimte. Het grijze ladeblok heeft een rustige uitstraling, maar door de gekleurde binnenkant kan u makkelijk het onderscheid maken per lade.
Orden uw documenten en bestel een ladeblok. Wil u uw documenten archiveren? Bekijk dan onze opbergmappen. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantendienst u graag even verder.