123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.be B.V.
Telefoon: +32 (0)9 39 64 123
Onze klantendienst
is ma-vrij geopend van
08.00 tot 22.00 uur
meer dan 4 miljoen klanten! BeCommerce

Beste Webwinkel van België

Bestel & win een goudstaaf!

Perforators

Om uw papieren netjes te presenteren in bijvoorbeeld een classeur of een snelhechter, is het van belang dat ze voorzien zijn van het juiste aantal gaatjes. Met een perforator voorziet u uw documenten van de nodige perforaties, zodat u deze goed kan archiveren. Ga snel aan de slag met een van de perforators die u bij 123inkt kan bestellen.

Perforators

Koop de perforator die u nodig heeft

Heeft u een 2-gaats of 4-gaats perforator nodig? Of zoekt u misschien wel een 23-gaats perforator? Wij hebben voor ieder wat wils! Met een perforator met 2 gaten kan u, afhankelijk van het model, 10 tot wel 65 vellen tegelijk perforeren. Met de 4-gaats perforators in ons assortiment perforeert u tot maximaal 40 vellen. Gaat u voor de perforator met 23 gaten? Dan kan u maximaal 15 vellen per keer van gaatjes voorzien.

 

Toch liever een ponsapparaat dat slechts één gaatje in uw papier maakt? Ook hier kunnen we in voorzien. Daarnaast hebben we heavy duty perforators met 2 of 4 gaten, geschikt voor het ponsen van grotere stapels papier tegelijkertijd.

 

Minder ruimte op uw bureau? Kijk dan eens naar onze selectie mini perforators. Ideaal voor kleine stapels papier en voorzien van een brede handgreep voor extra gebruiksgemak. Wat voor perforator u ook zoekt, bij ons vindt u deze ongetwijfeld!


Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt onze klantendienst u ook graag verder.

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten